Yatakta arzulanmama

siz neden adamın tırnağını kesiyorsunuz ya anlamadım. "kötü olmuş aşkım gel keselim" cümlesini bir anne kullanır anlarım da sevgilisi olarak siz neden? eğer kıla tüye karşı çok hassasiyeti olan biri olsaydı kendine de ekstra dikkat eder, ekstra temiz olurdu. böyle birinin serzenişini anlarım ama koltuk altını almayan, tırnağını kesmeyen adamın serzenişini anlamam. kadınlar erkeklerden daha bakımlı olacak diye bir şey yok, herkes karşı tarafı rahatsız etmeyecek kadar temiz olacak. bir arkadaş sormuş bende cevap vermiş olayım pandemiden sonra jiletle almaya başladım, rahatsız olduğum için sürekli almaya çalışıyorum ama eşimin bu durumdan hiçbir rahatsızlığı yok, hatta kendimden rahatsız olduğumu söylediğimde de direk saçmalama gibi bir tepkiyle karşılaşıyorum. her erkek takılmıyor demek ki bilemiyorum

Bu adam oynamam yerim dar diye bahane bulanlardan. Libidom dusuk diyemiyor, kılı tüyü bahane ediyor onun yerine. Ikincisi cok odun. Kendi uzun pis tirnaklarina ve kisisel temizligine baksin once.
Bu adamla evlenirseniz cok cekersiniz. Daha simdiden bu kadar okuzse evlenince daha da cirkinlesir soylemleri. Yatak odasi durumlarinin nasil olacagini soylemeye gerek yok, fragmani bu ise evliligi siz dusunun artik.

Jiletle epilasyon yapmanız da tuhaf gerçekten. Sertleştirir ele batar bence. Lazer istemiyorsanız ağda yaptırın mesela. Ayrıca normal olan çiftlerin birbirinden rahatasız olduğu şeyleri söyleyebilmesidir. Kocam kokarsa duşa girmesini söylerim mesela. Kokuyorsa bende sevişmem. Bu da en doğal hakkım. Sizin biraz daha dikkat etmeniz lazım. O dikkat etmediğinde de siz uyarmalısınız.
Ağda zor oluyor ve acıtıyor. Jiletle düzgün yapılırsa çok ele batmaz pürüzsüz olur zaten. Ayrıca adam jilet bile yapmıyor. Hatta duş almıyor, tırnaklarını aklına gelince sevgilisi kesiyor. Ama kadının birkaç yerinde kılı azıcık batıyor diye sorun oluyor.

Kadınların niye her yeri pümpürüzsüz olmalı niye her şeyi kusursuz olmalı?

Bu imkansız lütfen siz de bir kadın olarak bunu savunmayın.

Sanki "ağda yapmalısın tabii pümpürüzsüz olmalısın. Cık cık cık" diye şart koşmuşsunuz. Bu insanlar acı çekmek zorunda mı? Bu kadın hamile kalsa, menopoz olup kilo alsa bunları da en az kılı kadar hoş görebilecek bir insan olmalı sevdiği kişi. Dikkat edersin de bir yere kadar jilet yapabilmek de normal sayılsın artık lütfen.

Kişisel algılmayın sitemim herkese tüm jilet kaşıtları ve erkekler neredeyse hiçbir şey yapmazken kadınlara onların zevkleri için reva gördükleri bu acıya.

Konuyla alakalı olmayacak ama merak ettim. Kadınlar özel bölgelerini jiletle alınca erkekler rahatsız mı oluyor?
Kisiden kisiye degistigi gibi duruma göre rahatsızlananlarda var. Mesela yakın erkek arkadasım bi’ sıkıntı yasadıgında paylasma zorunda kalmıstı benimle. Hatunun jilet iliski esnasında cok batmıs ve yara yapmıs o günden sonra jilet kabusu oldu. İlaç falan kullanmıstı :d. Üstelik kıllı sevenlerde var fantezi niyetine gercekten kisiden kisiye göre değişiyor.

Merhaba , 27 yaşındayim erkek arkadaşımla aynı sehirdeyiz. 1 buçuk yıldır beraberiz bunun 4 ayı ayrı geçti zaten . Herneyse konumuza gelicek olursak sarışın güzel alımlı bır kızım açıkçası fakat erkek arkadasimla ilişkimizin en başından beri bir yakınlaşma sorunudur gidiyor aramızda. Ben yaklaşmadan bana asla yaklaşmaz ve hep bir bahanesi vardır. Yeni uyandık yeni yemek yedik uykusuzum yorgunum hani şu kadınların sürekli sunduğu bahanelerden. Bugün bardağı taşıran son nokta oldu ve en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü ne düşünüyorsam söyledim ondan aldığım cevap şu oldu. ' SENİ UYARMAMA RAGMEN HALA JİLET KULLANİYORSUN YUZUME BATİYOR , DUN TER KOKUYORDUN DUS ALMADİN , GECEN BANYO YAPMIŞSIN JİLETLE ALMİSSİN BANYO DA KILLARINI GÖRDÜM SOGUDUM İSTEKSİZLESTİM SANA KARSİ KAC DEFA LAZERE GİT DEDİM ' açıklaması buydu bu arada ten rengim bildiğin beyaz bacağımda kıl çıkmaz kollarımda çıkmaz diğer yerleri de jiletle idare ediyordum doğumdan sonra lazer düşünüyordum.
Kalbim çok kırıldı fakat göze alıp ayrılmadım. Ha kendisi koltuk altını dahi almaz duş almayıp ter koktuğu da olur kalbini kirmaz gider deodorant mi sıksak derim. Erkekte tırnaktan pislikten nefret ederim uzasa gider tırnak makası alır içerden ben keserim.
En son söyledikleri seni seviyorum bı gelecek düşünüyorum bu yüzden yanlışlarını gözüme bayan şeyleri düzeltelim istiyorum ama bu konuyu bu zamana kadar açamadım alinirsin diyeydi Bu yaptığı çok kalbimi kırdı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Bir ay sonra nisanimiz var ama ben nisanlanmak istiyor muyum bilemiyorum
Soyle ona madem yüzüne batıyor sürekli oral yapmasın. Bi de başkasının tırnağını kesmek nedır yaw?Taa burdan beni iğrendirdin pes.

Koltuk altını almayan, tırnağını sevgilisine kestiren adamın 'lazer' isteğine hak verilmesine çok şaşırdım.

Vücudunu jiletle alması konu sahibinin kişisel temizliğindeki tercihidir. Kılları almanın tek bir yolu yok bildiğiniz üzerine.

Konu sahibinin sevgilisinin koltuk altını almaması ise kişisel temizliğinin olmaması anlamına gelir. Kılları almanın bir sürü yolu var bildiğiniz üzere. Adam birini bile tercih etmemiş yani.

Beyefendi zahmet edip jilet bile vurmuyor ama konu sahibinden pürüzsüzlük bekliyor. Yani adam dikkat eden biri olsa kendi beklentisini de aynı şekilde söylesin derdim. Ayrıca ilişkiniz de çok çirkinleşmiş bana göre. Nişan işini iyi düşünün.

Yüzünüzü nasıl jiletliyorsunuz ki ya keserseniz 😱🥶 ağda bantları daha iyi olmaz mı?ya da koltuk altı bacaklar için falan tüy dökücü kremler?rahatsız olduğu şeyleri söyleyiş şekli pek hoş değil…böyle titizlenen bir insanın aynı özeni kendisine de göstermesi beklenir ama o da yok… 😏

X