Merhaba , 27 yaşındayim erkek arkadaşımla aynı sehirdeyiz. 1 buçuk yıldır beraberiz bunun 4 ayı ayrı geçti zaten . Herneyse konumuza gelicek olursak sarışın güzel alımlı bır kızım açıkçası fakat erkek arkadasimla ilişkimizin en başından beri bir yakınlaşma sorunudur gidiyor aramızda. Ben yaklaşmadan bana asla yaklaşmaz ve hep bir bahanesi vardır. Yeni uyandık yeni yemek yedik uykusuzum yorgunum hani şu kadınların sürekli sunduğu bahanelerden. Bugün bardağı taşıran son nokta oldu ve en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü ne düşünüyorsam söyledim ondan aldığım cevap şu oldu. ' SENİ UYARMAMA RAGMEN HALA JİLET KULLANİYORSUN YUZUME BATİYOR , DUN TER KOKUYORDUN DUS ALMADİN , GECEN BANYO YAPMIŞSIN JİLETLE ALMİSSİN BANYO DA KILLARINI GÖRDÜM SOGUDUM İSTEKSİZLESTİM SANA KARSİ KAC DEFA LAZERE GİT DEDİM ' açıklaması buydu bu arada ten rengim bildiğin beyaz bacağımda kıl çıkmaz kollarımda çıkmaz diğer yerleri de jiletle idare ediyordum doğumdan sonra lazer düşünüyordum.
Kalbim çok kırıldı fakat göze alıp ayrılmadım. Ha kendisi koltuk altını dahi almaz duş almayıp ter koktuğu da olur kalbini kirmaz gider deodorant mi sıksak derim. Erkekte tırnaktan pislikten nefret ederim uzasa gider tırnak makası alır içerden ben keserim.
En son söyledikleri seni seviyorum bı gelecek düşünüyorum bu yüzden yanlışlarını gözüme bayan şeyleri düzeltelim istiyorum ama bu konuyu bu zamana kadar açamadım alinirsin diyeydi Bu yaptığı çok kalbimi kırdı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Bir ay sonra nisanimiz var ama ben nisanlanmak istiyor muyum bilemiyorum