- 11 Aralık 2018
- 39.653
- 245.701
-
- Konu Sahibi Makyajpamugu
Bizim millette bir jilet düşmanlığı var garip bir şekilde. Ödleri kopuyor, jilet görünce yatağın altına falan saklanıyorlarTam doğru değil derken
"Sadece kılı dümdüz kestiği için çıkarken sert gibi hissedilir. Uzarsa ucu sivrilip normale döner. Bir hafta çok rahat idare eder, hızlı uzamaz tüyler."
Ben de bu kısmı kasttetmiştim aslında. Bir de kıl ortadan kesilirse aynı yerden 2-3 tane çıkıyor gibi görünür ama aslında o tek kıldır.
Ben annemden gizli jilet kullandım tuylerim cikmaya başlayınca. Ödüm kopuyordu farkeder diye. Farkederse kavga çıkardı. O kadar kutsal bir seydi ki agda onun için. Beni banyoda sıkıştırıp orama burama agda yapıyordu.Bizim millette garip bir jilet düşmanlığı var garip bir şekilde. Ödleri kopuyor, jilet görünce yatağın altına falan saklanıyorlar
İnanın evlenincede bumuymus diyeceksinz.cinsellik hiçte öyle aman aman bişey değil .13 yıllık evliyim herseyimizd normal fakat.
Ben kesinlikle cins lligin evlenince pekte matah birşey olmadığını anladım.
Evlenene kadar insna çok merka ediyor .evlenince bikarsin .
Bid tavsiyem sizde ona göre tertmiz olun ağda yapın lazere gitmeyin.
Ben çok ritizim mesela eşim bilir oda çok dikkat eder kendine.
Ben bikini hattımı ağda ile alırım jilet kullanmam.11 yaşındaki kizimada başladık ve öğüt verdim sakin yavrum kullanma diye onuda alistirdim.jilet sıkıntılı zor bişey .
Sizd 27 yaşındasınız yaparsınız sanirim.
Bakımlı olun ağız diş sağlığı el tırnak bakımı.sac temizliği güzel kokular kiayget temizliği .bunalr önemli .
Ben kirliyken asla denemem bile birlikte olmayı kendimden huylanirim .duş alırım hemen sonra..
Hatta ben korona oldum en ağır olduğum hafta ve günde kendimi iyi hissedince hem önüme ağda yaptım batıyor o bile uzayınca .
Esimede dedim koronayken ağda yapan tarihe geçen tek kadınım sanırım diye
Siz beklemişsiniz evlenene kadar ama iştahli falan degilsiniz. Diğer yorumunuzda cinselliğin beklediğiniz gibi bir sey olmadığını yazmışsınız. Demek ki öneriniz doğru değil.Nisanlanmak doğumdan sonra.
Benim kafam karıştı.
Ayrıca evlenmeden önce keşke denemeseydiniz derdinize ne oldu.
İşte bak şimdi sovuduniz .
O zaman daha iştahlı olurdunuz
Oo kötü olmuş onunKisiden kisiye degistigi gibi duruma göre rahatsızlananlarda var. Mesela yakın erkek arkadasım bi’ sıkıntı yasadıgında paylasma zorunda kalmıstı benimle. Hatunun jilet iliski esnasında cok batmıs ve yara yapmıs o günden sonra jilet kabusu oldu. İlaç falan kullanmıstı :d. Üstelik kıllı sevenlerde var fantezi niyetine gercekten kisiden kisiye göre değişiyor.
Çoğumuz gördük o baskıları maalesef. Bazılarımız uyandık bazılarımız aynı baskıyı kendi bebelerimize yapıyoruz. Ki genital bölgeyi kıllardan tamamen temizlemek sağlıklı değil.Ben annemden gizli jilet kullandım tuylerim cikmaya başlayınca. Ödüm kopuyordu farkeder diye. Farkederse kavga çıkardı. O kadar kutsal bir seydi ki agda onun için. Beni banyoda sıkıştırıp orama burama agda yapıyordu.Sonra ne olacaksa olsun dedim jilet aldim. Bu konuda bile özgür olamıyoruz ne acı. Yukarıda bir üye yazmiş, ergen yaşımızda gelecekteki kocalarimiza hazirlaniyoruz.
Eski konularına bakınca asıl isteksiz olan eşi aslında. Adam beceriksiz çıkınca cinsellik hayal kırıklığı olmuş muhtemelen.Siz beklemişsiniz evlenene kadar ama iştahli falan degilsiniz. Diğer yorumunuzda cinselliğin beklediğiniz gibi bir sey olmadığını yazmışsınız. Demek ki öneriniz doğru değil.
Ben de agdaya karsi degilim. Jilete de karsi degilim. Pandemi oncesi agdaya gidiyordum. Cinsel hayatim yokken de gidiyordum. Sirf kendim icin, kendi rahatim için.Çoğumuz gördük o baskıları maalesef. Bazılarımız uyandık bazılarımız aynı baskıyı kendi bebelerimize yapıyoruz. Ki genital bölgeyi kıllardan tamamen temizlemek sağlıklı değil.
Ben ağdaya da karşı değilim. Şu an ipl cihaz kullanıyorum ama zamanında canım isteyince ağda yapardım ya da yaptırırdım. Ama bu benim tercihim, benim kararım olmalı. Kocam sevmiyor, annem öyle istiyor, başkası böyle diyor diye bir şeye mecbur olmamalıyım.
Jilet seviyorum ben. Acısız, kolay, sağlıklı bir yöntem.
Ay hastaymış o kadınBen de agdaya karsi degilim. Jilete de karsi degilim. Pandemi oncesi agdaya gidiyordum. Cinsel hayatim yokken de gidiyordum. Sirf kendim icin, kendi rahatim için.
Bir tanıdığımın annesi, kızının eve gelen arkadaslarina (yaşlari 10 11) tuylerinizi nasil alirsiniz diye soruyor, jilet diyen olursa "aaa jilet vurulur mu koca kaçar" diyordu.
O yastaki çocuğun aklina kocayı sokan, agda yapip sözümona kocasını elinde tutmaya calisan kadin defalarca aldatıldı.
Umarim agdanın "kocayı elde tutucu" bir misyonu olmadığını anlamistir.
Denese sürpriz olmazdi yani. Yine bir hayat tecrubesinden sonra en yanlış öneri verilmiş. Denese, görse her sey farkli olacakti. Onun bile farkinda degil.Eski konularına bakınca asıl isteksiz olan eşi aslında. Adam beceriksiz çıkınca cinsellik hayal kırıklığı olmuş muhtemelen.
Ya bunu bir çok kişi söylemiş de ter kokusu son derece rahatsız edici ve iğrenç bir durum. Normal bir erkek ya da kadın ter kokan bir insanla sevişmek istemez. İğrenç şekilde ter koktuğu halde sevişmek istiyorsa abazandır, açlıktan gözü dönmüştür.Normal erkek ter kokusuymuş jiletmiş dinlemez jilet kullanmasan daha iyi olur der en fazla ama ilişki fırsatını kaçırmaz
Seninkinin cinsel sorunları var muhtemelen gay da olabilir
Libido varsa hep var, yoksa her durumda yok. Jartiyerle kırbaçla karşısına çıksan da adamin kıpırdayası yoksa kıpırdamıyor.Ay hastaymış o kadın
Her erkeğin beğenisi de bir değil kikimi öyle sever, kimi böyle. Ağda yaptık diye libidosu tavan yapmıyor heriflerin.
Yok artık 10 yaşlarındaki çocuklara Bile bunları yapanlar var mı? Gerçi küçük çocuklara düğünlerde gelinlik giydiren bir kültürden ne beklenir ki!?Ben de agdaya karsi degilim. Jilete de karsi degilim. Pandemi oncesi agdaya gidiyordum. Cinsel hayatim yokken de gidiyordum. Sirf kendim icin, kendi rahatim için.
Bir tanıdığımın annesi, kızının eve gelen arkadaslarina (yaşlari 10 11) tuylerinizi nasil alirsiniz diye soruyor, jilet diyen olursa "aaa jilet vurulur mu koca kaçar" diyordu.
O yastaki çocuğun aklina kocayı sokan, agda yapip sözümona kocasını elinde tutmaya calisan kadin defalarca aldatıldı.
Umarim agdanın "kocayı elde tutucu" bir misyonu olmadığını anlamistir.
Evlilik öncesi cinsellik tü kaka. Evlilik sonrası için ütopik hayaller kuruluyor bu yüzden doğal olarak. Sonrası hüsran. 25-30 yaşına kadar düzenli cinsel hayatı olmamış, tecrübe kazanmamış insanlar yüksek oranda hüsran yaşıyorlar. Ya beklentileri çok yüksek oluyor hayal kırıklığı, ya kadınlarda korkuyla birlikte gelen psikolojik sorunlar. Heriflerde çabucak yapıp bitirilen mastürbasyonlar sonucu boşalma problemleri vs. Çözebilenin büyük uğraşlarla 3-5 senesini alıyor bu sorunlar çözemeyenler de aman çok da matah bişey değil deyip geçiyor.Denese sürpriz olmazdi yani. Yine bir hayat tecrubesinden sonra en yanlış öneri verilmiş. Denese, görse her sey farkli olacakti. Onun bile farkinda degil.
Ahah yine geldi ahlak bekcileriNisanlanmak doğumdan sonra.
Benim kafam karıştı.
Ayrıca evlenmeden önce keşke denemeseydiniz derdinize ne oldu.
İşte bak şimdi sovuduniz .
O zaman daha iştahlı olurdunuz
Bizden sonrakiler daha rahat cinsel tecrube edinirler umarim. Benim de vajinismus geçmişim var. Benzerini, aynısını cevremdeki kadinlar yasamasin diye elimden geleni yapıyorum. Yapmaya devam edeceğim. Ne büyük bir yük oldugunu yasamayan bilemez.Evlilik öncesi cinsellik tü kaka. Evlilik sonrası için ütopik hayaller kuruluyor bu yüzden doğal olarak. Sonrası hüsran. 25-30 yaşına kadar düzenli cinsel hayatı olmamış, tecrübe kazanmamış insanlar yüksek oranda hüsran yaşıyorlar. Ya beklentileri çok yüksek oluyor hayal kırıklığı, ya kadınlarda korkuyla birlikte gelen psikolojik sorunlar. Heriflerde çabucak yapıp bitirilen mastürbasyonlar sonucu boşalma problemleri vs. Çözebilenin büyük uğraşlarla 3-5 senesini alıyor bu sorunlar çözemeyenler de aman çok da matah bişey değil deyip geçiyor.