Yatakta arzulanmama

Makyajpamugu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
170
109
Merhaba , 27 yaşındayim erkek arkadaşımla aynı sehirdeyiz. 1 buçuk yıldır beraberiz bunun 4 ayı ayrı geçti zaten . Herneyse konumuza gelicek olursak sarışın güzel alımlı bır kızım açıkçası fakat erkek arkadasimla ilişkimizin en başından beri bir yakınlaşma sorunudur gidiyor aramızda. Ben yaklaşmadan bana asla yaklaşmaz ve hep bir bahanesi vardır. Yeni uyandık yeni yemek yedik uykusuzum yorgunum hani şu kadınların sürekli sunduğu bahanelerden. Bugün bardağı taşıran son nokta oldu ve en sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü ne düşünüyorsam söyledim ondan aldığım cevap şu oldu. ' SENİ UYARMAMA RAGMEN HALA JİLET KULLANİYORSUN YUZUME BATİYOR , DUN TER KOKUYORDUN DUS ALMADİN , GECEN BANYO YAPMIŞSIN JİLETLE ALMİSSİN BANYO DA KILLARINI GÖRDÜM SOGUDUM İSTEKSİZLESTİM SANA KARSİ KAC DEFA LAZERE GİT DEDİM ' açıklaması buydu bu arada ten rengim bildiğin beyaz bacağımda kıl çıkmaz kollarımda çıkmaz diğer yerleri de jiletle idare ediyordum doğumdan sonra lazer düşünüyordum.
Kalbim çok kırıldı fakat göze alıp ayrılmadım. Ha kendisi koltuk altını dahi almaz duş almayıp ter koktuğu da olur kalbini kirmaz gider deodorant mi sıksak derim. Erkekte tırnaktan pislikten nefret ederim uzasa gider tırnak makası alır içerden ben keserim.
En son söyledikleri seni seviyorum bı gelecek düşünüyorum bu yüzden yanlışlarını gözüme bayan şeyleri düzeltelim istiyorum ama bu konuyu bu zamana kadar açamadım alinirsin diyeydi Bu yaptığı çok kalbimi kırdı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Bir ay sonra nisanimiz var ama ben nisanlanmak istiyor muyum bilemiyorum

Nisanlanmak doğumdan sonra.
Benim kafam karıştı.
Ayrıca evlenmeden önce keşke denemeseydiniz derdinize ne oldu.
İşte bak şimdi sovuduniz .
O zaman daha iştahlı olurdunuz

Koşarak uzaklaş bundan bacım. Bu ne boyle. Yarin bir gun cocugun olur, dogum kilon olur, catlaklarin olur, gogsunden süt gelir.. lohusa olursun,kendini salarsin..
Bu adamin istekleri bitmez.
Kendi cok mu kusursuzmuş
Bu yaptigi dupeduz odunluk, hem de yontulmamisi
Ne saniyor ki kendini bu deli

Nerden tutsan elde kaliyo bacim. Ter kokabilir
Insan ama
Banyo yaparsin..yani erkeklerin kendine bakmayip kadinlari bu sekilde elestirmeside sacma.. buarada sarisin olsanda kil cikiyodur bacaginda dudak ustunde evet siyah kila gore daha az gozukur ama gunes vurunca simdiden boyleyseniz neden evleneceksiniz?

Bir arkadasim da sevgili iken böyledir , kızlar yıllardir sigara içmesine rağmen ağzın sigara kokuyor gibi geliyor derdi . Evlendiler ama cinsel hayat hep arkadaşımın istemesiyle oldu cocuk aylarca dokunmazdi. Evlilik devam ediyor ama biz sekilde

Emin olun evlilikte eşiniz sizin her ama her halinizi görüyor mecbursunuz veya yeri gelicek hamile olucaksiniz bir sürü ihtiyacınız olucak oda size yardımcı olucak doğumdan sonrada baya kötü bir halde de olucaksiniz bunlar karşılıklı hoşgörü ile olur ve sizin hayatınızda ki insan da gram hoşgörü olmayan nezaketsiz biri gibi duruyor üslup çok yanlış kaldı ki size saygı duymayan biri mesela ben ağda ile tüm bölgelerini alan biriyim ve belli bir süresini beklemem gerekiyor her an mükemmel olamiyorsunuz sırf kıl tüy değil her konuda bu böyle size saygısı olmayan biriyle ömür geçmez

okurken dedim ki partnerinin aslında sorun ettiği kesinlikle ya ağız kokusu, ya ter, yani sizi ondan soğutan her neyse o... Ki öyleymiş. bence ayrılman en doğrusu olan çünkü düzelmez.... Sizin onun isteklerini yerine getirmeniz de bir şeyi değiştirmez.

Terbiyesizlik etmiş. Söyleme tarzı çok yanlış, saygısız bir insan bence.

ancak şu konuda hak verdim ona, partnerini daha önce jilet konusunda uyarmış, hem de üslubunu bozmadan, yani sonuçta sevişen ikinizsiniz ve bence birbirinizin hassasiyetlerine önem vermelisiniz.

jilete devam edip kıllarınızı da banyoda bırakmışsınız. Hoş bir görüntü değil. Ha tekrar söylüyorum bunu dile getirme şekli çok terbiyesizce.

ter kokarız yani insanız, ama özellikle dikkat etmeyip ter kokmak ayrı bir şey.

sizin bence tek hatanız mı diyeyim artık ne desem bilemedim tam olarak hata da diyemiyorum, jilet konusu bence. Çünkü dediğim gibi sevişeceğim insanın bazı hassasiyetlerime önem vermesini beklerim

Bir diğer konu ise, kendisi duş almayan tırnak kesmeyen ve koltuk altı kıllarını dahi almayan bir adam

ben olsam iğrenirdim yani böyle biriyle sevişemezdim, ama siz rahatsız olduğunuzu daha net belli edin bundan sonra. Tırnağını siz niye kesiyorsunuz annesi misiniz Allah aşkına?

siz düzgünce dile getirmenize rağmen kendisi size saygısızlık yapmış.

ancak anladığım kadarıyla duş ve koltuk altı kılı meselesini ona hiç söylememişsiniz, kendisi rahatsız olmuyor orası zaten ortada ama siz de rahatsız olduğunuzu söyleyin madem ona. Kendine çeki düzen versin

Jiletle epilasyon yapmanız da tuhaf gerçekten. Sertleştirir ele batar bence. Lazer istemiyorsanız ağda yaptırın mesela. Ayrıca normal olan çiftlerin birbirinden rahatasız olduğu şeyleri söyleyebilmesidir. Kocam kokarsa duşa girmesini söylerim mesela. Kokuyorsa bende sevişmem. Bu da en doğal hakkım. Sizin biraz daha dikkat etmeniz lazım. O dikkat etmediğinde de siz uyarmalısınız.

Uzun bir süre kendimi geri çekme kararı aldım . Benimde psikolojim çok iyi değil . Daha önce hayatımda hiç böyle birşey yaşamamıştım
Benimlebu konudan sonra uzun uzun konuşma yapmasaydi şuan ayrilmistim

Sadece yüzeysel şeyler yaşadık birlikte olmadık tam olarak .
İnanın evlenincede bumuymus diyeceksinz.cinsellik hiçte öyle aman aman bişey değil .13 yıllık evliyim herseyimizd normal fakat.
Ben kesinlikle cins lligin evlenince pekte matah birşey olmadığını anladım.
Evlenene kadar insna çok merka ediyor .evlenince bikarsin .
Bid tavsiyem sizde ona göre tertmiz olun ağda yapın lazere gitmeyin.
Ben çok ritizim mesela eşim bilir oda çok dikkat eder kendine.
Ben bikini hattımı ağda ile alırım jilet kullanmam.11 yaşındaki kizimada başladık ve öğüt verdim sakin yavrum kullanma diye onuda alistirdim.jilet sıkıntılı zor bişey .
Sizd 27 yaşındasınız yaparsınız sanirim.
Bakımlı olun ağız diş sağlığı el tırnak bakımı.sac temizliği güzel kokular kiayget temizliği .bunalr önemli .
Ben kirliyken asla denemem bile birlikte olmayı kendimden huylanirim .duş alırım hemen sonra..
Hatta ben korona oldum en ağır olduğum hafta ve günde kendimi iyi hissedince hem önüme ağda yaptım batıyor o bile uzayınca .
Esimede dedim koronayken ağda yapan tarihe geçen tek kadınım sanırım diye

Açıkçası yorumunuza haklisiniz ben bu şekilde takılacagini dusunmemistim daha önceki birlikteliklerimde böyle birşeyle karşılaşmadım . Evet yanlış ama bana soylemeseydi ben bu şekilde devam da edicektim ve onu anlamaya da çalışıyorum. Söyle birşeyde var yalnız bu koca bı ömür bunlara takılan insan ileride yaslanmam kilo almam doğum gibi süreçlerde ona güvenimi ve inancımı yikti

Cinsellik evliliğin temeli bence her iki tarafta istiyor ve birbirlerini arzuluyor ise bence çok güzel bir şey insanın eşinden tatmin olması kadar güzel bir duygu yoktur bence ama ağda konusuda bende o kafadayim ya yapayım belli bir süre rahat edeyim kafam rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…