Yatakta arzulanmama

Öğretin kızınıza ama zorlamayın. Benim tek ricam bu.

Bir de yanlış anlamayın ama biraz yaş ilerleyince de kıllar güçsüzleşir, seyrekleşir.

Herkes kendine en iyi ne geliyorsa onu yapsın. Mesela ağda da kıl kökü iltihabı yapıp sivilce bastırabiliyor. Batık oluşturabiliyor. Kıl dönmesine sebep olabiliyor. Acısı da cabası. Bir de benim gibi ağda yaptıktan 6-7 gün sonra çıkabiliyor.

En uygun, rahat ettiğiniz yöntem hangisiyse o uygulanmalı.

O duyarsızlaşma anlık bişey yalnız. Bir süre aynı kokuya maruz kalırsanız duymazsınız kokuyu. Koku gidip bir süre sonra geri gelince tekrar duyarsınız. Sonra maruz kalınca yine duymazsınız. Karşı taraf sürekli kokuyorsa evet duyarsızlaşabilirsiniz, onun dışında hayır. Terle birlikte feromon salınır, o yüzden sevdiğimiz insanın algılayamadığımız düzeydeki ter kokusunu (ten kokusu da denir) çekici buluruz. Ama kusura bakmayın mayalı hamur gibi ya da terli hayvan gibi kokan bir insan bence iğrençtir.

Diğer mesajınıza da alıntılamadan cevap vereyim, üşendim alıntı yapmaya. Ağda, jilet vırt zırt tüm epilasyon ve depilasyon yöntemleri kişinin kendi tercihi olmalıdır diyorum zaten. Dışardan müdahale kabul edilemez, rica değerlendirilebilir. Ben ağda yapsam 3-4 gün sonra uç verir kıllar, hormonlarım çok coşkulu. Bir ay rahat gezersin falan bende olmuyor. O yüzden acılı ağda yerine acısız jilet tercih ederim. 10 yıl kadar önce alex epilasyon yaptırdım tamamen bitti, yine hormonlarım sağolsun aylarca uğraşmamışım gibi aynen geri geldi kılların hepsi. Hem zaman hem para havaya gitti. Lazer de bana uygun değilmiş dedim. Şimdi evde ipl cihaz kullanıyorum 4-5 senedir gayet rahatım.

Kudo yanlış düşünüyorsun demek ki seni ve eşinin ter kokusu ağır ..yani benimde arkadaşım vardı ve eski birisi onunda kokusu ağırdı banyo yapsa bile kokardı bana ...ama eşimin ter kokusu benim çok hoşuma gidiyor çok hafif..hatta minik bebeğim oldu oda terleyince aynı babası gibi kokuyor böyle içime çekiyorum kokusunu miss gibi ...ama kendimde ter kokusuna tahammül edemiyorum eşim kokun hafif seviyorum diyor ama kendime öyle gelmiyor günde 2 kere duş alıyorum zaten bu sıcaklarda ..azcik ter kokayim direk girerim duşa ..kendimde öyle bir takıntım var sadece.

Valla 5 li jiletler harika ben beyazım ..Cat çat her gün banyoya girerim zaten baktım azcik çıkmış 5 dk mi almıyor çok rahat

Yok ben eşimden 14-15 senedir bir kez ter kokusu duymadım. Aşırı titiz bir adamdır, donları viral olmuştu bi ara burda Adam duş ve deodorant canavarı, çok tartışırız bu yüzden. Kirlideki tişörtleri bile parfüm kokar. Terlemez de pek. Ter kokusu nasıldır bilmiyorum. Ben çok terlerim, hatta sağlık sorununa yol açıyor zaman zaman. Ama dikkat ederim. Ter kokusuyla sevişmem bir tarafa terlediğimi hissedersem yanına bile oturmam duşa girmeden. Ani yükselecem de koksam da sevişecem falan mümkün değil. Ben kendimden iğrenmesem adam soğur

Misal mutfakta yemek yaparken sıcak terledınız eşiniz de geldi sarıldı sevişmez misiniz
Benn kapıdan girse atlarım üzerine
Hiç umrunda olmaz o kokmuş ben kokmuşum

Misal mutfakta yemek yaparken sıcak terledınız eşiniz de geldi sarıldı sevişmez misiniz
Benn kapıdan girse atlarım üzerine
Hiç umrunda olmaz o kokmuş ben kokmuşum
Yok sevişmem. Yemeği genelde eşim gelmeden yapmış olurum, hafta sonu da ben yapmam. Yemek yaparken sevişme isteğim gelmiyor zaten. Gelirse de kendimizi kontrol edebilen insanlarız sonuçta “hayatım çok terledim, duş alayım” derim. Sevişmenin aciliyeti olan bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bencede saçma bir genelleme olmuş ne alaka benimde var bir sürü gelinlik ile fotoğrafım normal markete giderken bile ağlarmışım giymek istiyorum diye
Ben bir de düğünde gelinlerin eteğine atlamak istiyordum, pofuduk pofuduk çok güzel geliyordu. Tabii atlasam kızarlardı herhalde

Seni uyarmama rağmen jilet kullanıyorsun ne demek ya nasıl tahammül ediyorsunuz şöyle tiplere. Kendisi koltuk altını bile almıyorken hangi hadle sizin hali hazırda yaptığınız epilasyonun çeşidine karışıyor? Sen jiletle bile almıyorsun onu napıcaz deyiveremediniz mi?

Yüzüme batıyor bahanesi de ne bileyim yüzünü sürmek zorunda değil ki, dümdüz sevişmeye bile üşeniyor işte. Zaten geni bir şey değilmiş başından beri böyleymiş. Genelde libidosu düşük olan erkekler böyle kıldı tüydü bahaneler buluyorlar. Belki de genel anlamda soğumuştur bilemiyorum ama sorunun sadece jiletli epilasyon ve kıldan ibaret olmadığına eminim

Koronayken ağda yapacak kadar kıl tüt takıntınız varsa neden lazer denemediniz?
Rahatsız ediyor hanfendi tam uzadığı döneme denk geldi yatakta yatamadım dön dön batıyor .onunda bir zamanı var alınması gereken.baktim hastaysaydq kendimi iyi hissettiğim gün dinçdim tertemiz aldım agdayla düşümü ald yattım dinl ndim .
Çok rahat ettim ben kıl tüy takıntısı için yapmıyorum temizlik hissi rahatlığın için vücudumun.koronayken lazeremi gideyim evimde tertemiz yaptım erinmesim yorumladım sucmu hey yarabbim.
İnanın burda yor dahi yazmak istemiyorum.
Herkes manalı manasız yazıyor.

Siz beklemişsiniz evlenene kadar ama iştahli falan degilsiniz. Diğer yorumunuzda cinselliğin beklediğiniz gibi bir sey olmadığını yazmışsınız. Demek ki öneriniz doğru değil.
He hee diyecegim artık buradaki bazılarına ne istiyorsanız yapın arkadaşım hayat sizin istek sizin.isterseniz gece gunduz yapın banane

Ne okuyorum ben ya. Evli bi cift konusu gibi. Arkadasim evlenmeden herseyi tuketmeyin ya. Ayrica kendine bakmaz ter kokuyosun der yuzune batiyomus. Madem cok biliyo lazere git diyo lazer parasini karsilasin. Bide var ya gercekten bulup bunan cinsler deli ediyo beni. Tamam rahatsiz oldugu seyleri soyler de insan daha evlenmeden su soyle su boyle beni soguttu nedir valla. Kendi bakimini yapmaya gocunuyo bide

Valla annemin egemenliğinden kurtulduğum günden beri jilet kullanıyorum. Kadın rahatlığımı görünce bana da alsana bunlardan dedi. Sanırım onların zamanında sadece iki liralık jiletler olduğundan bu kadar düşmanlar. Onlar gerçekten çok iğrenç.

Eşim son derece titiz Bi adamdır (bu durum bazen tartışmaya sebep olur o derece ) ben de özellikle dikkat ederim kendime bu yüzden. Ama her an tertemiz olmuyoruz. Ağda için mesela biraz tüylerin uzaması gerekiyo. Okadar titiz olmasına rağmen eşim 1 kez olsun lafını etmedi, etmez de. Jilet kullandığım da oluyor. Umrunda olmaz. Libido meselesi bence de. Sevişmek isteyen insan kıl tüy görmüyor.

Belki evlenmeden bi bakmak daha iyidir, tükeniyor mu tükenmiyor mu diye. Tükenmiyorsa devam edilir, tükeniyorsa ilk düzlükten fiyyy tüğülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…