Yatak odama giren kertenkele... Ne yapmam lazım kızlar?

doğal yoldan çözmüş arkadaş işi bunda ne tuhaflık var ki?sonuçta eve giren böcek bir şekilde imha edilecek kedi yemiş veya zehirlenmiş sonuç aynı.
Doğal olan kedının kerteleyı sahibi göstermeden farkedip yemesidir.
Ki benım kedılerımde yapıyor bısey dıyemem doğaları gereği .

Yorumu yapan kişi bizzat hayvanları aynı odaya kapatıp gösterıyor. Bence bu vahşet. Bir hayvanseverın , vicdanı olan bir bireyın yapmaması gereken bir hareket. Çünkü doğadakı her turlu canlının yaşamaya hakkı var.

Günah olmaz mı yaaa Camı açtık çıkmaz mı kendi kendine?

Ben pek güle oynaya yaşayamam onlarla, herkesin bi fobisi vardır ya, ben sürüngenlerden tiksinirim... benim de fobim bu...
En aZından kertenkele biz 8. Katta oturuyrz gece giderlerden kırkayak çıkıyo eve evi ilaçlamak çözüm değil bahçeye bakım gerek

Yahu küçücük şey yemez sizi.
Biz bir ara eve giren kertenkeleyi çocukların ısrarıyla beslemiştik. Gelir yanımızda dolanır giderdi. Sonra kayboldu terketti bizi.
Çok tatlı hayvanlardır. Bırakın bir şey yapmaz.

Anlayamıyorum,konum Bilgi verilmeden taşınmış...
Ne anlamsız konular başlıklar bir derdim var kısmında yer alabiliyor, benimki taşınıyor...
Gerçekten çOk saçma...
Hadi yine taşınsın da bi kaç gün geçsin ben bi ne yapacağımı göreyim öğreneyim...
Çoğunluk o kısmı okuyor buraya bakan yok ki...

Koyde calisirken onlara da ders veriyordum. Bir arada yasamaya alismistik baya. Fen etkinligi yapiyorduk onlari gordukce hemen inceleme falan Bi zararları olmuyor ya.

Bizim evede girmisti annemle komşumuz dolaplari falan cekmisti odayi resmen savas yerine cevirmislerdi baya uğraştan sonra yakalayıp dışarı atmıslardi. Bende olsam korkardim insanin elinde olmuyo. Ilaclamak istemiyosaniz eşiniz artik odayi kaldirip her yere bakip yakalicak:)

Nedense bana hiç tuhaf gelmedi hayvanları çok severim ama böcekten nefret ederim ondan empati kuramadım sanırım

Yapismisti kertenkele ona dokunamazdim. Orda oldugunu bildikcede ben rahat edemezdim sanirim. 1 miktar icdan zabi cekmistim ancak bocek konusumda ayni seyi dusunmuyorum. Kediler evet sogal ortamlarinda degiller ancak dogasinda avlanmak var. Sinek bocek ne varsa kovalayip duruyolar. Boceklede bas bas basa biraktim avlayabilirse avlasin diye. :)

Zararsiz biliyorum ama dokunamazdim. Bardakta ise yaramazdi cunku naylona yapismisti. Biraksam olucekti acliktan susuzluktan zaten. Hareket edebiliyo gidebiliyo olsa napardim bilmiyorum ama yapistigi icin kedime gosterdim.
Kendisi gordugunde kizmiyorum avlanmak dogasinda var yakaliyo yani evet benim gostermem tuhaf gelmis olabilir ama böcekten tiksiniyorum ve gitti sandigim bocekle 2-3 gun ayni odada uyumusuz. Gosterdim yakalasin diye. Gecende 4 cmlik falan bi çekirge yakalamis bizimki balkonda

Kızlar evin bi çok yerine karanfil kaynatıp koydum ve ondan beri hiç görmedim ufaklığı, dilerim çıkmıştır dışarı zarar görmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…