Kafes dövüşü gibi geldi bana yaptığınız şey.Gecen sene yatagimin ayak ucundaki pufun icinde cikti yavru kertenkele. Kedim var iki tane. Bi tanesine gosterdim ve ikisinide odaya kapadim. Dahada gormedim. Benim buldugum naylona yapismis hareket etsede ilerleyemiyodu kediyle cozdum isi :) buyuk boceklerdede o kedimi kullaniyorum.. Ufaklarla ugrasmiyo ama buyuk oldugu zaman yakalıyo. Gecen kocaman ucan bi bocek girdi odaya korkuyorum esime soyledim yakalayamadi bocek dolabin arkasina girdi. 2 gun cikmadi. Sonra ciktiginda esime soylemeden kediyi koydum odaya kapi onunde bekledim. Yakaladi yedi valla
Yazık değil mı ya onunda canı varGecen sene yatagimin ayak ucundaki pufun icinde cikti yavru kertenkele. Kedim var iki tane. Bi tanesine gosterdim ve ikisinide odaya kapadim. Dahada gormedim. Benim buldugum naylona yapismis hareket etsede ilerleyemiyodu kediyle cozdum isi :) buyuk boceklerdede o kedimi kullaniyorum.. Ufaklarla ugrasmiyo ama buyuk oldugu zaman yakalıyo. Gecen kocaman ucan bi bocek girdi odaya korkuyorum esime soyledim yakalayamadi bocek dolabin arkasina girdi. 2 gun cikmadi. Sonra ciktiginda esime soylemeden kediyi koydum odaya kapi onunde bekledim. Yakaladi yedi valla
Bunun biraz yeşillenmişi ama yine minikti
Bu muydu gördüğün şey
Korkmayın ya onlardan o kadar zararsızlar kı . Eve girdikleri gibi çıkarlar ve sizi ısırmazlar merak etmeyın . Bir daha girerse üstüne bardak kapat altınada kağıt at dışarı gitsin .Bunun biraz yeşillenmişi ama yine minikti
Benim de kedilerim var. Hatta bahçede bazen böcek, kelebek vs. karşılaşınca bakıyorum kediler zarar verecek. Kedilerin ilgisini farklı yönlere çekiyorum. Ya da kedilerin onlara zarar vermesini önlüyorum. Sonuçta bütün canlıların yaşama hakkı var. Bilerek hiçbir canlıya zarar vermem. Hatta hiç unutmam bir gün kar yağmış. Hava buz gibi. Annemle balkonda donmak üzere bir sinek görüp eve getirmiştik.Gecen sene yatagimin ayak ucundaki pufun icinde cikti yavru kertenkele. Kedim var iki tane. Bi tanesine gosterdim ve ikisinide odaya kapadim. Dahada gormedim. Benim buldugum naylona yapismis hareket etsede ilerleyemiyodu kediyle cozdum isi :) buyuk boceklerdede o kedimi kullaniyorum.. Ufaklarla ugrasmiyo ama buyuk oldugu zaman yakalıyo. Gecen kocaman ucan bi bocek girdi odaya korkuyorum esime soyledim yakalayamadi bocek dolabin arkasina girdi. 2 gun cikmadi. Sonra ciktiginda esime soylemeden kediyi koydum odaya kapi onunde bekledim. Yakaladi yedi valla
doğal yoldan çözmüş arkadaş işi bunda ne tuhaflık var ki?sonuçta eve giren böcek bir şekilde imha edilecek kedi yemiş veya zehirlenmiş sonuç aynı.kediniz var hayvan sevıyorsunuz ama bir baska hayvanı öldürmek için yine hayvanınızı kullanıyorsunuz
çok ilginc geldı
zehirleme taraftarı da değilimdoğal yoldan çözmüş arkadaş işi bunda ne tuhaflık var ki?sonuçta eve giren böcek bir şekilde imha edilecek kedi yemiş veya zehirlenmiş sonuç aynı.
evet hayvan sahibi olan birinin bunu övünerek anlatması çok garip geldi banaKafes dövüşü gibi geldi bana yaptığınız şey.
Uzaktan bence de çok güzelKertenkele ben çok severim ama evde bende olsam istemem bir tane için ilaçlatmaya değmez bence o kaçmıştır bir daha görürseniz önlem alırsınız.böcekden daha sempatik bir hayvan ama fobisi olan için zor bir durum.
Bazısı ne yapsan gitmiyor.fobisi olanda yakalayamaz zaten.benim fobim var mesela böcek girince eve ben evden çıkıyorum bu kadar korkan bir insanın onu tutup evden çıkarması imkansız.zehirleme taraftarı da değilim
doğal yoldan olanı ya çekip gitmesini beklemek ya da peçete vs ile alıp dısarı atmak olabilir bence
kediye yedirmek değil.
En iyisi çıkmasını bekleyin eğer bir taneyse bir daha görmezsiniz.sizi anlıyorum bendr böcek görünce evden kaçıyorum.Uzaktan bence de çok güzel
Ama yeşil yeşil bana bakarken elim ayağım boşaldı resmen
Çıktığını nasıl anlayacağım peki benim derdim bu şimdi...En iyisi çıkmasını bekleyin eğer bir taneyse bir daha görmezsiniz.sizi anlıyorum bendr böcek görünce evden kaçıyorum.
Çok vahşice. Dışarı atılması gerekir mutlaka.evet hayvan sahibi olan birinin bunu övünerek anlatması çok garip geldi bana
Ben henüz korku hem şok yaşadım bugün...Küçük hayvanlardan ben de inanılmaz korkuyorum. Ve bu korkumdan da nefret ediyorum. kendimi sürekli telkin ediyorum, ama olmuyor. Büyük kara sinekler vardır ya onlardan dahi inanılmaz korkarım. Hele ki bu canlı evimde olsa asla eve giremem. Bu kadar korkmama rağmen hiç bir canlıyı ne öldürdüm ne de öldürttüm. Evden giden ben oldum :)
Size yardımcı olamam ama ben korkumu nasıl yenerim belki sizler bana yardımcı olursunuz. Burada ki yorumları okuyunca kendime kızıyorum. Korkmayan insanlara gerçekten çok özeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?