- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.460
-
- Konu Sahibi designer23
Gidin.Durun demedim ki...
O zaman çekmeyin bu adamı,sizi bağlayan bir şey yok ve hayata bir kere geliyoruz.Keskelerle olmuyor ama denemissiniz ve olmamış.O ne der,bu ne der diye düşünmeyin sakın.Önce maddi özgürlüğünüzü elinize alın ve biran önce boşanin gitsin.Huzur bulmanız mümkün görünmüyor bu evlilikte.
Gidin.
Ama giderken de ula bu herif benim değerimi anlar mı demenin sizi yormaktan başka işe yaramayacağını bilip gidin.
Vaktinden sonra bilinen "değerin" ne anlamı olur?Olmaz.
2.boşanma... elalem ne der? Yapmaz mıydın peki. Lütfen biraz beynimi açın.Ben olsam daha 7 aylık evli olduğum adam bana küfür etse herkesin içinde arkama bakmadan çeker giderim. Hiç bir bağım zorunluluğum yok. Ne çekeceğim onun ve çocuğunun kahrını
Yok,ailenizin yanına gidin direkt.Ben olsam bana küfür eden bir adamla aynı çatı altında bur dakika dahi kalmak istemezdim.Dedigim gibi,o evde sizi bağlayan hicbir sey yok.Siz cok hassas bir insan mısınız,yoksa bana mı öyle geldi?Sizin iyi niyetinizi ve hassasiyetinizi kullanmalarına izin vermeyin.Peki o zaman maalesef şunu diyeceğim. Direkt işsiz güçsüz mü çıkayım. Sinsi gibi evde plan mi yapayım ? Ki hiç denediğim bir şeyler değil yanlış anlaşılmasın. Yani bir süre durayım. İşimi bulunca mi gideyim? Yaklaşık 2 3 ayda işe girebilirim diye düşünüyorum. Çünkü buradan gidersem onun 3 kuruş parasıyla gitm gerekecek.. 1 lirası bile bende olsun istemiyorum.
Ailem kimYok,ailenizin yanına gidin direkt.Ben olsam bana küfür eden bir adamla aynı çatı altında bur dakika dahi kalmak istemezdim.Dedigim gibi,o evde sizi bağlayan hicbir sey yok.Siz cok hassas bir insan mısınız,yoksa bana mı öyle geldi?Sizin iyi niyetinizi ve hassasiyetinizi kullanmalarına izin vermeyin.
Ortada bisey yok aslında eşiniz aşırı tepki vermiş o lafların üzerine gitmeye kalkışmak normal hani onlar istiyor ki ben kapıyı göstereyim kadın dizime kapansin gitmem desin. Egolarını böyle tatmin ediyorlar. Kimse kimseye mecbur değil oysaki. Ama ekstra sorun yoksa aceleci davranmayin daha yeni evlenmissiniz zaten.Merhaba güzel KK Kadınları
O kadar üzgün o kadar üzgünüm ki. Nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum.
2.evliligim. 1.sinde vajinismustum karı koca ilişkisi yaşamadık ve bitti geçti. Neden bu detayı verdim onu hiç bir zaman eş olarak göremedim. Boşanma üzüntüsü de yaşamadım. Kötüydü. Ayrılmak bahar gibi gelmişti.
Neyse sizi sıkmadan asıl konuya gireyim.
7 aydır ikinci eşimle evliyim. Çok mutluydum çok severek evlendim.
Ama tabi ki ara ara saçma sorunlarımız çıktı her defasında günü geçmeden sarılmaya bağlanan.
Ama 2 gündür geri dönüşü olmayan hisler içindeyim. Şöyle ki eşimin ilk evliliginden 12 yasinda kızı var bizimle yaşamıyor 15 günde bir geliyor. Avmye gittik birlikte ve eşimin 2 tane de yegeniyle. Çocukların benle arası iyi. Neyse tüm gün arkadaş gibi kızıyla evlenirim oynarım vs. Allah rızası için iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Kimseyi gucendirmeyeyim. Hep iyi olayım kafasında yaşamaya çalışan biri . Koşu yarışı yapalım dedi çocuk. AVM içinde koştuk falan. Sonra bayılma numarası yaptı beni ziplamali çocuk oyun yerine getirtmek icin. O sıra baş örtüm kaydı vs. Hirkami çıkarttı üstümden. Tipim mipim kaydı anlayacağınız. Sonra oradan dönüşte yine koşu yarışı yapmak istedi. Yaptım eşim de videoya almak istedi bizi. Ben de yok çekme dedim. Tipim kayikken sevmiyorum öyle pek. Ama sadece güzellikle çekme dedim 1 kere hepsi bu.
Bu çocuklarin yanında senin cinsine sıçayım diye küfür etti bağırdı. Ben de ona tekken ne diyorsun dedim çocukların yanında ne bağırması ne küfrü. Sonra mutluluk haram dedi kızdı .
Eve geldik. Ben tekrar ne yaptın sen dedim. Bu başladı olmuyorsa zorlamayacagiz. Bitti gitti. Seninle işim yok. Bu son konuşmamız. Bundan sonra benim için de kızım için de bedel ödeme 1 tane bile bir sey yapma dedi.
Ben de sırt çantamı taktım. Kayinvalidemler üst katta yasiyor. Kayınpederimi aradım baba gelir misin şahit ol oğlun beni neden bıraktı. Gör. Ben gidiyorum ben sizden razıyım dedim. Siz de benden razı olun arkamdan gitti demeyin dedim.
Sonra sarıldı bana kızım kal vs ağladı sen gidecek bir şey yapmadın. O gidecek sen değil dedi. Çok konuştu uğraştı ben de tamam madem o gitsin dedim. Eşim de bitti demekle bitmez sen hem gidiyorsun dedi. Bitti demek işte senin yaptığın hareketler. Yine kalacaktın tabi dedi. Sonra içerde öptü yanağımdan sarıl dedi sarilmadim .
Sonra çocuk burada kalıyor mahkeme süreçlerinde kullanmasinlar diye hiç bir şey olmamış gibi çocukların yanına çıktım yukarı onları hadi yatın demek için. Babası bana emanet etmişti yatır gel evde uyu dedi.
Çocuklara söyledim kendi evime inerken tam
Üstüne bir de bosanali 9 sene olmuş onlar. Bana eski eşinin ismiyle seslendi kayınvalidem... Ve bu 2.yapışı bunu.
Gerçekten ben ne yapayım şimdi ? Nankörlestirmiş miyim eş kişisini? Kendi ailem açık görüşlü ve açık insanlar eşimin ailesi tam zıt. Bu sebeple ailemi zar zor rıza etmistim.. ben demiştim derlerse? Babam yok annem başka bir kisiyle evli ve annem ilgisiz daha çok kocasıyla olmak istiyor. Yani dönünce baba evine dönme olayım yok kendi evimi tutup işime gitme secenegim var. Mesleğim var. Su an çalışmıyorum ama.
Zaman mı verilmeli ?? Yoksa gitmeli mi?
Burası bittiğinde ailem kendim demek. Tek başıma ayaklarımın üstünde duracağım demek.Yok,ailenizin yanına gidin direkt.Ben olsam bana küfür eden bir adamla aynı çatı altında bur dakika dahi kalmak istemezdim.Dedigim gibi,o evde sizi bağlayan hicbir sey yok.Siz cok hassas bir insan mısınız,yoksa bana mı öyle geldi?Sizin iyi niyetinizi ve hassasiyetinizi kullanmalarına izin vermeyin.
Neden sinsi gibi diye belirtiyorsunuz anlamadım??? Birincisi bu sinsilik değil akıllılık, ikincisi size bu aklı veren insanlara sinsi iması yapmış oluyorsunuz.Peki o zaman maalesef şunu diyeceğim. Direkt işsiz güçsüz mü çıkayım. Sinsi gibi evde plan mi yapayım ? Ki hiç denediğim bir şeyler değil yanlış anlaşılmasın. Yani bir süre durayım. İşimi bulunca mi gideyim? Yaklaşık 2 3 ayda işe girebilirim diye düşünüyorum. Çünkü buradan gidersem onun 3 kuruş parasıyla gitm gerekecek.. 1 lirası bile bende olsun istemiyorum.
Sever beni kv. Bir sıkıntı yok. Ama insan dikkat eder bu kaçıncı.Ortada bisey yok aslında eşiniz aşırı tepki vermiş o lafların üzerine gitmeye kalkışmak normal hani onlar istiyor ki ben kapıyı göstereyim kadın dizime kapansin gitmem desin. Egolarını böyle tatmin ediyorlar. Kimse kimseye mecbur değil oysaki. Ama ekstra sorun yoksa aceleci davranmayin daha yeni evlenmissiniz zaten.
Kv. Kişisini anlayamadim. Normalde size tutumu nasıl aranız iyiyse bilinçli yapmıyordur ama aranızda problemler varsa istenmeyen gelinseniz bilinçli yapıyor olabilir huzursuz etmek için.
Evlenirken ihtiyacın var mı diyor mu el alem?2.boşanma... elalem ne der? Yapmaz mıydın peki. Lütfen biraz beynimi açın.
Yok özür dilerim sinsi demek istemedim. Yani daha doğrusu kendime demek istedim onu yaparsam öyle mi olurum acaba diye. Çok teşekkür ederim.Neden sinsi gibi diye belirtiyorsunuz anlamadım??? Birincisi bu sinsilik değil akıllılık, ikincisi size bu aklı veren insanlara sinsi iması yapmış oluyorsunuz.
Davanın detaylarını bilmiyorum beni katmak istemiyor dediğiniz adam, haberiniz olmadan sizin videonuzu çekip o sizi katmadığı davasında görüntülerinizi delil olarak kullanmaya kalkışmış? Müsaade etmediğinizde de kıyamet kopmuş?
Konu sahibi ömür bir kullanımlık, hem bakıcılık hem canlı kanıtlık hem de stres topluğu ile tek hak tüketilir mi?
Hiç demediler. ama annem ve ablam takar. Elalemi. Ordan da baskı gelir.Evlenirken ihtiyacın var mı diyor mu el alem?
Boşanırken sorunun ne turuncu iyi misin diyor mu?
Bi çarpasım var o elalemin ağzına
Kendinize de demeyin. Sinsilik bence her şey yolunda ve iyi niyetle yapılır durumdayken birinin fitne fesat karıştırmasıdır. Bence :)Yok özür dilerim sinsi demek istemedim. Yani daha doğrusu kendime demek istedim onu yaparsam öyle mi olurum acaba diye. Çok teşekkür ederim.
Tuketilmez tabi. Yaşım 31 bu arada.
Tepenize çıkmaları için kolunuzu bacağınızı basamak yapmaktan vazgeçin ilk önce.Hiç demediler. ama annem ve ablam takar. Elalemi. Ordan da baskı gelir.
Yok karamsarlık yok!Kocaeli'de ev var,bakın bu süper bir avantaj,sanayi kenti olduğu için işsiz kalma olacağınız çok düşük.Kira vermemek ekstra büyük bir avantaj.Hicte kötü bir durumda değilsiniz ama psikolojik olarak toparlanmaniz lazım önce.Ailem kim? Annem eşiyle yaşiyor. Babam ben bebekken vefat etmiş.
Yani mutlu mesut gideceğim bir yer yok. Burası olmasa tek yaşayacağım her halükarda. İkinci kapı yok. He baba evim boş ama Kocaelide. Annem destekler gelmez yanıma ama orada yaşa der.
Yani olay şu eşin velayeti almak için (nafaka meselesi sizin güzel vakit geçirdiğinizin kanıtlanmasıyla çözülmez) videonuzu çekmek istiyor. Ama sen İzin vermiyorsun. Bunun üzerine büyük ihtimalle eşin kızının velayetini almasını istemediğin için bilerek ona yardımcı olmadığını düşünüyor ve küfür ediyor. O yüzden Bi daha benim için de kızım için de bir şey istemem senden diye sitem ediyor sonrasında. Şimdi oturdu. Bence gerçekten velayeti istemiyorsun çünkü 15 günde gelecek diye kabul ettim yazmışsın. Bi şekilde eşin de bu düşünceni biliyordur. Amacım seni haksız çıkarmak değil sadece objektif bakmaya çalıştım.Sadece velayet değil o da var ama eşim çocuk zaten 12 yıldır onda yine onu seçecek diyor. Eşim de velayet onda kalırsa nafakayı yarıya düşürüm diyor çünkü çok yüksekmiş. Yani nafakayı düşürmek de var içinde. Bir sürü bir sey. Beni katmak istemediği için net bilmiyorum.. eşim soyutluyordu beni konudan etkilenmeyelim diye.
O zaman annen ve ablan elalemin standartlarına göre yaşayıp o tayfanın ağzına bal çalıversin.Hiç demediler. ama annem ve ablam takar. Elalemi. Ordan da baskı gelir.
Bu da var evet. Ama bence normal bir insan “ben çocuğuma gayet iyi davrandığın görülsün diye çekiyordum davada kullanmak için” derdi. Baktı ki sebebi sizin söylediğiniz şekilde o zaman da açıkça bunun üzerinden tartışırdı. Çocuğumu istememek ne demek vs.. gibi gibi işte.Yani olay şu eşin velayeti almak için (nafaka meselesi sizin güzel vakit geçirdiğinizin kanıtlanmasıyla çözülmez) videonuzu çekmek istiyor. Ama sen İzin vermiyorsun. Bunun üzerine büyük ihtimalle eşin kızının velayetini almasını istemediğin için bilerek ona yardımcı olmadığını düşünüyor ve küfür ediyor. O yüzden Bi daha benim için de kızım için de bir şey istemem senden diye sitem ediyor sonrasında. Şimdi oturdu. Bence gerçekten velayeti istemiyorsun çünkü 15 günde gelecek diye kabul ettim yazmışsın. Bi şekilde eşin de bu düşünceni biliyordur. Amacım seni haksız çıkarmak değil sadece objektif bakmaya çalıştım.