Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

Peki o zaman maalesef şunu diyeceğim. Direkt işsiz güçsüz mü çıkayım. Sinsi gibi evde plan mi yapayım ? Ki hiç denediğim bir şeyler değil yanlış anlaşılmasın. Yani bir süre durayım. İşimi bulunca mi gideyim? Yaklaşık 2 3 ayda işe girebilirim diye düşünüyorum. Çünkü buradan gidersem onun 3 kuruş parasıyla gitm gerekecek.. 1 lirası bile bende olsun istemiyorum.

Gidin.
Ama giderken de ula bu herif benim değerimi anlar mı demenin sizi yormaktan başka işe yaramayacağını bilip gidin.

Vaktinden sonra bilinen "değerin" ne anlamı olur?Olmaz.

O zaman ben gidişin stratejisini çıkarayım. Nasıl ne şekilde ne zaman. Max 3 ayda iş bulurum diye düşünüyorum. İnşallah tabi. Allah bilir.

Ben olsam daha 7 aylık evli olduğum adam bana küfür etse herkesin içinde arkama bakmadan çeker giderim. Hiç bir bağım zorunluluğum yok. Ne çekeceğim onun ve çocuğunun kahrını
2.boşanma... elalem ne der? Yapmaz mıydın peki. Lütfen biraz beynimi açın.

Yok,ailenizin yanına gidin direkt.Ben olsam bana küfür eden bir adamla aynı çatı altında bur dakika dahi kalmak istemezdim.Dedigim gibi,o evde sizi bağlayan hicbir sey yok.Siz cok hassas bir insan mısınız,yoksa bana mı öyle geldi?Sizin iyi niyetinizi ve hassasiyetinizi kullanmalarına izin vermeyin.

Ailem kim ? Annem eşiyle yaşiyor. Babam ben bebekken vefat etmiş.
Yani mutlu mesut gideceğim bir yer yok. Burası olmasa tek yaşayacağım her halükarda. İkinci kapı yok. He baba evim boş ama Kocaelide. Annem destekler gelmez yanıma ama orada yaşa der.

Ortada bisey yok aslında eşiniz aşırı tepki vermiş o lafların üzerine gitmeye kalkışmak normal hani onlar istiyor ki ben kapıyı göstereyim kadın dizime kapansin gitmem desin. Egolarını böyle tatmin ediyorlar. Kimse kimseye mecbur değil oysaki. Ama ekstra sorun yoksa aceleci davranmayin daha yeni evlenmissiniz zaten.
Kv. Kişisini anlayamadim. Normalde size tutumu nasıl aranız iyiyse bilinçli yapmıyordur ama aranızda problemler varsa istenmeyen gelinseniz bilinçli yapıyor olabilir huzursuz etmek için.

Yani
Burası bittiğinde ailem kendim demek. Tek başıma ayaklarımın üstünde duracağım demek.

Neden sinsi gibi diye belirtiyorsunuz anlamadım??? Birincisi bu sinsilik değil akıllılık, ikincisi size bu aklı veren insanlara sinsi iması yapmış oluyorsunuz.

Davanın detaylarını bilmiyorum beni katmak istemiyor dediğiniz adam, haberiniz olmadan sizin videonuzu çekip o sizi katmadığı davasında görüntülerinizi delil olarak kullanmaya kalkışmış? Müsaade etmediğinizde de kıyamet kopmuş?

Konu sahibi ömür bir kullanımlık, hem bakıcılık hem canlı kanıtlık hem de stres topluğu ile tek hak tüketilir mi?

Sever beni kv. Bir sıkıntı yok. Ama insan dikkat eder bu kaçıncı.

Yok özür dilerim sinsi demek istemedim. Yani daha doğrusu kendime demek istedim onu yaparsam öyle mi olurum acaba diye. Çok teşekkür ederim.

Tuketilmez tabi. Yaşım 31 bu arada.

Beni sevmiyor musun artık diye soracak. Gitme kararında.
Sevmiyorum. Buz gibi kanım cekile cekile soğudum. Bu gerçeği söyleyeyim mi. Kendisine.

Yok özür dilerim sinsi demek istemedim. Yani daha doğrusu kendime demek istedim onu yaparsam öyle mi olurum acaba diye. Çok teşekkür ederim.

Tuketilmez tabi. Yaşım 31 bu arada.
Kendinize de demeyin. Sinsilik bence her şey yolunda ve iyi niyetle yapılır durumdayken birinin fitne fesat karıştırmasıdır. Bence :)

Adam eskisine ne kadar kurulduysa böyle bir eşe tırnak çıkarmış.

Kim bilir ona neler yaptı da kadın dava üstüne davayla hırpalıyor diye düşündüm.

Hiç demediler. ama annem ve ablam takar. Elalemi. Ordan da baskı gelir.
Tepenize çıkmaları için kolunuzu bacağınızı basamak yapmaktan vazgeçin ilk önce.
Anne baba kim olursa olsun.Duymayın,görmeyin.
Ait hissetmediğiniz ve huzurlu olmadığınız yerde durmayın.

İş bulun önce. Ayrılın sonra.Aileniz başta olmak üzere yanınızda olmak isteyen olur,istemeyen olmaz.

Yok karamsarlık yok!Kocaeli'de ev var,bakın bu süper bir avantaj,sanayi kenti olduğu için işsiz kalma olacağınız çok düşük.Kira vermemek ekstra büyük bir avantaj.Hicte kötü bir durumda değilsiniz ama psikolojik olarak toparlanmaniz lazım önce.

Yani olay şu eşin velayeti almak için (nafaka meselesi sizin güzel vakit geçirdiğinizin kanıtlanmasıyla çözülmez) videonuzu çekmek istiyor. Ama sen İzin vermiyorsun. Bunun üzerine büyük ihtimalle eşin kızının velayetini almasını istemediğin için bilerek ona yardımcı olmadığını düşünüyor ve küfür ediyor. O yüzden Bi daha benim için de kızım için de bir şey istemem senden diye sitem ediyor sonrasında. Şimdi oturdu. Bence gerçekten velayeti istemiyorsun çünkü 15 günde gelecek diye kabul ettim yazmışsın. Bi şekilde eşin de bu düşünceni biliyordur. Amacım seni haksız çıkarmak değil sadece objektif bakmaya çalıştım.

Bu da var evet. Ama bence normal bir insan “ben çocuğuma gayet iyi davrandığın görülsün diye çekiyordum davada kullanmak için” derdi. Baktı ki sebebi sizin söylediğiniz şekilde o zaman da açıkça bunun üzerinden tartışırdı. Çocuğumu istememek ne demek vs.. gibi gibi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…