Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

Anlaması umrunuzda olmadığında sizi gerçekten anlar.
Önemi olur olmaz ayrı.
Anlasın,anlar mı,empati kurabilir mi dedikçe dikine dikine gider.

Zaten mantık olarak da olması gereken bu değil mi?Yanında iken anlamayan siz gittikten sonra iliklerine kadar yaşasa, anlasa önemi olur mu?

9 yıldır bitmeyen bir mahkeme için sizi kullanarak video çekmek istiyor buna müsade etmediniz diye de size küfür ediyor... olayları enine boyuna tekrar düşünmenizi tavsiye ederim..

Yok yanlış anladınız bu dava yeni. 9 sene önce bosanmislar kaynanam ismiyle nasıl seslenir demek istemiştim.

Mesafe nasıl koyulur ? Küsmek gibi mi

Eşinizin bunları hiç duymamasi lazım bunlar mahkemelik olmaya sebep şeyler degilki. Eşiniz de baya uğraşmak istemis eski eşiyle hırsını da sizden almış.

Durayım mi yanı. İçin yana yana yanında durup girmeyeyim mi ?

Eş olarak evlenmemiş sizinle. Çocuğuna bakıcı almış evine adam. Neden çocuklu adamla evlendiniz ki? Bu adamların %80i çocuğuna biri baksın diye evleniyor. Hiç mi tanımadınız bu adamı

Eş olarak evlenmemiş sizinle. Çocuğuna bakıcı almış evine adam. Neden çocuklu adamla evlendiniz ki? Bu adamların %80i çocuğuna biri baksın diye evleniyor. Hiç mi tanımadınız bu adamı
Çocuk 15 günde bir bizde. Buna güvendim. Annem de böyle dedi.

Sizin çocuğunuz yok değil mi?

Sizin dediğiniz gibi söyledi yani annem de...

Kızla güzel vakit geçirdiğim var. Açılan davada bunlar karı koca kızımın psikolojisini bozdu evlenerek diyormuş.
Resmen sizi kullanmak istemiş, olmayınca da hakaret etmiş. Sizi bilemiyorum da o adam bu tiynetteyse kızının psikolojisini gerçekten bozmuş olabilir. Boşanıp gitmişler hala dava açılıyorsa somut durumlar vardır. O kadar masum olduğunu düşünmedim eşinizin. Bence sizde iyi düşünün.

Dava velayet davası mı?
Sadece velayet değil o da var ama eşim çocuk zaten 12 yıldır onda yine onu seçecek diyor. Eşim de velayet onda kalırsa nafakayı yarıya düşürüm diyor çünkü çok yüksekmiş. Yani nafakayı düşürmek de var içinde. Bir sürü bir sey. Beni katmak istemediği için net bilmiyorum.. eşim soyutluyordu beni konudan etkilenmeyelim diye.

Sizin dediğiniz gibi söyledi yani annem de...
Ben olsam daha 7 aylık evli olduğum adam bana küfür etse herkesin içinde arkama bakmadan çeker giderim. Hiç bir bağım zorunluluğum yok. Ne çekeceğim onun ve çocuğunun kahrını

O zaman çekmeyin bu adamı,sizi bağlayan bir şey yok ve hayata bir kere geliyoruz.Keskelerle olmuyor ama denemissiniz ve olmamış.O ne der,bu ne der diye düşünmeyin sakın.Önce maddi özgürlüğünüzü elinize alın ve biran önce boşanin gitsin.Huzur bulmanız mümkün görünmüyor bu evlilikte.

Anne de bir değişik ona da şahit oldum. Çocuk korkudan anneye yalan söyledi normalde benle olmak istiyor çocuk annesi sorunca hik mik yapıyor kekeliyor. Maalesef anladığım kadarıyla anne baba ikisi de birbirine benziyor eşim için bunu diyeceğimi düşünmüyordum ama. Bence çocuk psikolojisinde iki taraf da değişik. Dediğiniz gibi.

Tabi canım bence de öyle. Gitsem suçlu duruma düşmekten korkuyorum.
Ne duruma duseceginin ne önemi var ki asıl suan ne duruma dusuruyorsun kendini. Eski eşle olan mahkeme için bitti git demiş zaten. Gitmedin ordasin suçlu degilmisin zaten onun gözünde suanda da... Yani suçlu olurum diyede evli kalınmaz ama ya orda kalmana tek gerekcen buysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…