• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımı göstermiyorum

Smptkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
2
2
16
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

Bu iyi bir şey değil mi? 😅
Saç renginizi değiştirin, makyajınızı farklı deneyin. Giyim tarzınızın normali ne onu söylerseniz, belki öneriler daha doğru gelir 🤷🏻‍♀️

Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

"Övün beni en çok ben genç gösteriyorum" konusu

Kim diyor yaşınızı göstermediğinizi
Bir foto atın da yorumlayalım 😂
Demek ki çevredekiler demiş. İlla eleştiri yapacaksınız dimi. Yorumlamak haddiniz değil. Fikir sormuş söyleyin yani

Ben burda ilgi istediğini sanmıyorum. Biri bana 18-19 musun demişti rahatsız olmuştum 24 yaşındayım . Küçük ya da büyük göstermek istemem açıkçası
24 yaşındayken küçük göstermek rahatsızlık verir ancak 30 yaşından sonra insanın hoşuna gider

Otuz yaşındaki birinin gözleri, ifadesi ile 23 yaşındakinin o kadar farklı ki!

Minyon olduğunuz için ilk bakışta küçük görünüyor olabilirsiniz ama gözlerdeki o yorgun ifade (hayat yorgunluğu), yaşı küçük birinde mutsuz olsa da hiç olmuyor.

O göz yorgunluğu ifadesi genelde cocuk dogurmuş arkadaşlarimda var 30 değillerken de vardi.🙄

Bence bende yaşımı göstermiyorum ama bence 😃 neden derseniz 20 li yaşlardaki yeni nesilin maşallahı var kardeşim 18 yaşında tam donanımlı makyaj yapan biri olsa benden büyük gösterir ama dönüp eski fotoğraflarıma bakınca cildimde gözlerimin parlayışında bile fark görüyorum 🤣

24 yaşındayken küçük göstermek rahatsızlık verir ancak 30 yaşından sonra insanın hoşuna gider
23 yaşındayım. Birisi yaşımı sorunca 23 diyorum,aaa tatlım aslında 18-19 anca gösteriyorsun diyenler olunca eriyorum.🫠Geçen seneye kadar da 17-18 diyenler oluyordu iki kat fazla eriyordum.🫠🫠

Hadi bakalım en genç benim. :rolleyes: yok mu arttıran 🤣🤣

Back