Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?
Demek ki çevredekiler demiş. İlla eleştiri yapacaksınız dimi. Yorumlamak haddiniz değil. Fikir sormuş söyleyin yaniKim diyor yaşınızı göstermediğinizi
Bir foto atın da yorumlayalım
24 yaşındayken küçük göstermek rahatsızlık verir ancak 30 yaşından sonra insanın hoşuna giderBen burda ilgi istediğini sanmıyorum. Biri bana 18-19 musun demişti rahatsız olmuştum 24 yaşındayım . Küçük ya da büyük göstermek istemem açıkçası
Otuz yaşındaki birinin gözleri, ifadesi ile 23 yaşındakinin o kadar farklı ki!
Minyon olduğunuz için ilk bakışta küçük görünüyor olabilirsiniz ama gözlerdeki o yorgun ifade (hayat yorgunluğu), yaşı küçük birinde mutsuz olsa da hiç olmuyor.
Son 1.5 senedir ben işteO göz yorgunluğu ifadesi genelde cocuk dogurmuş arkadaşlarimda var 30 değillerken de vardi.
23 yaşındayım. Birisi yaşımı sorunca 23 diyorum,aaa tatlım aslında 18-19 anca gösteriyorsun diyenler olunca eriyorum.Geçen seneye kadar da 17-18 diyenler oluyordu iki kat fazla eriyordum.24 yaşındayken küçük göstermek rahatsızlık verir ancak 30 yaşından sonra insanın hoşuna gider