Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kız ben seni 30 lardasındır sanıyordum ama görmeden sandım kızma o yüzden23 yaşındayım. Birisi yaşımı sorunca 23 diyorum,aaa tatlım aslında 18-19 anca gösteriyorsun diyenler olunca eriyorum.Geçen seneye kadar da 17-18 diyenler oluyordu iki kat fazla eriyordum.
Hadi bakalım en genç benim. yok mu arttıran
Evet benim çevremde de yaşını göstermediğini iddia edenler var. Bence gayet gosteriyorlar. Bir kiz 'sence ben kaçtım?' demişti, 30 dedim bir küsmedigi kaldı. 32 yaşındaymış bu arada ben de yaşımı göstermem gösterdiğine inanan var mı?Kim diyor yaşınızı göstermediğinizi
Bir foto atın da yorumlayalım
Gözün içinden gelen enerji aslında ama onu ifade edemedim.O göz yorgunluğu ifadesi genelde cocuk dogurmuş arkadaşlarimda var 30 değillerken de vardi.
Deseydin ki 22 sanıyordum o zaman kızmazdım ama 30 çok 30a kızarım.Aaa kız ben seni 30 lardasındır sanıyordum ama görmeden sandım kızma o yüzden
Bi de en fazla 22 23.Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?
Bilmem öylesindir gibi geldi kendime yakın hissettiysem demekDeseydin ki 22 sanıyordum o zaman kızmazdım ama 30 çok 30a kızarım.
Ayrıca neden 30 anlatsana.
Ben de seni yasca büyük sanıyordum, bence çoğu insan şaşırmıştır genç olduğuna.Deseydin ki 22 sanıyordum o zaman kızmazdım ama 30 çok 30a kızarım.
Ayrıca neden 30 anlatsana.
Gözün içinden gelen enerji aslında ama onu ifade edemedim.
Gözün organik yorgunluğu değil demek istediğim.
Üzdün.Ben de seni yasca büyük sanıyordum, bence çoğu insan şaşırmıştır genç olduğuna.
Evet o yorgunluk bazı kadınların gözünde yer edinmiş oluyor.Yok ben de uykusuzluk yorgunluğunu kastetmedim. Mesela arkadasim 25lerinde dogurdu cocuk buyudu artik uykusuzluğu yok eskisi gibi ama önceki hali gibi gorunmuyor yine de.
Bazilarinda bunu gözlemledim yani.
Rahat olanlar oyle olmadi tabi.
Ben minyon değilim,hatta iri yariyim ama ben de göstermiyormuşum,öyle diyollaaa.Yani minyonlukla falan alakası yok onun.Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?
Bdn de seni 30'lu yaşlarda zannediyordum be cidden şaşırdım.Üzdün.
Arkadaşlar ayıboluyo ama 30 çok değil mi ya? İnsan bi nezaketen de olsa 28-29 der.Bdn de seni 30'lu yaşlarda zannediyordum be cidden şaşırdım.
Yani fikirlerinin olgunluğundandir o,yoksa seni görmedim yani.Arkadaşlar ayıboluyo ama 30 çok değil mi ya? İnsan bi nezaketen de olsa 28-29 der.
Bilmem, otuzlarinda insanlar için otuz büyük bir yas değil.Arkadaşlar ayıboluyo ama 30 çok değil mi ya? İnsan bi nezaketen de olsa 28-29 der.
Bencede öyle. Zaten insan bı kere zorluk yaşayınca eski haline donemiyor ya bu da öyle bence. Bebek büyütmek kolay mi. Hem fiziksel hem duygusal olarak insan değişiyorYok ben de uykusuzluk yorgunluğunu kastetmedim. Mesela arkadasim 25lerinde dogurdu cocuk buyudu artik uykusuzluğu yok eskisi gibi ama önceki hali gibi gorunmuyor yine de.
Bazilarinda bunu gözlemledim yani.
Rahat olanlar oyle olmadi tabi.
30 çok ama neyyseh.Yani fikirlerinin olgunluğundandir o,yoksa seni görmedim yani.
30 çok mu?Neyse ben bu topikten ayrilayim.30 çok ama neyyseh.