- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
- Konu Sahibi MissEbruli
Bende bu kadar ataerkil adamı kim yetiştiriyor diyordum konuyu okumam yetti. Erkek yemek yapınca penisi düşmüyor arkadaşlar bu nasıl bir kafa yapısı çok şaşkınım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benle erkek arkadaşımın arasında 7 yaş vardı olmuyor 1 sene zor dayandım ama ben yapamadım diye herkes yapamayacak diye bir durum yok bir tanı anlayacaksın beni kanları fazla hızlı akıyorKızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüş benim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Ayrıca kendisi ilişki anlamında tecrübesiz, kendisi de inkar etmedi zaten, muhtemelen sen benden daha tecrübelisin böyle olmasını da anlıyorum falan dedi, yani yaşım veya yaşanmışlıklarımla ilgili onun bir sorunu yok. Ama benim kafam karışık maalesef
Birincisi ben erkeğin terübeli olmasını tercih ederim, böyle ilişkide bütün yük üstümde olacak gibi hissediyorum ve yaşı da küçük olduğu için ona bişeyler öğretmem gerekecekmiş gibi, yani erkek gibi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Bir de (bu konuda belki eleştirenler olacak ama) kendisi mutfağa çok düşkün, yalnız yaşamış uzun yıllar bunu anlayabiliyorum, mecbur kalmış bir yerde ama ailesinin yanında da yemekleri bu yapıyor. Yemek dediysem içli köfte kuru dolma vs yani benim annem yapamıyor mesela içli köfte. Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz ilk defa, ilk görüşmeye içli köfte getirmeyi teklif etti yani böyle olunca benim gözümde iyice feminenleşiyor.
Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz?
sordum merakım yok dedi, şöförlüğü yok değil bu arada yurtdışında falan araba kiralayarak geziyor hep, ailesinin arabasını da o kullanıyormuş babası yerine.Neden yokmuş sordunmu? Jenerasyon olarak yaslariniz uyumlu
keşke öyle olsa şu an durum, ben ona göre çok daha hareketli yaşıyorum, hem yaşantı hem karakter olarak öyle görünüyor, biraz sakin bi yapısı var, of ne bileyim, yüz yüze görüşmeden anlayamaycağım sanırımbenle erkek arkadaşımın arasında 7 yaş vardı olmuyor 1 sene zor dayandım ama ben yapamadım diye herkes yapamayacak diye bir durum yok bir tanı anlayacaksın beni kanları fazla hızlı akıyor
Ben bir iki ataerkil yorum bekliyordum ama zannettiğimden daha çoklarmış. Zaten erkekler bu zihniyette yetiştirildiği için burada bu kadar çok konu açılıyor. Erkeklere kızıyoruz ama işte görüyorsunuz onları yetiştiren kadınları.Bende bu kadar ataerkil adamı kim yetiştiriyor diyordum konuyu okumam yetti. Erkek yemek yapınca penisi düşmüyor arkadaşlar bu nasıl bir kafa yapısı çok şaşkınım
Niye ki?Evdeki yemekleri de erkek yapmaz yaaaa kimsenin ortası yok of
Ee bu kadar yazının içinde cevabınızı çoktan vermişsiniz. Karşı taraf içinize hiç sinmemiş. O zaman hiç görüşmeyin ki karşı tarafa gereksiz umut vermeyin.Kızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüş benim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Ayrıca kendisi ilişki anlamında tecrübesiz, kendisi de inkar etmedi zaten, muhtemelen sen benden daha tecrübelisin böyle olmasını da anlıyorum falan dedi, yani yaşım veya yaşanmışlıklarımla ilgili onun bir sorunu yok. Ama benim kafam karışık maalesef
Birincisi ben erkeğin terübeli olmasını tercih ederim, böyle ilişkide bütün yük üstümde olacak gibi hissediyorum ve yaşı da küçük olduğu için ona bişeyler öğretmem gerekecekmiş gibi, yani erkek gibi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Bir de (bu konuda belki eleştirenler olacak ama) kendisi mutfağa çok düşkün, yalnız yaşamış uzun yıllar bunu anlayabiliyorum, mecbur kalmış bir yerde ama ailesinin yanında da yemekleri bu yapıyor. Yemek dediysem içli köfte kuru dolma vs yani benim annem yapamıyor mesela içli köfte. Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz ilk defa, ilk görüşmeye içli köfte getirmeyi teklif etti yani böyle olunca benim gözümde iyice feminenleşiyor.
Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz?
Annem babamdan 6 yaş büyüktü. Bu aralarında hiç sorun olmadı. Babam turşu kurar, ev işlerine yardımcı olurdu. Ama gayet maskulendi. Bence yemek vs. yapmak erkeği feminenlestirmez. Gidip bakın, restaurant, otel mutfaklarında az sayıda kadın şef görürsünüz.Kızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüş benim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
içime sinmeyen tarafları var, sinen tarafları da var gerçekten çok kararsızım, o yüzden yüz yüze de bi tanışmak istiyorum. bu ümit verme konusu rahatsız ediyor beni de evt ama baştan beri onla konuşurken aklımda bişey olmadığını ısrarla söyledim, muhabbet de şu an flörtten daha çok arkadaşça sohbete benziyor, özellikle bu ayarda tutuyoruzEe bu kadar yazının içinde cevabınızı çoktan vermişsiniz. Karşı taraf içinize hiç sinmemiş. O zaman hiç görüşmeyin ki karşı tarafa gereksiz umut vermeyin.
yok ben inandım:) konuşmalarından falan anlaşılıyor az çok. öyle hinlik düşünecek bir çocuk değil kesinlikle. tabi insanlar şaşırtabiliyor ama başka bir ortak arkadaşımız var, bunun erkek ark camiasına biraz hakim, senelerdir biliyorlarmış, o da benzer şeyler söylediAnnem babamdan 6 yaş büyüktü. Bu aralarında hiç sorun olmadı. Babam turşu kurar, ev işlerine yardımcı olurdu. Ama gayet maskulendi. Bence yemek vs. yapmak erkeği feminenlestirmez. Gidip bakın, restaurant, otel mutfaklarında az sayıda kadın şef görürsünüz.
Beni düşündüren 32 yaşında bir adamın tecrübesizliği oldu. Açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. Ya da ben hinlik yapıyorum. Bilemedim.
Bence bir yüzyüze görüşün ona göre karar verin
İnsanlarımızın kafa yapısının değişeceğine inanmıyorum ben açıkçası, burda da laf olsun diye eşlerinden şikayet ediyorlar. Kadınlar erkeklerden daha ataerkil zihniyete sahip.Ben bir iki ataerkil yorum bekliyordum ama zannettiğimden daha çoklarmış. Zaten erkekler bu zihniyette yetiştirildiği için burada bu kadar çok konu açılıyor. Erkeklere kızıyoruz ama işte görüyorsunuz onları yetiştiren kadınları.