• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşanmamış Aşk

Dusunsene katip 15 sene oncesinden biri gelip buluyor ve diyor ki twitter’da laf sokuyorsun bana neden? Ben seni sevmekten baska ne yaptim? Pismansin biliyorum hadi itiraf et falan. Tovbeler olsun, ben direkt polisi arardim 🤦🏼‍♀️
Evlendiyseniz unutmak zorunda takıntılıysak da o kadar değil😏

Siz evlendiyseniz unutmuştur. Benimki de evlense ben de unutmak zorundayım çünkü geriye umut kalmıyor.
Ben hamile iken babamı aramış bana ulaşamayınca, diyormuş ki "Beni seviyo bana inat gitti evlendi. '' 😂 Hâlbuki tek damla umut vermedim, arkadaşlığımı yanlış yerlere yormuş. Ne yaparsak yapalım takık birinin kafasındaki senaryoyu değiştiremiyoruz. Babam savcılığa verdi vereli ses yok gerçi. Şu an kendi kendine oturduğu yerden kurulma ihtimalini düşündüm de bi an, korkunç.

Ben hamile iken babamı aramış bana ulaşamayınca, diyormuş ki "Beni seviyo bana inat gitti evlendi. '' 😂 Hâlbuki tek damla umut vermedim, arkadaşlığımı yanlış yerlere yormuş. Ne yaparsak yapalım takık birinin kafasındaki senaryoyu değiştiremiyoruz. Babam savcılığa verdi vereli ses yok gerçi. Şu an kendi kendine oturduğu yerden kurulma ihtimalini düşündüm de bi an, korkunç.
Sizin ki farklıymış elalemin kocasına göz dikecek değiliz🙌

Bana da beni seviyor yoksa evimin önündeki yoldan neden geçiyor demişti birisi, o yolda tek yoldu, mecburum kullanmaya uçayım mi? 😂 İnsanlar birşeye inanmak istedikten sonra hiç zorlanmiyorlar.

Ayrıldığı sevgilisi de öyle zannetmişti hatta ona geri dönmeye kalkıştı kız ama olmadı. Yani ayrıldığı sevgilisi için paylaşmıyor. Artık şarkı paylaşmıyor zaten.. eski sevgilisi yanlış anlıyor çünkü .. siz şimdi sen yanlış anlamışşın diyeceksin ama asıl yanlış anlayan eski sevgilisiydi mors oldu😅

adam hayatının kenar köşesine bile dahil etmemiş, neden umursamadığı birine şarkı paylaşsın..
üzüldüm halinize, ciddi tedavi lazım size.

Ya ben gerçekten anlatamıyorum. Ufak bi işaret görmüş olmasam neden buna kendimi inandırıp acı çekeyim? Bi şey var ki burda derdimizi paylaşıyoruz. İster inanın ya da inanmayın ya da linç edin ya da deli diyin ne derseniz diyin 🤷🏻‍♀️

Ya ben gerçekten anlatamıyorum. Ufak bi işaret görmüş olmasam neden buna kendimi inandırıp acı çekeyim? Bi şey var ki burda derdimizi paylaşıyoruz. İster inanın ya da inanmayın ya da linç edin ya da deli diyin ne derseniz diyin 🤷🏻‍♀️
İşaret dediklerin işaret değil işte, sorun o.

O işaretlerin size olduğunu nerden anladınız?

"Daha sonra bu çocuk bana geri dönmek istedi fakat dönmeye yüzü yoktu. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız Twitter dan gizli bi şekilde onu takip ediyordum. Daha sonra dayanamayıp son defa da olsa ona bir adım atmayı düşündüm. Benden özür dilemesini bekliyordum fakat benden özür bile dilemedi . Benimle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben daha sonra onunla sohbeti bitirmek zorunda hissettim. Daha sonra yine gizlice Twitter hesabından takip ettiğimde yine öyle acıklı şarkılar falan paylaştığını gördüm. Büyük ihtimal beni hak etmediğini düşünüyor."

nereyi atladım acaba ?

Back
X