Yaşamak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben boşandım bir çocuğum var aşk yaşadım çok güzel sonrasında aşık olduğum erkekten severken ayrıldım çünkü onun çocuğu yoktu ben tekrar istemiyordum biraz da muhafazakar olduğunu farkettim zaman geçtikçe şimdi hala unutamadım onu aşırı mutsuzum ama geride dönemiyorum .o zaman senin anlattıklarına bakılırsa ben hemen intihar etmeliyim 1 çocuğum var boşanmışım beni kim alacak diye .ben seni anlıyorum çok gururlusun ve erkeklere güvenin kalmamış aynı durumdayım inanki dibi bu sene gördüm ben ve her allahın günü eski enerjime dönmeyi bekliyorum.intiharı aklınızdan çıkarın lütfen.nefes almak güzel bir şey

ben boşandıktanbir süre sonra edindiğim sevgilimden ayrıldığım için iki arkadaşım dostum dediğim insanla o kadar bu tip bağnazca fikirleri ve bazı konularda beni yargılamaları yüzünden bozuştumki hayatımdan 2 sini de çıkarmak zorunda kaldım hemde tamamiyle.şimdi daha huzurluyum ama şu da bir gerçekki içimde bu durum çok büyük bir boşluk ve yalnızlık güven kaybı hissi yarattı

Sizin durumunuzda ilaçla psikoterapi bir arada gitmeli bence. Veya ilaclarinizi değiştirmek gerekebilir. Kız çocuk sahibi olmak büyük bir başarı ve iki başarısız evlilik bu yolda önünüzde sizi aşağı ceken büyük engeller gibi davranıyorsunuz. Mutluluğu ve iç huzuru sadece kiz çocuğu annesi olarak bulabileceğinizi sanıyorsunuz ve bu yüzden günlük hayattan keyif alamayacak depresif bir moddasiniz. Ancak hayat dediğiniz şey doğru veya yanlış verdigimiz kararlardan, yeri gelir başarı, yeri gelir basarisizliklarimizdan oluşur. Hayatın tek bir amacı veya puzzle i tamamlayacak tek bir parça yoktur. Yaşadığımız her şey bizi biz yapar. Önce kendinizi kabullenmeli, iki kez bosandiginiz, ikinci evliliginizin başında bakire olmadığınız için kendinizi suçlamayı bırakmalısınız. Kız çocuğu sahibi olmanın mutluluğunuzun tek yolu olmadığını idrak etmelisiniz ancak bunlar da anca mesajimin başında belirttiğim destekleri alabilirseniz mümkün olabilir

Kendinizi iyilestirmeden anne olmamlisiniz. Bosanmayi neden kendinize yediremiyorsunuz. Suc sizde degil ki. Tek 3ü evliligi yapan da siz olmayacaksiniz. Yasiniz da o kadar büyük degil.

Benim istediğim kişi asla karşıma çıkmıyor. Çıkacağına da inanmıyorum bu saatten sonra.

Hiçkimse kusursuz değil armudun sapı üzümün çöpü demeyeyim diyorum ama bana denk gelen erkekler gerçekten çöp.

Sıradan bir hayata sahip olmak istemek ne büyük lüksmüş.

Ev ve iş arasında mekik dokuyayım, bir tane kızım olsun, beni seven merhametli sakin yaratılışlı bir eşim olsun, yılbaşını kayınvalidemin evinde yeni yıla dakikalar kala aşağılanmalarla laf sokmalar ile geçireceğime elimde bir kadeh şarap eşimin gözlerine bakarak ona sarılarak geçireyim.

Pazar günü yataktan geç kalkayım, eşimle güzel bir kahvaltı yapayım, giyelim eşofman takımlarımızı sahil kıyısına yürüyüş..

Benim kayınvalidem pazar günleri asla eşimi rahat bırakmazdı. Bir pazar günümüz olmadı.

Akşam yemeklerine ona gitmez isek eşim tek giderdi ve benimle aynı yatakta yatmazdı.

Annesi olmadan hiçbir plan yapamazdık. Çıldırma noktasına getirmişti beni.
Günde 3 kez arardı oğlunu. Eve alınan su bardağına bile karışırdı, beğenmez ise çöpe atmaya kalkardı ve burası benim evim derdi..

Cherry Hanım, arkadaş çevrem beni 3 kişiyle tanıştırdı. 3 beyfendinin 2si annelerinin alt/üst katında oturmaya ikna etmeye çalıştılar. Siz kız anneleriyle oturmayı kabul etmiyorsunuz ama dediğimde bana geçimsizsin dediler.

Bir kişiyi çok beğendim. Hiç evlenmemiş biriydi. O da sık sık beni çok beğendiğini söylerdi. Aralık ayının son haftası Polonya'ya gitti ve bana karşı tavırları değişti şok oldum. Bu kadar güzel kızlar varken seninle " fuckbuddy" bile olmam, başından iki evlilik geçmiş sen arızalısın dedi.

Ben özellikle son bir aydır toparlanamıyorum.
Mesaiye kalıyorum, spordan geç çıkıyorum, zihnimi boş bırakmamaya çalışıyorum.

Kafamı kurcalayan durum niçin hep aynı torna makinesinden çıkan erkekler beni buluyor ?

Nerede hata yapıyorum ?

Çekirdek aile istiyorum. Sevmek sevilmek istiyorum. Saçlarımın okşanmasını istiyorum.

Tüm bunlar arabesklik mi ?

Bence o kayıp hissi yeni guzel insanlarla tanışana kadar sürüyor. Dunyani ve cevreni genislettikce hatirlamiosun bile kim sana ne yapmis nasi güvensizlik yaratmis. Her sey gelip gecici gözüyle bakmak lazim. Mutlu anlar da hüzün de. Bi devinim icinde olmamiz lazim surekli. Cok zor değil bu dedigim de. Teknoloji ilerledi insanlarla tanismak kolaylasti. Cok insan seven biri de degilimdir ama 'çevrendeki 5 insanin ortalamasisindir' lafi hayatimin mottosu resmen. Surekli degistiriorum işime hangi 3-5 kisi geliosa o dönem :) birlikte gulebilmek bile bi çıkar benim gozumde. Karsimdaki devamli dert anlatan biriyse/ dedikoducu ici pis biriyse/ kültürsüzse konusmalari beni yeni ufuklara sevk etmiyorsa/ tartışırken terbiyesizlesiyorsa kalp kırıyorsa kısaca hiçbir işime yaramıyorsa elerim gider.

Arabesk degil de Erşan Kuneri - Kooperatif Kemal bölümü gibi tüm bunlar kliselere takılıp önünü görememek mi dersin, daha iyilerini görünce eldekini begenmeyen mi ararsın, basit sevgi ararken her seyi alttan alırken halbuki icinde dolu dizgin bi ofke tasimak mi yoksa modern gecinen köylü kafaları mı istersin... Hepsi senin hayatında gırlaymis.

Nerde hata yapiosun biliyo musun? kendine ben doğru insan mıyım diye bakmadan doğru insan pesindesin. O yüzden hep yanlışları seçiyorsun. Secme mekanizman daha kendini düzeltmedigin icin bozuk. Önce kendini ve cevreni düzelt hayatini yoluna koy.

Benim annem ikinci evliliğini yaptıgında 42 yaşındaydı ve bir oğlu oldu. 42 yaşında yani siz 30 larındasınız çocuk doğurmak için geç bir yaş değil. Ama ben olaylara birde diğer tarafından bakmanızı istiyorum iki evliliğinizden iyi ki cocugunuz olmamış.
Çünkü boşanma süreçlerinde cocuk çok etkilenicekti psikolojik olarak yada anne yada baba sevgisinden mahrum büyüyecekti, malesef boşanmış bir anne babanın cocuğu olarak bunu söylüyorum.
Bence duygusal olarak tramvalarınız var bir cocugum olsaydı ona sarılır sarmalar onunla hayat bulur onun için yaşar giderdim diye düşünüyorsunuz inşallah da olur ama doğru zamanda ve doğru kişiyle olmasını eminim ki daha iyi olavaktır. Bizim için ne yazılmıştır bilemeyiz. Belkide sizin imtihanınızda evliliktir bu dünyada.
Pes etmeyin umudunuz hayat sevinciniz hiç bitmesin içinizde. Benim tavsiyem bir süre aklınızda evlilik cocuk düşünceleri olmadan kariyer yapmanız. Hobiler edinin arkadaşlarınızla tatile çıkın doğa yürüyüşleri yapın hayvanları besleyin bunlar insanın içine huzur dolduran şeyler. Kısmetinizde evlilik cocuk var ise zaten vakti zamnı geldiğinde o sizi bulavak denk geleceksinizdir. Hee yok isede bu dünyanın sonu değil. Bu hayatı kendiniz için yaşayın ve lütfen kendinizi sevin.

Aynen ya kız cocugum var benim bebek daha dünya güzeli kaşı gözü cok güzel bi bebek ama toz pembe degilki hayatim başim göge de ermedi eşimle hergün kavga ediyoruz senden cocik yapmaz olaydım deyip hemen kafama yumrugu vuruyor oturup agliyorum hayattan soguyorum gidecek yerim de yok herşeye katlaniyorum icimde bi sikinti gecmiyor hayatta tek mutlu olmanin formulu kiz cocugu sahibi olmak degilki

Erkeklerin geneli çöp zaten.sana özel bir durum değil.kader mahkumu değilsiniz yani.daha doğrusu tüm ülke kadınları olarak neredeyse hepimiz kader mahkumuyuz.evet dibine kadar haklısın, sonuna kadar haklısın.boş boş motivasyon etmeye çalışmayacagim seni diğer arkadaşlar gibi.dayanmaktan başka şansımız var mı onu söyle.intihar edecek cesaretin var mı? Yok eğer yoksa paşa paşa ölene kadar sabretmekten başka seçeneğin kalmıyor demektir.sana hak versek ne vermesek ne değişecek.hayir anlamadığım nokta madem bu kadar sevmiyorsun bu dünyada olmayı neden başka bir canlı daha getirmek istiyorsun.bu ne tutarsızlık.o da büyüyecek.senin oyuncağın olarak kalmayacak yani.o da senin benim düşündüğüm şeyleri düşünmeye mahkum olacak.nerede bizde o cesaret Allah aşkına.sızlanıp sızlanip geberip gidene kadar oyalanacağız işte buralarda.

Bu adamları kim seçti peki ?
Ben.
Kendimi affedemiyorum. Neden ben ? Niçin böyle erkekler beni buluyor ?
Neden böylesine şansızım anlayamıyorum
Valla bende yanlış seçimler yapa yapa bu yasa geldim.
Ama böyle düşünürsen kendini yipratirsun.
Böyle olması gerekiyormuş demek ki bilemiyorum.
Fazla sorgulama hayatın tadını çıkarmaya bak .
Milleti de bu kadar takma.
Insanlar konuşur .
Bir tane hayatın var lütfen degerini bil.
Sağlıklısın nefes alıyorsun deneyimlerinle güçlü bir şekilde hayatına devam ediceksin .

Senin kadar sey yasamadim ama sanirim bende yasamak istemiyorum . akip giden bi hayat var ve ben bu hayata asla dahil olamiyorum cok yoruldum hemde cok
Yaşasan ayrı bir dert yaşamadan ayrı bir dert.bu sefer de neden tercih edilmedik diye mutsuz oluyorsun.kendince debelenip debelenip birşeyler çıkartsan çer çöp oluyor.kendini kandırmayı da beceremiyorsun.anlamıyorum ya erkeklerin kiye bizler gibi ilişki yaşama ihtiyacı yok.

Evli olup hiç çocuğunuz olmayabilirdi.
Hiç evlenemeyedebilirdiniz.
Tüm bu seçenekler olsa da ölmek isteyecek miydiniz?
Ben de hep kız çocuk istedim oğlum var mesela.
En yakın arkadaşım 38 yaşında hiç evlenmedi. Hayatta başka amaçları başka mutlulukları var.
Herkesin hayatı tam istediği hayal ettiği gibi mi sizce?
Sorsanız bana ben de hayalini kurduğum pek çok şeye sahip değilim. Ama elimdekiyle en mutlu nasıl yaşanırsa öyle yaşamaya çalışıyorum.
Çok sağlıklı düşünmüyorsunuz. Bence yardım almalısınız

Geçmiş olsun. İlk önce psikolojik tedavinizi olun.. Ve size ihtiyacı olan bir çocuğa koruyucu anne olmak için başvurun. İlla doğurmak zorunda değilsiniz...

Ne çok dertli insan varmış hee.

Siz bu kafayla çocuğunuz olsa cinsiyeti oğlan olsa da ölmek isterdiniz. Sağlıksız bir durumdasınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…