Merhaba, size çok yakından tanıdığım birinden bahsetmek geldi içimden konunuzu okuyunca. Bekarken karşı komşumuzun gelini vardı, senelerce komşuluk yaptık, iç içeydik, zerre kadar kötülüğünü görmedim. Dünya iyisi, sabırlı, geçimi kolay bir insandı. Bizim komşunun oğlu onun 3.eşiydi. daha önce yaptığı evliliklerden bahsetti,her gittiği kapı bit öncekinden daha beterdi. Bizim komşular gerçekten geçinilmesi çok zor insanlardı. Önceki gittiği yerlerden daha kötüydüler sanırım. Çok fettan 2 görümce, hiç bir şeyi beğenmeyen kibirli kaynana aynı evdeydiler. Kocadan da şansı yoktu her yol vardı adamda. İçki, aldatma, değer vermeme. Çocukları oldu bırakıp gidemedi ama boşansaydı da kadın yüzde yüz haklıydı o aileyi bırakıp gitmekte. Şimdi düşünün 90 91 doğumlu, 3 evlilik yapmış bir kadin denildiği zaman çoğu insan belki kadını sorunlu sanar. Ama ben yakından şahit oldum ki gerçekten kadın çok iyiydi, evlilikleri onun şanssızlığıydı. Siz de öyle illa size kötü gözle bakacaklar sanmayın, herkesin başına gelebilir ,kötü düşünen olursa da herkes kendine baksın, herkesin evladı var , o evlilik sürdüren herkes çok mutlu olduğu için mi sürdürüyor? Çoğu kişi bir şeylere katlanarak geçiriyor hayatını, kendinizi kötü hissetmeyin ama bir daha adım atarken sağlam atın, duygularınızı değil mantığınızı kullanın (duygularıyla yaşayan biri olarak bunu demeye de utanıyorum ama :)