Yaşamak istemediğiniz bir hayatı yaşamak zorunda kaldınız mı? Dertleşelim

canım tamam haklısın biriyle yaşlanmak çok tuhaf gelebilir ama yalnızda yaşlanmakta sana ürkütücü gelmiyormu

gerçekten çok üzüldüm benzer birşey yaşamadım ama sizi anlamakta zorlanmadım ..psikolojik destek alsanız belki cvbını bulamadığınız sorulara bir cvp bulursunuz..

sizin yaşadıklarınızı yaşamadım ama bende sizinle hemen hemen yaştaş sayılırım evliyim ve bir çocuğum var ve hayat bana o kadar monoton ve sıkıcı geliyorki daha gün özgürce yaşarken şimdi evli barklı çoluklu çocuklu kadın oldum işe git gel çocukla ilgilen ev kredisi öde o bitsin başka bişey öde zamanında ben asla böyle bşr kadın olmayacağım böyle bir hayat yaşamayacağım dediğim ne varsa şimdi öyleyim.Tek şansım eşim bana karşı çok iyi onun haricinde herşey çok tedüze

Detaya girmiycem ama ben de baskalarini fazla dusundugum icin kendi hayatimi yasayamadim. Simdi de toparlayamiyorum. Turkiye'ye yerlesmek istiyorum ama pisman olmaktan korkuyorum. Sanirim bu hep boyle gidecek ama boyle seylerin kismet olduguna inaniyorum. Dogru zamanda birseyler yapman icin bir enerji geliyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…