Birşey soracağım, size zamanında en kıymetli hazinesini veren kayınvalideniz sağ mı?
Canım, yaşadıklarına üzüldüm. Mutsuz bir çocukluk yasamana daha cok üzüldüm çünkü herseyin temelinde çocukluğumuz var.
Yorum yazmadan önce birşey sormak istiyorum. Esim hasta demişsin. Nedir hastalığı?
Sizin durumunuzu tam olarak anlayamadım, tamam ilk evlilik hayatınızda eşinizin anne bağımlılığı nedeniyle birtakım sıkıntılar çekmişsiniz ama sanırım oğlunuz olduktan sonra düzelmişsiniz veya da yazınızdan ben öyle anladım, öncelikle bu konuyu biraz aydınlatırsanız sevinirim.
Eşiniz oğlunuz olduktan sonra düzeldi mi,
Size karşı iyi bir eş, oğluna iyi bir baba oldumu,
Eşinizin hastalığı nedir,
Siz çalışıyormusunuz, maddi durumunuz şu anda nasıl, ayrılırsanız ne durumda olacak.
bu sorularıma cevap verirseniz yorum yapacağım.
Kimsenin dört dörtlük hayatı olduğunu sanmıyorum zaten sizin hayatınızda çokta kötü sayılmaz daha kötüsü de olabilirdi bence umutsuz olmayın hersey yoluna girecektir. Bunca zaman dayanmışsınız bir kayınvalide için yuva yıkmaya degmez zaten sıkıntılarınızın da eşinizi alıp karsınıza konuşun erkekler eşlerine genelde hakverir zaten ama uygulamaya gelince yapamazlar ben evli degilim henüz ama çevremde hep böyle gözlemlediğim kadarıyla. Bence biraz daha sabırlı olun eşinizden bir şikayetiniz yoksa mutlu günler yakındır diye düşünüyorum.
Daha pozitif düşünmeye çalışın sizi üzen şeyleri çok hatırlamayın kayınvalidenize gerektiğinde düşüncelerinizi söyleyin siz sessiz kalınca daha çok ezeceklerdir buna fırsat vermeyin çok kıymetliyse evlendirmeseydi oğlunu zorlamı kaçırdınız.... Sussuz otursun...
canım pozitif yorumun için çok sağol aslında benim tek kayınvalide sorunum yok herşey bir bütün kadroya girememyşim eşimin asabiyeti hepsinin birleşimi .... zaten bu topiği açma amacımda sızlanmak falan değil
bende herşeye pozitif bakmaya ve sorunları düşünmemeye çalışıyorum çünkü yapacak başka birşey yok
Anlıyorum canım inşaallah hersey dilediğin gibi olur erkekler de kadınların yarısı kadar anlayışlı olmayı denese hiç bir sorun kalmaz aslında ama erkekler bazen çok bencil olabiliyor. Umarım eşinde seni anlar en kısa zmnda...
canım derdini okudum kısada olsa bir yorumda ben yazmak istedim. kendini çok güzel ifade etmişsin öncelikle,sana tavsiyem geçmişte yaşamayı hemen bırak ve önüne bak derim.işte beni çok yıprattı,çok üzdü,eşim anlayışlı olamadı demişsin.ama bak,sonradan farkına varıp seni anlamış ve bir nebzede olsa düzelmiş,topikte benim kısada olsa hayat hikayemi okumuşsundur,bende çok acılar çektim,ama kendimi harab etmekten başka hiç bir işe yaramadı,ben şimdi kendimi değil çocuklarım için mücadele ediyorum,onlara hiç bir zaman gerçek babalık yapmayan eşimin,yıkıntılarını tamir etmeye uğraşıyorum,oğlum 20 yaşında geçen gün intihar etmek istediğini söyledi,dünyam karardı,şimdi ona bir uzman yardımı arıyorum,onu yeniden hayata kazandırmaya çalışıyorum.dünya bu imtihan yeri,çilesiz ve sıkıntısız,insan yoktur,sabır edip bu mücadeleyi kazanmalıyız değilmi,sende zaten,demişsin motive edip fikir verin diye,oğlun için çabala onu sağlıklı bir yuvada yetiştirmeye çalış,eşinin her sözüne sinirlenip,ev ortamını germe,yani herşey sende sadece ve sadece çocuğun için ,değmezmi biz onlar için varız,biz doğurduk,madem biz sorumlu olduk,değilmi,yuvadan uçup kendine yeni bir hayat kurana kadar,da çalışıcaz kusura bakma canını sıktıysam kendi derdimle seni,örnek olsun diye yazdım umarım hayat,senin ve çocuğun için hep güzel olur.
kpss ye hazırlanıp atanmayı deneyin bence.. böylece şehir de değiştirirsiniz. kayınvalideden de uzaklaşırsınız
canım bence sıkıntıların üstüste geldiği için seni bu kadar bunaltmış.eski alimler dünyayı ssürgün yeri olarak görürmüş.herşeyi geride bırakıp kendine yeni bir hayat kurduğunda herşeyin çok iyi olacağına,dört dörtlük bi hayatının olacağına çok ama çok mutlu olacağına inanabiliyormusun?mutluluk bizim içimizdedir.öyle uzaklarda bir yerlerde değildir.yazdıklarına baktığımda bir çok kadının yaşadığı sıkıntılar bunlar.sahip olduklarına şükret varolan hayatını güzelleştirmenin yollarını ara bence...
canım bence sıkıntıların üstüste geldiği için seni bu kadar bunaltmış.eski alimler dünyayı ssürgün yeri olarak görürmüş.herşeyi geride bırakıp kendine yeni bir hayat kurduğunda herşeyin çok iyi olacağına,dört dörtlük bi hayatının olacağına çok ama çok mutlu olacağına inanabiliyormusun?mutluluk bizim içimizdedir.öyle uzaklarda bir yerlerde değildir.yazdıklarına baktığımda bir çok kadının yaşadığı sıkıntılar bunlar.sahip olduklarına şükret varolan hayatını güzelleştirmenin yollarını ara bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?