öncelikle çok geçmiş olsun.eşinin rahatsızlığı belli ki ciddi ve ne kadar sıkılmış olduğunu anlayabiliyorum ama oğlun her ne kadar anlıyor gibi görünse de yaşı küçük,onu yanına alıp çekip gittiğinde ilerde seni suçlayabilir babamı hasta hasta bıraktın diye.eşinin hataları olmuş belli ama o da bu zor dönemlerinizde anlıyor anlaşılan hatalarını..şimdi onunla ilgilendikçe daha da pişman olacaktır seni üzdüğü günler için.ailenle yaşadıkların da beni çok üzdü gerçekten.ama senin önceliğin artık oğlun ve eşin.
bel-boyun fıtığı için de söyleyebileceğim,ameliyat şart dedikleri hastanın alternatif tıp(daha doğru ifadeyle kocakarı ilacıyla) ile iyileştiğini biliyorum bir yağ karışımıydı ama hatırlamıyorum araştır bence.
ben de hiç istemediğim bir hayatı yaşamak durumundayım..çok sıkıntılar yaşadım ve hala yaşıyorum çok bunaldım bazen benim de herşeyi herkesi bırakıp çekip gidesim geliyor ama sabrediyorum şimdilik bakalım nereye kadar..herşeyin birgün düzeleceği umudunu yitirmemeye çalışıyorum..allah yardımcın olsun..
bel-boyun fıtığı için de söyleyebileceğim,ameliyat şart dedikleri hastanın alternatif tıp(daha doğru ifadeyle kocakarı ilacıyla) ile iyileştiğini biliyorum bir yağ karışımıydı ama hatırlamıyorum araştır bence.
ben de hiç istemediğim bir hayatı yaşamak durumundayım..çok sıkıntılar yaşadım ve hala yaşıyorum çok bunaldım bazen benim de herşeyi herkesi bırakıp çekip gidesim geliyor ama sabrediyorum şimdilik bakalım nereye kadar..herşeyin birgün düzeleceği umudunu yitirmemeye çalışıyorum..allah yardımcın olsun..