öncelikle çok geçmiş olsun.eşinin rahatsızlığı belli ki ciddi ve ne kadar sıkılmış olduğunu anlayabiliyorum ama oğlun her ne kadar anlıyor gibi görünse de yaşı küçük,onu yanına alıp çekip gittiğinde ilerde seni suçlayabilir babamı hasta hasta bıraktın diye.eşinin hataları olmuş belli ama o da bu zor dönemlerinizde anlıyor anlaşılan hatalarını..şimdi onunla ilgilendikçe daha da pişman olacaktır seni üzdüğü günler için.ailenle yaşadıkların da beni çok üzdü gerçekten.ama senin önceliğin artık oğlun ve eşin.
bel-boyun fıtığı için de söyleyebileceğim,ameliyat şart dedikleri hastanın alternatif tıp(daha doğru ifadeyle kocakarı ilacıyla) ile iyileştiğini biliyorum bir yağ karışımıydı ama hatırlamıyorum araştır bence.
ben de hiç istemediğim bir hayatı yaşamak durumundayım..çok sıkıntılar yaşadım ve hala yaşıyorum çok bunaldım bazen benim de herşeyi herkesi bırakıp çekip gidesim geliyor ama sabrediyorum şimdilik bakalım nereye kadar..herşeyin birgün düzeleceği umudunu yitirmemeye çalışıyorum..allah yardımcın olsun..
Yorumun için çok teşekkür ederim gerçektende dediğin gibi eşimde hatalarını anlıyor ama ailesinden soğudum bir kere ben onları sevmeye çalışsam sanki onlar üzerime geliyor gibi hissediyorum ailesinden gerçekten artık çok sıkıldım hatta eşim bile sıkıldı
eşim benimle ilgileniyor diye onuda babası geçen tersledi hasta insanada bunu yaptılar ya artık benim gözümde tamamen bittiler sadece formalite icabı ve mesafeli görüşücem
canım seninde sıkıntıların varmış dilersen anlat belki derdini paylaşınca birazda olsa rahatlarsın
herşey birgün düzelicek umudunu sakın yitirme
umut biterse yaşayamaz insan
Allah yardımcın olsun
Bence sizin o ortamdan biraz uzaklaşmaya ihtiyacınız var eviniz kiralık mı eğer kiralıksa bence bir bahanesini bulup evi değiştirmeyi öner eşine, kayınvalidenden uzak biryere taşınırsanız size iyi gelebilir. sürekli görüşmeniz senin için yıpratıcı anladığım kadarıyla o sebeple uzaklaşmak için çare düşün derim ben ha birde kendini ezdirme annesi ne derse artık sende anında cevabını ver tabiki saygılı olacaksın ama bu kendini ezdirmen anlamına gelmemeli bence güçlü olduğunu hissettir onlara cnm ve eşinlede açık açık konuş daha çok vakit geçirin birlikte
canım Allah sabır versin.başka ne denir bilmiyorum
Kv.ye söyleseniz.Anne kusura bakma da benim hazinem de bana değerli.Onun bu şekilde psikolojisini bozmana izin veremem deseniz.Ciddi olarak oğlunuzun bundan etkilendiğini ve üzüldüğünü anlatın.Belki kıymetlisinin kıymetlisine kıyamaz da bu şekilde davranmaz.Hoş bu söylediğime kendim de inanmıyorum ya neyse.En azından bir daha oğlunuzun yanında ileri geri konuşmaz.
Kendi babasını da size göndermesi epey ilginçmiş,insan nasıl kıyar yaşlı adama.
dertleşelim yazdın ya arkadaşım bende derdimi yazmak istedim buraya... 1 senelik evliyim kayınvalıdem tek yaşıyorduartık maddi sıkıntı sonrası bizimle yaşaması gerekiyormuş aylığı falann var napcam nasıl yaşıcam ...1sene içindehiç sıkıntıımız olmadı iyi bir insanama yaşamak farklıdır oda istemiyor ben yanlızlığa alıştım düzenimi bozmayın diyor ama eşimin teklifi ev almak düpleks ev alıp ayırıcakmış bizi 3 4 sene dişini sık diyor ama napıcam öyle umutsuzum ki çok mutsuzum
Canım paylaş derdini tabi sevinirim
yeri geliyor insan kendi annesiyle anlaşamıyor ki kayınvalideylede çok zor oluyor keşke eşini ikna edebilsen seni korkutmak istemem ama 3 sene sonra annesini hayatta yalnız bırakmaz o bahaneyle annesine yer yapıyor olabilir eşini karşına al güzel bir dille kararlı şekilde onu ikna ev üzerine ev olmaz de
canım sonuçta lüx evimiz olsun derken huzurunuzdan olursunuz kaynana derdi çeken olarak diyorum onunla altın kafeste bile hayat cehennem onsuz çadır bana saray sayılır
şarkı sözü gibi oldu ama öyle
lüx değil zaten evimiz yok kayınvlidemde yanlız eşi yok bişedaha var özelden yazayım
yaz canım bekliyorum
yazdım.....okudunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?