Anladıgım kadarıyla esınızle bırbırınızı sevıyosunuz ve pek sorun yok tek sorun kaynana onada bısekılde cozum bulun kusun konusmayın mesela ben 3 aydır konusmuyorumda

kayınvalıdeler ne yazıkkı ogulları hatalıda olsa sen el kızısın dıye senı suclu goruyor neyapsan e etsen yaranamazsın bırgunden bırgune yanlarında bacakbacaga bıle atmadım saygıda kusur etmedım ama bılene

canım benım hayat bı ımtıhan bı arkadasta solemıs ınan bana bole mutlu sorunsuz ınsan yok gercekten yok ya kocasında cekıyodur ya evlatlarından ya kaynanasından ya hepsınde ya aileden ya ısyerı amırlerınden ya ev sahıbınden ya komsudan ya akrabalardan ya kardeslerınden ya saglıktan ya maddıyatsızlıktan cekılıyo tam bırı duzene gırdı dıyosun pat baska bısey cıkıyo bole yanı bu hayat

allah bıze dayanma gucu versın bıdaha su dunyaya gelsem tobe tobe kadın olarak gelmek ıstemezdım kadınlık cooooooooooook zor cok dusunuyoruz cok kuruyoruz cok buyutuyoruz dolayısıyle cok yıpranıyoruz bazen cok uzucu bısey yasıyorum sıkıntıdan olecegımı sanarım bı bakarım esım tvdekı olaya guler yada uyuyakalır

Bır erkegın bı an dusundugu seyı bı kadın gunlerce dusunur uzulur bız cok hassas cok dusuncelı cok duygusalız cok takıyoruz herseyı ısımız cok zor ınanın bazen hıc bı sıkıntım yokken aklıma sacma seler gelıyo yok trafık kazası gecırmısım yok olmusum yok olumcul hastaymısım ay bu dusunceler benı cok uzuyo bız kendımızı uzmeden yapamıyoruz galıba

allah yardımcımız olsun yenı yenı hayata gelme sebebımızı anlamaya basladım dedım rahat yok bu dunyada eyvah

bı dert bıttı dıyon dıgerı baslıyo valla