- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
hatayı üç kere yapmışsın ALLAH nefsine yenik düşürmesin bi daha inşallah ama ne yaşatırsan yaşarsın bunu bil cnmBu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
Sizin hayatinizi eleştirmek veya size hakaret etmek bize düşmez. Tövbe edin. Rabbim affedicidir. Sizi de affeder insallah . Ìnsallah çok mutlu bir yuvaniz olur.Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
Nasıl hepsı evlı oluyor onu anlamadımBu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
ay ne demek istediniz anlamadım cidden hele ilk cümleAklin yarin obur gun gelme basina gelme ihtimali var diye geldi acaba?
Eger oyleyse simdiki dusuncelerinin pek bir onemi yok.
Kendin yerine baskasini once dusunursen belki o zaman bahtin degisir.
Bir de ben evli olsam kocamin ne halt karistirdigini bilmek isterdim.
O eslere de bir sekilde duyurmak gerek.
30 yaşındayım 24.5 yaşına kadar böyle birsey yaşayacağını söyleseler dünyada inanmazdım. 24.5 yaşına kadar yakın arkadaşlarımın sevgililerini bırakın beğendiklerini bile begenmemisimdir...ama çok büyük konustum galibaBunları yaşarken yaşınız kaçtı? Ve şuan yaşınız kaç? Merakımdan soruyorum kusura bakmayın.
Aptaldan ziyade karaktersiz demek daha doğru olur... ama cidden pişmanım...
Sizin hayatinizi eleştirmek veya size hakaret etmek bize düşmez. Tövbe edin. Rabbim affedicidir. Sizi de affeder insallah . Ìnsallah çok mutlu bir yuvaniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?