• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarımı yasarmiyim

Bravo darkmore darkmore . Bu kadar net ve ağır konuşanlar acaba aldatıldıklarında da kocasını boşayabilecek kada net olabilirler mi? (umarımolmaz tabi ki) yoksa kocasını affedip dibinde tutup kadına beddua etmeye devam mı eder?
Kesinlikle beddua etmeye devam ediyor cogu kadin, ha kkdadirlar veya degildirler bilemem ama falanca kadin kocami kesti tarzinda cok konu gordum. Sanirsin ki her bekar kadin onlarin kocalara hayran

Ne kadar güzel yazdınız be oh
40 yaşın üzerinde olmama rağmen ben buraya üye olana kadar aldatılan her kadının eşinden boşandığını sanırdım.
Çünkü benim çevremdeki kadınlar öyleydi. ben öyleydim... Buraya üye olduktan sonra başka şeyler öğrendim. Kadınlar aldatılınca bir çocuk daha yapıyor. Fantazi çamaşırlar alıyor. Öteki kadına topluca beddualar ediliyor vs.
Öğrenince bir esip savurup gürlüyorlar... Boşancam vs diye... Sonra bir kaç kişi etme eyleme elin ...... için yuva yıkılır mı diyor. Koca da inkarla başlayıp tövbe ve yemin billahlarla ikna ediyor. Sonra konu sahibinden haber alınamıyor.... Koca da bir daha ya aleni yapamaya başlıyor nasılsa giden yok, ya da bir daha yakalanmadan yapmayı başarıyor....
Ama asla ne yemin tutuyor ne de tövbe....
Aldatılma vakalarında kimse masum değil... Başta koca, 2. sırada öteki kadın, son olarak da aldatan kocayı affeden kadın...
Aldatıldığını öğrenince boşanan kadınları tenzih ediyorum... Bi-günah olan onlardır ve varsa tabi çocuklar...
Yani kimse bu kadın üzerinden ahlak güzellemesi yapmasın... Hatasının farkında ve herşeyi göze alıp dürüstçe itiraf etti diye.... O kendini yeterince taşlıyor zaten...

Psikaytri doktoruyla sevgilimin cinsel içerikli mesajlaştığını görmüştüm.doktor kadın sevgilin görmesin diyordu mesajlarında .oha demiştim kadın 30 yaşında Yok birde üstüne doktor birde üstüne psikiyatri üzerine ...açıp her lafı saydım ZERRE utanma yok telefonu kapadı tek bi laf edemedi .bu olaydan sonra ikisinden de iletişimi kestim.öğrendimki çıkmaya başlamışlar.
O zaman anladım ki ahlaksızlığın eğitimlisi eğitimsizi zengini fakiri olmuyor.Ya karakterlisindir yada değilsindir..
Umarım kaybettiğiniz karakteri kazanırsınız bi gün

Ya hiç vicdan yok mu bakalım o kadınlar çocukları kaç defa sizin yüzünüzden gözyaşı döktüler... yazık degıl mi.. emin olun üç yuva yıkıldı devam edıyorsada yıkıldı aslında.. psıkılojısı bozul anneller ve çocukalrı var... sizin hatanjz nelere sebep oldu görüyorsunjz degıl mi ??? Şimdi sanıyorsunuz kı evlenmesenız bunlar önünüze gelmeyecek mutlaka gelecek emin olun..... amaa Rabbim affedici belkı gönülden tevbe eder samımıyetınızı allah görürse herşeye sıfırdan başlayabilirsiniz...

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun arkadaşım? Affeden merci sen misin?

"Allah affedendir" belki de en çok geçen cümle kitabımızda..
Bu kadar kesin net konuşmayın nolur Allah bilir diyip geçsek daha güzel değil mi
Affedici merci tabi ki de ben değilim ama Allah kul hakkından başka her günahtan affedilme umuduyla yaşayın tövbe edin buyurmuş.Bu kadın üç kadının ve onların evlatlarının acı çekmesine sebep olmuş biri yani bu iş allahla kul arasında olmaktan çıkmış.Bilmem anlatabildim mi?

Kesinlikle beddua etmeye devam ediyor cogu kadin, ha kkdadirlar veya degildirler bilemem ama falanca kadin kocami kesti tarzinda cok konu gordum. Sanirsin ki her bekar kadin onlarin kocalara hayran
En son konu sahibi günah çıkarıyordu konu ne ara bekar kızlara geldi? :işsiz:

Affedici merci tabi ki de ben değilim ama Allah kul hakkından başka her günahtan affedilme umuduyla yaşayın tövbe edin buyurmuş.Bu kadın üç kadının ve onların evlatlarının acı çekmesine sebep olmuş biri yani bu iş allahla kul arasında olmaktan çıkmış.Bilmem anlatabildim mi?

Hmm Allah ile kul arasından çıktı yani bu konu.
Sen öyle diyorsan. Aşırı eminsin ben bile inanıcam bir kaç kere daha yazarsan.

40 yaşın üzerinde olmama rağmen ben buraya üye olana kadar aldatılan her kadının eşinden boşandığını sanırdım.
Çünkü benim çevremdeki kadınlar öyleydi. ben öyleydim... Buraya üye olduktan sonra başka şeyler öğrendim. Kadınlar aldatılınca bir çocuk daha yapıyor. Fantazi çamaşırlar alıyor. Öteki kadına topluca beddualar ediliyor vs.
Öğrenince bir esip savurup gürlüyorlar... Boşancam vs diye... Sonra bir kaç kişi etme eyleme elin ...... için yuva yıkılır mı diyor. Koca da inkarla başlayıp tövbe ve yemin billahlarla ikna ediyor. Sonra konu sahibinden haber alınamıyor.... Koca da bir daha ya aleni yapamaya başlıyor nasılsa giden yok, ya da bir daha yakalanmadan yapmayı başarıyor....
Ama asla ne yemin tutuyor ne de tövbe....
Aldatılma vakalarında kimse masum değil... Başta koca, 2. sırada öteki kadın, son olarak da aldatan kocayı affeden kadın...
Aldatıldığını öğrenince boşanan kadınları tenzih ediyorum... Bi-günah olan onlardır ve varsa tabi çocuklar...
Yani kimse bu kadın üzerinden ahlak güzellemesi yapmasın... Hatasının farkında ve herşeyi göze alıp dürüstçe itiraf etti diye.... O kendini yeterince taşlıyor zaten...
Valla ben de boşanıyorlar sanıyordum bu forumda birçok şey ile beraber bunun da böyle olmadığını öğrendim. Çok acımasız bir toplum olmuşuz inanamıyorum. Suçsuz mu değil ama bu lafları söyleyene kadar evdeki adama da cehennem azabı yaşatılıyor mu? Ya da adam hala evde mi? Karşılıklı yapılan bir şey aldatma, eş de ortak 2. kadın da.

Allah doğru yola sevk etsin inşallah. Bedduadan kaçınmak lazım her zaman.

Suçlu 2 kişi var aldatmada ama yüklenilen hep 2. kadın oluyor. Adamlar?? Bin pişman ettim zaten onu da demekle olmuyor ki çoğu zaman böyle sözler söyleniyor. Aynı çatı altında yaşıyor musun miden kabul etti mi o zaman susulmalı bence çünkü 2. kadın kadar gurursuz oluyor bu durumda eşler de gözümde.
Ama dik duran kadınlar. Onlara hayranım.

Hmm Allah ile kul arasından çıktı yani bu konu.
Sen öyle diyorsan. Aşırı eminsin ben bile inanıcam bir kaç kere daha yazarsan.
Ufff amma uzattın herkes istediğini düşünmekte özgür allah vermesin birgün ıhanet acısını tadarsan bu kadar relax olabilir misin acaba?.Malum davulun sesi uzaktan hoş geliyor :işsiz:aman neyse bu muhabbeti uzatıp ban yemeye niyetim yok anlayışlı olursan sevinirim.

Valla ben de boşanıyorlar sanıyordum bu forumda birçok şey ile beraber bunun da böyle olmadığını öğrendim. Çok acımasız bir toplum olmuşuz inanamıyorum. Suçsuz mu değil ama bu lafları söyleyene kadar evdeki adama da cehennem azabı yaşatılıyor mu? Ya da adam hala evde mi? Karşılıklı yapılan bir şey aldatma, eş de ortak 2. kadın da.

Allah doğru yola sevk etsin inşallah. Bedduadan kaçınmak lazım her zaman.

Ben son olarak şunu söyleyip kendi açımdan konuyu kapatmak istiyorum sevgili @MiuLego....
O kadın nasıl ki yaptığını bedelini ödeyecek bilin ki; kocalarınız, çocuklarınızın babası, evinizin direği de cehennemde çatır çatır yanacak... Razı mısınız mümine kardeşlerim ?
Kocalarınıza beddua edemiyorsunuz tabi... Niye ucu size dokunacak değil mi ?
Çifte standardınızı sevsinler.... Samimi değilsiniz...

Son düzenleme:
Ufff amma uzattın herkes istediğini düşünmekte özgür allah vermesin birgün ıhanet acısını tadarsan bu kadar relax olabilir misin acaba?.Malum davulun sesi uzaktan hoş geliyor :işsiz:aman neyse bu muhabbeti uzatıp ban yemeye niyetim yok anlayışlı olursan sevinirim.

Sakin ol :)
Laf yarıştırma derdinde falan değilim. Sadece çok keskin konuşuyorsun ya onda takıldım. Tabi ki burada kimse suçsuz değil, aldatma bal pamuk değil, Allah kimseye yaşatmasın, aşırı rahat da değilim ama ne bileyim.. Çok acımasızca geliyor sadece.

Ben son olarak şunu söyleyip kendi açımdan konuyu kapatmak istiyorum sevgili @MiuLego....
O kadın nasıl ki yaptığını bedelini ödeyecek bilin ki; kocalarınız, çocuklarınızın babası, evinizin direği de cehennemde çatır çatır yanacak... Razı mısınız mümine kardeşlerim ?
Onlara beddua edemiyorsunuz tabi... Niye ucu size dokunacak değil mi ?
Çifte standardınızı sevsinler.... Samimi değilsiniz...
Herkes kendi vicdanıyla baş başa değil mi, umarım doğru yollar çıkar vicdanın ucunda.
Sevgiler

En son konu sahibi günah çıkarıyordu konu ne ara bekar kızlara geldi? :işsiz:
E hayatim cok goruyoruz millet bekar kiz ogrenciye ev bile vermekten cekiniyor,neymis apartmandakilerin kocasini ayartirmis diye. Benzer konu cok gordum burada. Veya sevgilimle falanca yere gittik kizin biri sevgilime bakti vs diye. Ayni zihniyet evli bekar fark eder mi? Kac kisinin kocasi ,esini erkekle aldatiyor ki?

Sakin ol :)
Laf yarıştırma derdinde falan değilim. Sadece çok keskin konuşuyorsun ya onda takıldım. Tabi ki burada kimse suçsuz değil, aldatma bal pamuk değil, Allah kimseye yaşatmasın, aşırı rahat da değilim ama ne bileyim.. Çok acımasızca geliyor sadece.
Çünkü aldatılma ve kürtaj mevzusu benim kırmızı çizgim evet bakıldığında üstüme vazife değil bu kadar hararetli tartışma yaratacak kadar ama dedim ya kırmızı çizgim.Keskin konuşmaktan kendimi alamıyorum.Bu arada dipnot geçeyim kocam yapmazcılardan değilim suçu 2.ye atanda değilim ama bu günah nasıl ki iki kişi tarafından işleniyorsa ceremesini de yine o iki kişi çekmeli diye düşünüyorum.

Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...

Evlenmeyince basina gelmez yani? Iliski yasayacagin diger insanlar peki? Sanirim sonsuza kadar bir iliski de yasamayacaksin o halde basina gelmesin diye... olacagi varsa kacamazsin.

Ne diyelim ki dua et tovbe et ve bir daha yapma. Hepimizin tovbe edecegi yuzlerce sey var...

E hayatim cok goruyoruz millet bekar kiz ogrenciye ev bile vermekten cekiniyor,neymis apartmandakilerin kocasini ayartirmis diye. Benzer konu cok gordum burada. Veya sevgilimle falanca yere gittik kizin biri sevgilime bakti vs diye. Ayni zihniyet evli bekar fark eder mi? Kac kisinin kocasi ,esini erkekle aldatiyor ki?
Tamam haklısın sonuçta hiç birimiz gökten zembille evli inmedik.Hepimiz bir zamanlar bekardık.Benim bekar kız kardeşlerim var.Benim anlamadığım böyle sınırsız bir şekilde tüm bekarları kapsayacak şekilde savunulması.Her insanın nasıl ki iyisi kötüsü var aynı şekilde bekarlarda da bu durum pekala olabilir varda zaten burada kaç örneğini okurdum allah bilir.

Herkes kendi vicdanıyla baş başa değil mi, umarım doğru yollar çıkar vicdanın ucunda.
Sevgiler
Ben cehennemde yanmasiyla pek ilgilenmem acikcasi,yaniyosa burda yansin da gorelim, dost dusman ;) adam ölmüs ben ölmüsüm,ordaki derdim de adamin yanmasi olmaz valla

Çünkü aldatılma ve kürtaj mevzusu benim kırmızı çizgim evet bakıldığında üstüme vazife değil bu kadar hararetli tartışma yaratacak kadar ama dedim ya kırmızı çizgim.Keskin konuşmaktan kendimi alamıyorum.Bu arada dipnot geçeyim kocam yapmazcılardan değilim suçu 2.ye atanda değilim ama bu günah nasıl ki iki kişi tarafından işleniyorsa ceremesini de yine o iki kişi çekmeli diye düşünüyorum.
Bu konuda hemfikiriz, aynen öyle olmalı.

Back