3.cüde mi anca pişman oldunAptaldan ziyade karaktersiz demek daha doğru olur... ama cidden pişmanım...
Napalim ne diyelim kadini öldürelim mi?Acaba burda hatani anlamışsın pismansin bu da iyi bişey vs. Vs. Diyen bayanlar o evli adamlardan biri sizin eşiniz olsaydı bu kadar hoşgörülü olabilir miydiniz acaba ? bir değil iki değil üç kere aynı pisliği yapıyorsa bir insan bunun adı karaktersizliktir daha ağır yazardım ama banlanirim şimdi gerek yok.
Ha o serefsiz adamların suçu yok mu en az bu kadın kadar onlarda suçlu hatta onlar evliyken bu halti yedikleri için daha çok suçlu. Valla kimse kusura bakmasin burda hoşgörü nutukları cekemeyecegim.
ya şimdi burdaBu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
İnsallah yaşarsın!!!Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
ay ne demek istediniz anlamadım cidden hele ilk cümle
hee tamam şimdi anladım:)Haha burdan okuyunca ben de anlayamadim.
"Aklin yarin obur gun gelme basina gelme ihtimali var diye geldi acaba?"
Yani demek istedigim aklin basina niye geldi simdi. Yarin obur gun basina gelir diye mi ?
Oteki turlu ohh ben yaptim kime zarari olursa olsun umrumda degil.
Ama okun kendine ihtimali donme ihtimali olunca akli basina gelmis. Sonuc bu.
Kendinden once dusunmesi gereken oteki eslerdi arkadas bu noktayi kacirmis.
Bencil olmamasini ve empati kurmasi gerektigini soyledim hepsi bu.
Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
evet birlikte olduğu erkeklerden biri benim kocamsa da kadını suçlamıyorum, banane kadından, kocam olacak zamparanın bana olan hisleri bitmiş ve aranmaya başlamışsa, bunla olmasa başkasıyla yatardı
ayrıca kadın bana sadakat sözü mü vermiş? hayır
bir vaadde mi bulunmuş? hayır
yalan mı söylemiş, beni maddi manevi kullanmış mı? hayır
bana ihanet eden kişi kadın mı kocam mı? kocam
o zaman niye kocama değil kadına kızayım ki? benim için dünyadaki herhangi bir gereksiz insandan farkı olmaz kocamın beni aldattığı kadının (akrabam ya da yakın arkadaşım vs olmadığı sürece)
44775754
+1500000000365457453535343545342,34555
işte tam da demek istediğim bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?