• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarımı yasarmiyim

Acaba burda hatani anlamışsın pismansin bu da iyi bişey vs. Vs. Diyen bayanlar o evli adamlardan biri sizin eşiniz olsaydı bu kadar hoşgörülü olabilir miydiniz acaba ? bir değil iki değil üç kere aynı pisliği yapıyorsa bir insan bunun adı karaktersizliktir daha ağır yazardım ama banlanirim şimdi gerek yok.
Ha o serefsiz adamların suçu yok mu en az bu kadın kadar onlarda suçlu hatta onlar evliyken bu halti yedikleri için daha çok suçlu. Valla kimse kusura bakmasin burda hoşgörü nutukları cekemeyecegim.

bir kez yapıp pişman olup tövebe etseydin ve önüne yoluna baksaydın işin gücün rast giderdi
sunu biliyorumki allah affedici ama gönüldeki samimiyeti görüyor
yüce rabbim cok merhametli hep dua et af dile gönülden
töbeee et
aklınızı basınıza alınız lütfen neden baskalarının canını yakarsınızki
bu cok yanlıs ben baskaa bişey demiyorum

Valla ne diyim o üç kadın ve çocuklarının yaşadıklarını unutturabilir mi pişman olmanız? Hayatları boyunca güvensizlik hissiyle boğuşup duracaklar Allah affetse de kul hakkı bu. Bu arada sizinle olan o üç erkeğin de Allah en kisa süre de belalarini versin:KK62:

Bir insan bir kere yanlis yaparsa bu hata olur evet ama ikinci kez aynı yanlışı yaparsa bu aptalliktir ya da başka bişey.

Ben ilahi adaletten çok korkarım. Sen istediğin kadar evlenmicem de, yaşattıklarını öyle bir yaşatıyor ki rabbim.. O 3 evli insanın eşlerini düşündüm.. Ne çok acımıştır canları, kim bilir senin haberin olmadan ne buhranlar yaşamışlardır. Burada aldatılan bazı arkadaşlarımızın yazdıklarından da anlayabilirsin bunları. Tesellisi bile yok.. Yarına kalıyo ama yanına kalmıyo be canım..

Artık pişman olmuşsun , bundan sonra geçmişe bir sünger çekip tertemiz, iyilik dolu bir hayat yaşayabilirsin. Musa da adam öldürmüştu ama pişman oldu, kendisini düzeltti ve peygamber oldu. Pişmanlık, tövbe ve tertemiz bir hayat.

Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
hatayı üç kere yapmışsın ALLAH nefsine yenik düşürmesin bi daha inşallah ama ne yaşatırsan yaşarsın bunu bil cnm

Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
Sizin hayatinizi eleştirmek veya size hakaret etmek bize düşmez. Tövbe edin. Rabbim affedicidir. Sizi de affeder insallah . Ìnsallah çok mutlu bir yuvaniz olur.

Pişman olanın her türlü hatasını affeder Allah, ama o da sonuçta ben affettim bitti demiyor, herkes kimde hakkı varsa alacak diyor.

Pişman olmuşsunuz, temiz bir sayfa açın, ne yaşarsınız Allah bilir.
Belki çok mutlu bir evliliğiniz olur ama bu vicdan azabıyla aldatılmasanız da huzurunuz hep eksik kalacak.
Bu kadar da olsun.

Şaşırıp kalıyorum pişman olmuşsun hatanı anlamışsın buda birşey mutlu bir hayatın olsun vs diyenlere.Şeref yoksunu evli adam zaten suçlu onu biliyoruz geçelim. Kadın bilerek isteyerek evli adam/larla birlikte oluyor.Sonra ne hikmetse sığınacak Allah'tan başkasının olmadığını anlayıp hadi bari tövbe edeyim diyor. Yukarda bir arkadaş yazmış bu evli adam eşiniz olsa aynı şeyi düşünürmüydünüz diye düşünmezdiniz emin olun.

Sözüm meclisten dışarı bi söz vardır o... tövbe tutmaz diye...
umarım yuva yikimlarina sebep olmamissindir...
...ve umarım şimdiki pismanligin bir ömür sürerde sende aynı alışkanlığı tekrarlamazsin.
Sen evlensen eşine nasıl güvenecen, malum tecrübe çok , lütfen senin gibiler türemesin!!!

Nasıl hepsı evlı oluyor onu anlamadım

Aklin yarin obur gun gelme basina gelme ihtimali var diye geldi acaba?

Eger oyleyse simdiki dusuncelerinin pek bir onemi yok.

Kendin yerine baskasini once dusunursen belki o zaman bahtin degisir.

Bir de ben evli olsam kocamin ne halt karistirdigini bilmek isterdim.

O eslere de bir sekilde duyurmak gerek.
ay ne demek istediniz anlamadım cidden hele ilk cümle

siz boyle itiraf edince karaktersiz oldugunuzu,insanin soyleme istegi kalmiyor yinede soyleyim evet karaktersiz ve kendinize saygisi olmayan bir kadinsiniz..pismanim diyorsunuz da sanki pismanliktan ote sizinki ayni seyi bende yasarsam endisesi gibi geldi bana.bu yuzden evlilikten korkuyorsunuz anladigim kadariyla.yani tabiki etme bulma dunyasi bana kalirsa yasarsin.umarimkide yasarsin ama bellide olmaz hayat çok garip bazen sizin gibilere hic birsey olmuyor..

Bunları yaşarken yaşınız kaçtı? Ve şuan yaşınız kaç? Merakımdan soruyorum kusura bakmayın.
30 yaşındayım 24.5 yaşına kadar böyle birsey yaşayacağını söyleseler dünyada inanmazdım. 24.5 yaşına kadar yakın arkadaşlarımın sevgililerini bırakın beğendiklerini bile begenmemisimdir...ama çok büyük konustum galiba

Sizi bilmem günahınızın boyutunu, incittiğiniz kalpleri , bozduğunuz psikolojileri ..

Ben beni bilirim,
Böyle bi kadın babamın hayatına girdikten sonra evde yaşadığımız şiddeti, annemin gözyaşlarını , babamın telefonunda yakaladığım iğrenç mesajlaşmaları ..

Bunları yaşattığınız insanlar sizi biliyor mu haklarını size helal ettiler mi bilmem ,
Ama ben aileme bunları yasatan kadını ve babamı affetmiyor hakkımı da helal etmiyorum..

Aptaldan ziyade karaktersiz demek daha doğru olur... ama cidden pişmanım...

Önemli olan gerçekten pişman olmanız,bu bile doğru yolda olmanıza bir ışıktır.
1 değil,2 değil tam 3 tane evli erkek!!
Nebilim sadece merak kabul edin lütfen , nasıl oldu da özellikle ortalıkta bukadar bekar var iken hep evliler denk geldi ?
Muhtemelen aile içi huzursuzluklara neden oldunuz belkide üzülerek söylüyorum ŞİDDETE
BOL DUA edin af dileyin Rabbinizden.
Umarım birdaha böyle kötü hatalar yapmazsınız...

Bekar erkeklerin kökü ne oldu pardon? Eeee sende evlendiginde senin kocanda bekar bayanlara gider diye korkuyordun dimi? Haklisin! Ilahi adalet var cünki.

Back