• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarımı yasarmiyim

Bazı arkadaşlar nasıl oldu bir neyse iki ve üçüncü demiş de bu kadın işte ben şöyle çekiciyim evli bir değil iki değil tam üç adamı yoldan çıkarttım diye kendisiyle övünüyordur pek de anlaşılmayacak bir şey yok. Daha da bulursun evli erkek yav çevrende bekardan çok evli vardır şimdi senin :) maharet evli erkeği boşatıp evlenmekte ama bak ona göre dördüncü için de bunu düşünürsün kesin....

Bize niye anlatıyorsun? Papaz yok ki günah çıkarsın... lanetlenmişmişmişmiş... eğer konu gerçekse öbür dünyada gör laneti...

Acaba burda hatani anlamışsın pismansin bu da iyi bişey vs. Vs. Diyen bayanlar o evli adamlardan biri sizin eşiniz olsaydı bu kadar hoşgörülü olabilir miydiniz acaba ? bir değil iki değil üç kere aynı pisliği yapıyorsa bir insan bunun adı karaktersizliktir daha ağır yazardım ama banlanirim şimdi gerek yok.
Ha o serefsiz adamların suçu yok mu en az bu kadın kadar onlarda suçlu hatta onlar evliyken bu halti yedikleri için daha çok suçlu. Valla kimse kusura bakmasin burda hoşgörü nutukları cekemeyecegim.
Napalim ne diyelim kadini öldürelim mi?
Benim kocam da aptal olmasaydi gitmeseydi. Once kocam suclu sonra konu sahibi gibi davranan kadinlar

Hata insanlar içindir.dersini alıp koy kenara, aynı hatayı tekrar yapma. Hata üstüne hata yapmayın. Bir özünüze dönün, bir dinlenin hayatınıza bir süre kimseyi almayın.

Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
ya şimdi burda
aldatılmıs ama boşanmamıs kocalarını temize cekmiş tüm kabahati karsı kadına yuklemiş ve ondan nefret eden butun kadınlar kocalarından alamadıkları hırslarını (cunku onlar cok cıcı) (cunku coluk cocuk bahanesi ışte)
senden alacaklar hazırlıklı oll

Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
İnsallah yaşarsın!!!

ilerde evlenirsen kocan aldatmasa bile durum kişi kendinden bilir işine döner gene mutsuz olursun önce kendini affet öyle olmaması için

Geçmiş bitmiş bundan sonraki hayatın önemli bence tertemiz bi sayfa aç arkana sakın bakma ben sunu yaptım bunu yaptım e yani devam etme günahta ısrarcı olma sakın

ay ne demek istediniz anlamadım cidden hele ilk cümle

Haha burdan okuyunca ben de anlayamadim. :-)

"Aklin yarin obur gun gelme basina gelme ihtimali var diye geldi acaba?"

Yani demek istedigim aklin basina niye geldi simdi. Yarin obur gun basina gelir diye mi ?

Oteki turlu ohh ben yaptim kime zarari olursa olsun umrumda degil.

Ama okun kendine ihtimali donme ihtimali olunca akli basina gelmis. Sonuc bu.

Kendinden once dusunmesi gereken oteki eslerdi arkadas bu noktayi kacirmis.

Bencil olmamasini ve empati kurmasi gerektigini soyledim hepsi bu.

Karakter yoksunuymussunz evet ama bu duzelmiceginiz anlamina gelmez. Bir daha ayni hatalari tekrar etmesseniz lanetlendim diye bi durum da olmaz ama tabi bu ne kadar samimi oldugunuza bagli .
Umarim bir daha tekrar etmessiniz

3 defa aynı hatayı yapmışsan 4 üncüyüde yapacaksın gibi sanki
erkeksin yaşayamayacaklardan gibisin , eminmisin hatanı tekrarlamamakta kararlımısın ,
oldum olası erkek delisi kadınarıda hiç anlamadım anlamıyacağımda sanırım bu kadınlık hormonlarıyla alakalı

Haha burdan okuyunca ben de anlayamadim. :-)

"Aklin yarin obur gun gelme basina gelme ihtimali var diye geldi acaba?"

Yani demek istedigim aklin basina niye geldi simdi. Yarin obur gun basina gelir diye mi ?

Oteki turlu ohh ben yaptim kime zarari olursa olsun umrumda degil.

Ama okun kendine ihtimali donme ihtimali olunca akli basina gelmis. Sonuc bu.

Kendinden once dusunmesi gereken oteki eslerdi arkadas bu noktayi kacirmis.

Bencil olmamasini ve empati kurmasi gerektigini soyledim hepsi bu.
hee tamam şimdi anladım:)

pişman olmanız güzel ama bana şu an işler yolunda gitmediğinden dolayı kendinizikötü hissediyorsunuz gibi geldi. karşınıza yine çok yakışıklı, karizmatik, istediğiniz özelliklerde ve sizinle ilgilenen evli bir erkek çıkarsa tavrınız ne olur onu sorgulamak lazım. bir arkadaşım da yaşadığı buhranlı bir süreçte yaptıklarından dolayı çok pişman oldugunu söylüyordu, düzeldi akıllandı dedim, ama 2 ay sonra yanında yine o evli adamı gördüm :) yani pişmanlıgınızı kaynağı hatalarınız mı? yoksa şu an yalnız hissetmeniz mi? zira 1 değil 2 değil 3 kere aynı şeyi yaşamışsınız. umud ediyorum ki yaşadıklarınızdan ders aldınız ve kendinizi böyle ilişkilere kapadınız. çünkü olan size olacak, bu işlerin sonu yok malum.

elbette ki yaşayacaksın o üç kadının ahı var üzerinde Allah ıslah etsin.

evet birlikte olduğu erkeklerden biri benim kocamsa da kadını suçlamıyorum, banane kadından, kocam olacak zamparanın bana olan hisleri bitmiş ve aranmaya başlamışsa, bunla olmasa başkasıyla yatardı :KK14:
ayrıca kadın bana sadakat sözü mü vermiş? hayır
bir vaadde mi bulunmuş? hayır
yalan mı söylemiş, beni maddi manevi kullanmış mı? hayır
bana ihanet eden kişi kadın mı kocam mı? kocam
o zaman niye kocama değil kadına kızayım ki? benim için dünyadaki herhangi bir gereksiz insandan farkı olmaz kocamın beni aldattığı kadının (akrabam ya da yakın arkadaşım vs olmadığı sürece)

44775754
evet birlikte olduğu erkeklerden biri benim kocamsa da kadını suçlamıyorum, banane kadından, kocam olacak zamparanın bana olan hisleri bitmiş ve aranmaya başlamışsa, bunla olmasa başkasıyla yatardı :KK14:
ayrıca kadın bana sadakat sözü mü vermiş? hayır
bir vaadde mi bulunmuş? hayır
yalan mı söylemiş, beni maddi manevi kullanmış mı? hayır
bana ihanet eden kişi kadın mı kocam mı? kocam
o zaman niye kocama değil kadına kızayım ki? benim için dünyadaki herhangi bir gereksiz insandan farkı olmaz kocamın beni aldattığı kadının (akrabam ya da yakın arkadaşım vs olmadığı sürece)

+1500000000365457453535343545342,34555

işte tam da demek istediğim bu..

44775754

+1500000000365457453535343545342,34555

işte tam da demek istediğim bu..

aslında herkes bunun farkında da kadını suçlayıp kocayı aklamak kolay geliyor.
şimdi kim düzenini bozacak, kocayı terkedecek, evi geçindirecek... en kolayı kötü kadın kocamı kandırdı, kocam çok pişman, zaten de beni çok seviyor diyip hayatına aynen devam etmek.
yoksa herkes biliyor evlenecek yaşa gelmiş adamların kimse tarafından kandırılamayacağını, hoş zaten kocam bir kadın tarafından kandırılacak kadar gerizekalıysa bu da boşanma nedeni.

Back