• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarımı yasarmiyim

Allah belki affeder de ahını aldıkların affetmez. Hayatta en büyük yanlışlar affedilebilir ama bile bile evli bir adamla birlikte olan birini Allah'ın da affedeceğini zannetmiyorum. Çünkü onun adaletine güveniyorum.Pardon diyerek kurtulamazsınız üzgünüm.

Bunları yaşarken yaşınız kaçtı? Ve şuan yaşınız kaç? Merakımdan soruyorum kusura bakmayın.

Sen istediğin kadar ilişkilerden kaç...
Sanıyormusun ki ihanetten kurtulacaksın?
Sevgili olmaz arkadaş iş para vs vs vs her türlü aldatılırsın...olmadı mı?
Kendi kendini aldatırsın fark ettiğinde geç olur...yani kısaca paçayı kurtaramıyotsun öyle kaçarak

Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
Hangisi esini bosayipta seni es yapti kendine...

Bu konuyu acmanızdaki amaç üyeleri sinirlendirip, ban yemelerine sebep olmak mı acaba?
Ne dememizi bekliyorsun? Burada durup zaman geçireceğine, git Allahtan biraz af dile!
Ne ahlar almişsındır

Çekirge 1, 2 sıçrar 3.de patlar dedikleri bu olsa gerek.
Üzgünüm ama evlilikten kaçınmanız, yaptıklarınızı yaşamayacağınız anlamına gelmez.
İş hayatı, sosyal hayat, özel hayat vs.
Hepsinde başkalarına mağlup olacaksınız, hepsinde bir başkası için gözden çıkarılacaksınız!

Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
3 tane birden olunca aptallık değil , karaktersizlik oluyor doğru söylemişsin . Yaşattığını yaşarsın belki ama Zararın neresinden dönsen kardır . En azından farkındasın

Allah belki affeder de ahını aldıkların affetmez. Hayatta en büyük yanlışlar affedilebilir ama bile bile evli bir adamla birlikte olan birini Allah'ın da affedeceğini zannetmiyorum. Çünkü onun adaletine güveniyorum.Pardon diyerek kurtulamazsınız üzgünüm.

Allah rahmeti kendine farz kılmıştır (Enam suresi 12.ayet)
Allah her günahı affedebilir şirk hariç. Tek şartla,gerçek bir tevbe,samimiyet ve asla hatalarına geri dönmemek.
Şöyle de bir gerçek var ki günah işleyenle işlemeyen bir olmaz. Böyle zor bir tartıyı da ancak Allah yapar. İyi ki Allah var,iyi ki ahiret var. Yoksa insanoğlunu ne durdurabilirdi ki...

Tövbeni pişmanlığı NE dil anlatır ne sözlerin Ancak Allah bilir ona bişey diyemem.
Ama vebal çok üstünde..çocuk sevindir fukara sevindir.

Yaptığınız gerçekten iğrenç, ama bazı insanların iradesi zayıf olabiliyor. Siizn de imtihanınız iradeniz. İradenize ne kadar sahip çıkar,"zina" dan uzak durursanız o derecede imtihanınızı kazanma ihtimaliniz artar.
Pişman olmanız,hatalarınızın farkında olmanız bir adım. Bu adımdan geri dönmeyin. Kesin bir tevbe edin. Yoksa bundan sonrası fena. Çünkü günah işlemek başka günahkar olmak başkadır.

Günahkar demek günah işlemeyi hayat tarzı haline getirmek demektir.

Sizin deyiminizle karaktersizliği. Siz 3 defa yaparak bu hayat tarzına dalmaya başlamışsınız ama durun,düşünün,geri dönün.

4. Yu bulunca gecer bu burhamli hallerin.
Bosta kaldigin ve iliskilerinin yurumedigi icin boyle oldugunu dusunuyorum. 1 degil 2 degil 3 evli adam..

Allah sasirtmasin

konunuzun eglence amaciyla acildigi kanaatindeyim. nedir bu ajitasyon?
insanlar icin var edilmis bir dilemadir 'hata' kavrami.
kimileri ders alir, kimileri ders yasatir.
siz yasattiginiz derslerden, ders cikararak yola devam edebilirsiniz.
E Esma3434

Bence utanmalisiniz bu yaptiklarinizdan 1. Belki hataydı ama ya diğerleri hiç mi vicdaniniz yok.atı alan üsküdar ı geçerde ahı alan sıratı nasıl geçecek:skandal:

Samimi bir tövbe edin. Ve hayatınızı tamamen değiştirin. Ben şöyle bir kadınım böyle bir kadınım diyerek su saatten sonra sadece kendinizi yipratirsiniz.

Back