• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarımı yasarmiyim

Arkadaslar elestiren arkadaşlar haklıdırlar. Yani böyle bir konuda kendimi savunarak
Cok sevdim, yuvalarını yıkmak istemedim sözlerinin arkalarına siginamam...hatalarimi ise güzel mesajlarla anlatan arkadaşlara da çok ama çok teşekkür ederim...
Eminim ki bir daha asla böyle birsey yapmayacağını ALLAH da yaptirmasin. Ilk is cevremi değiştirdim. Sosyal aylarından sildim bir çok kişiyi... bu degisimimi belki banada sevgilim yasatirmi diye değil sadec

Arkadaslar elestiren arkadaşlar haklıdırlar. Yani böyle bir konuda kendimi savunarak
Cok sevdim, yuvalarını yıkmak istemedim sözlerinin arkalarına siginamam...hatalarimi ise güzel mesajlarla anlatan arkadaşlara da çok ama çok teşekkür ederim...
Eminim ki bir daha asla böyle birsey yapmayacağını ALLAH da yaptirmasin. Ilk is cevremi değiştirdim. Sosyal aylarından sildim bir çok kişiyi... bu degisimimi belki banada sevgilim yasatirmi diye değil sadec

her şeyine tamam da günahlarına Allah'ı karıştırma. kendi aklın var kendin yapmışsın Allah yaptırmasın ne demek yahu.. töbe estağfurullah Allah seni zorla mı ilişkiye soktu bu adamlarla bir değil iki değil üç kere..

Nasıl bu kadar saf olabildin ?? Kendini kullandırdın yani. Git hepsinin karısına söyle diyecem ama seni döverler kesin. Bir de benim kocam yapmaz sen kuyruk salladın derler. Ahhh saf kadınlar ahhh.

Hatanı kabul etmen güzel.Gördüğün gibi bu tarz ilişkiler yalnızca yıpratıyor,mutlu etmiyor.
Kendine kötülük yapma artık.

ya şimdi burda
aldatılmıs ama boşanmamıs kocalarını temize cekmiş tüm kabahati karsı kadına yuklemiş ve ondan nefret eden butun kadınlar kocalarından alamadıkları hırslarını (cunku onlar cok cıcı) (cunku coluk cocuk bahanesi ışte)
senden alacaklar hazırlıklı oll
Düşündüğünüz gibi değil maalesef. Kimse kocasının ihanetinden sonra sırtını sıvazlamaz. Durumun cici olup olmadığını ihanetten nasibini alan yuvalara girip bir gözlem yapın diyeceğim de gözlemle falan anlaşılmaz yaşamak lazım. Evet eşim demeye utandığım kişi ben aldattı. Aldattığı kişi beni tanıyordu ve beni gördükçe yüzüme utanmadan bakıyormuş. Şimdi boşanma aşamasındayız yani o cezasını buldu. Ya öteki ? Onun cezası ne olsun? Bir evliyi bırakıp diğer evliye koşacak kaç yuvayı yıkıp kaç çocuğu gözüyaşlı babasız bırakacak? Sonra bir tövbe etti diye çok mu cici gözükecek. Maleesef herkes bulacak ettiğini şekil a da gördüğümüz gibi.

Sizin için nekadar hata ile o adam içinde o kadar hata...hatanın neresinden dönülse kar. hayatınıza baştan başlayın ve birdaha yapmayın bence.

Ah da etsen vah da etsen korktuğun başına gelecek çektirdiğini çekeceksin.Düşüncesi bile ızdırapken sen yaşatmışsın hem de bir değil üç kişiye.Burada günah çıkarman da bir işe yaramayacak.Küfretsem daha iyiydi dimi?

Mis gibi bekar erkekler varken kadınlardaki evli erkek merakını anlamıyorum cidden. Muhtemelen bir ego tatmini söz konusu; o kadar etkileyiciyim ki evli olmasına rağmen bana karşı koyamıyor diye düşünmekten ibaret. Bence psikiyatr/ psikoloğa danışın, temel sebebini çözmekte ve anlatıp rahatlamakta yardımcı olurlar.

Mis gibi bekar erkekler varken kadınlardaki evli erkek merakını anlamıyorum cidden. Muhtemelen bir ego tatmini söz konusu; o kadar etkileyiciyim ki evli olmasına rağmen bana karşı koyamıyor diye düşünmekten ibaret. Bence psikiyatr/ psikoloğa danışın, temel sebebini çözmekte ve anlatıp rahatlamakta yardımcı olurlar.
Erkeklerin ne kadar maymun iştahlı olduklarını aldatmaya bu yüzden meraklı olduklarını bur idrak etseler o ego puff fiye sönecekte..:işsiz:dur bakalım ne zaman dank edecek..

canım bir de kendi acından da nasıl bir eziyettir bu
kendine de acı herseyin arasında

Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
Burda insanlardan kötü sözler isiterek günah cikarmak mi istiyorsun? Yaptiklarini burada anlatma amacini anlayamadim? Seni ayiplamak gibi bir hata yapmicam ama kisi yasattiklarini yasamadan olmezmis derler. Sen istersen sirf bunu yasama korkusuyla evlenme, bu ahlar baska bir sekilde de gelebilir ya sevdiklerin ya da senin kendi sagligin..ya da bu dunyada yasamazsin bu durumlari ama bunun ahireti var. O 3 adamin karisi ve cocuklari var o yuzden sen tövbe et Allah a sigin. Ayrica yasadiklarini anlatip ta şahit gösterme

Allah yaptırmasın değil Allah şaşırtmasın diyelim.
hür iradenle bile isteye yaşadığın ilişkiler.
sorumluluğunu da taşımasını bileceksin.
bence bir değil iki değil üç kere yapmış olman yeterince kötü.
nasıl şaştın şuursuzlaştın bu kadar çok düşündürücü.

Bu konu bana mantıklı gelmiyor..

Konu sahibi zaten pismansa, bi sünger çeker bi daha aynı yanlışa düşmez. TT olmak için açılmış bi konu bence bu.

ya ne olacaktı? yanına kar mı kalacaktı herşey. cin biberini yerken yiyorsun çıkarmaya gelince vaaah vaaah

Ağır karaktersizlik. Hata 1 kere yapılır 2 kere yapılır. 3 kere nedir ya? İnşallah aynısını değil bin mislini yaşarsınız. Ceza alırsam da alayım lan sizin gibi metresler yüzünden kaç evlilik bitti kaç hayat bitti kaç insan bitti lan beter ol.

Düşündüğünüz gibi değil maalesef. Kimse kocasının ihanetinden sonra sırtını sıvazlamaz. Durumun cici olup olmadığını ihanetten nasibini alan yuvalara girip bir gözlem yapın diyeceğim de gözlemle falan anlaşılmaz yaşamak lazım. Evet eşim demeye utandığım kişi ben aldattı. Aldattığı kişi beni tanıyordu ve beni gördükçe yüzüme utanmadan bakıyormuş. Şimdi boşanma aşamasındayız yani o cezasını buldu. Ya öteki ? Onun cezası ne olsun? Bir evliyi bırakıp diğer evliye koşacak kaç yuvayı yıkıp kaç çocuğu gözüyaşlı babasız bırakacak? Sonra bir tövbe etti diye çok mu cici gözükecek. Maleesef herkes bulacak ettiğini şekil a da gördüğümüz gibi.
canım ben senin durumun için kesinlikle söylemedim cok acı biliyorum
şöyle bir profil var kocalarına gerekeni yapmamış
ve devam etmiş butun kini nefreti karsıda ki kadına yuklemiş onlar cok saldırgan oluyor
neden cunku hala aynı şeyin içinde yasıyor.koca affedilmiş (!)
tabi gerçek manada affedilemeyeceği için napcan tek suclu kadını ılan edicen
sizin durum için değil siz gerekeni yapmışsınız ve cok uzuldum inş. hersey gecer ve iyi ki diyebilirsiniz

+1....
Aldatan kocalar hala baş tacı afaroz edilen yine kadın... Diğer kadına bedduamın tutması için önce kocamı boşamalıyım diyen yok... Ortadaki günah yarı yarıya madem o kocada bedduadan nasip alacak demektir. Evli kaldığınız sürece alınacak nasip size de bulaşır canım hemcinslerim... Gayrimeşru ilişki bitince kocalar aklanmıyor....
Adam olan adam zaten eşini aldatmaz. Aldatan kocayı adam diye bağrına basan kadın da bir kendini sorgulamalı... Mide mide deniyor ya her seferinde.... Hahhh tamda o işte.... Benim midem kaldırmazdı ben boşadım... Kadınla bir derdim yok benim. Adam olmadıktan sonra kocam Ayşe olmaz Fatma olurdu...
Burada bu kadına yüklenmeniz kendi sancılarınıza merhem değil...
Pişmanlığına ben inanıyorum... Dilerim tekrarı olmaz...
Ne kadar güzel yazdınız be oh

Napalim ne diyelim kadini öldürelim mi?
Benim kocam da aptal olmasaydi gitmeseydi. Once kocam suclu sonra konu sahibi gibi davranan kadinlar
Bravo darkmore darkmore . Bu kadar net ve ağır konuşanlar acaba aldatıldıklarında da kocasını boşayabilecek kada net olabilirler mi? (umarımolmaz tabi ki) yoksa kocasını affedip dibinde tutup kadına beddua etmeye devam mı eder?

Bu arada tövbe kapısı açık diyenler olmuş arada kul hakkını unutuyor o arkadaşlar :işsiz:öyle bir kuru tövbeyle puri pak olamazsın yani.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun arkadaşım? Affeden merci sen misin?

"Allah affedendir" belki de en çok geçen cümle kitabımızda..
Bu kadar kesin net konuşmayın nolur Allah bilir diyip geçsek daha güzel değil mi

Back