Yaşadıklarımı yasarmiyim

Allah büyük biz küçücüğüz.Sen gerçekten pişmansan tevbe et,bir daha da bulaşma öyle işlere,gerisini Allah'a bırak.
En kötü mahkeme vicdandır.Burada sana ne denirse densin vicdanından daha çok kimse üzemez seni.
Umarım doğru yolda ilerlersin artık.

Bir insan neden böyle bir konu açıp arınmaya çalışırki buralarda? Şunu şunu yaptım buyrun sövün kafası nedir?Ha direk yargılayıp suçlamak istemem ama işin içinde bir sahte profil olayı varsa böyle bir konu açıp insanların hiddetlenmesini izleyip zevk almak sizi dalga geçtiğiniz insanlardan farklı ve üstün mü kılıyor?Tam tersi içi boş ve işşizce bir girişim.Suçlamak istemiyorum ama kendinize karaktersiz diyorsunuz daha ne yazsın insanlar ,beklentiniz ne?

Valla evli bir bayan olarak,durumuna ne diyebilirim ki.düşünüyorum esim ilk başta karaktersiz,böyle birşey yapmış derim evet sende suçlusun evli adam la beraber olduğun için, biri yaptın hic mi ders almadın.iki üçe gittin

.Evet eden bulur derler.İnşallah sende karşılaşmazsın böyle bir durumla.yada karşılaş belki karşı tarafı daha net anlarsin.

Hata 1 defa olur senin ki seçim keyfin için evli bekar fark etmiyor demek ki umarım yaşadığını yaşar bir de bunu deneyimlersin

Mantığım, hatanı bilmen ve tekrarlamaman önemli derken, yüreğim ölme de ağlaya ağlaya sürün diyor. İğrenç bir vaziyet. Umarım gerçekten pişmansındır ve artık insan gibi yaşarsın.

Olanla ölene care yok, yasanmis bitmis. En azindan hatanizin farkindasiniz. Umarim bundan sonrasi iyi olur sizin icin.

Pismansin kendine eziyt etme yapacak bişey yok olan olmuş yasattıklarını yaşayıp yasamicagini allah bilir kendini evlenmeyerek cezalandırma bence . Artık kendine temiz bi gelecek seç hayatına devam et.

bunun biri bile anlaşılmazken üç evli erkek. valla bravoooğ

Günahı bilirsin de tövbe yi bilemezsin; denir...bence evli erkek ile beraber olanın içinde çözemedigi ve yardım alması gereken ailevi sorunları olduğunu düşünüyorum ama her halukarda Rabbim akıl irade vermiş kardeşim ne işin olur evli adamla akıllı bir kadının. ..zaten kullanıldığını ve aptal yerine koyduğunu bilmiyor mu aslında? Şimdi o adamlar eşleri ile mutlu çünkü adama birsey olmaz burası Türkiye. ..bak sen kendine lanet ediyorsun. ..bir değil iki değil ...evli bir kadınım ve Eşimin bana! Sadakat sözü var herhangi bir kadının yok! Ama herhalde başıma böyle bir şey gelse yaptirimim ağır olur. ..eşime de kadına da!
Bir insan; zevkine kullanıldığını nasıl kabul edebilir?

gecmiş gitmiş burda konu açmaya gerek yok.
ayrıca hırsızın hiç mi suçu yok? evli adamlar da seninle olmasaymış, zorla ırzına geçmedin herhalde adamların

bravo :)

kendi hemcinslerimiz bile adamı ayartmışsın gibi ithamlarda bulunmuşlar yazık..

belkide bu bayanın duygusal boşluğundan o evli adamlar faydalanmıştır..

insanların günahından emin olabiliriz ama tövbesinden emin olamayız.. ille yaptığınız başınıza gelmez eyy millett!! kınadığınızı da yaşarsınız.. allah affetsin demek daha doğru olur..

ve konu sahibi sorgula kendini de ki ne buldum bu adamlarda? acıdan,değersizlikten,2. olmaktan, vicdan azabından başka ne buldum diye..

bi söz ver kendine.. tövbe et.. yaşamaya gerek yok ama empati kurarsak eğer evli bir adamla birlikte olmak acıların büyüğü olsa gerek.. evine gidecek her akşam.. sen yalnız kalacaksın.. seninle sadece cinsellik için birlikte olacak belki eşinin yapmak istemediği fantazileri gerçekleştirmek için.. heyecan olsun diye..

halbuki sen çok kıymetlisin.. yazık etme kendini bu acılara birdaha boğma..

O evli olup sadakatsiz olanları da bir daha hiç evlenemezler inşallah.

.Ayrıca evli erkeklerin çoğunluğu kadın delisi fiziği onlar için çok önemli değil değişiklik olsun yeterki hayatlarında heyecan ve.. kendilerine kendileri gibi basit kadın bulmadada çok başarılılar aslında öylesi erkekleri çıkartıp atacaksınız hayatınızdan ama söylenen gibi kolay olmuyor işte ve onlarda devam ediyor terk edilmedik nasılsa diyerek enayi yerine koyuyor aklınca

+1....
Aldatan kocalar hala baş tacı afaroz edilen yine kadın... Diğer kadına bedduamın tutması için önce kocamı boşamalıyım diyen yok... Ortadaki günah yarı yarıya madem o kocada bedduadan nasip alacak demektir. Evli kaldığınız sürece alınacak nasip size de bulaşır canım hemcinslerim... Gayrimeşru ilişki bitince kocalar aklanmıyor....
Adam olan adam zaten eşini aldatmaz. Aldatan kocayı adam diye bağrına basan kadın da bir kendini sorgulamalı... Mide mide deniyor ya her seferinde.... Hahhh tamda o işte.... Benim midem kaldırmazdı ben boşadım... Kadınla bir derdim yok benim. Adam olmadıktan sonra kocam Ayşe olmaz Fatma olurdu...
Burada bu kadına yüklenmeniz kendi sancılarınıza merhem değil...
Pişmanlığına ben inanıyorum... Dilerim tekrarı olmaz...

Hatanın farkına varmışsın. Öldüm bittim lanetlendim demek yanlış. Düzgün bi hayat yaşarsan çevrende düzgün insanlar olduğunu göreceksin. Düzgün bi evlilik yapıp mutlu olabilirsin..

Hatanın farkına varmışsın. Öldüm bittim lanetlendim demek yanlış. Düzgün bi hayat yaşarsan çevrende düzgün insanlar olduğunu göreceksin. Düzgün bi evlilik yapıp mutlu olabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…