Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Başak çok üzüldüm yaşadıkların için , mübarek günlerdeyiz inşallah herşey yoluna girer

Amin cnm insallahhhh
hiç tadı yok topiğin yaaaa
he yaaaa

Beydoş dr gidecekti noldu
deros memlekete geldi hicmi net yok ya
Evet bende çok merak ediyorum nasıl gidiyor hayat acaba sesleri çıkmıyor umarım herşey yolundadır.Topikte sen ben paslasip duruyoruz :)).Son 3 dakika iftara bugün sicakti meyve sebze almaya gidip geldim hava susatti bide arabayla klimali gittik ona rağmen oruçlu mecbur olmadıkça çıkmiyorum ben kactim kocis iste oglanla iftar yapicaz insallah öpüyorum

Canlar eşim den giriyorum zengin oluyum yakında kendimden giricemhayallerim çok ah bilsen
Başak çim canını sıkma bir onunda bende varHEPSİNE Kibrit SUYU
Sevinç ne var ne yok bant senden bey Dağlı ses ver kızlar nepiyonuz
Benim atom karinca benim anami aglatiyor

Beni sormamissin ama yaxayim iyiyim bebiko yapmaya calisiyorum bu ay oolmadı insallahh olur.Pasa su yazini degistir artikkk ya bu sefer olsun yaziyor hala cok sukur oldu yaz atom karincam benimle yaz ne biliyim güzel bisiyler yaz

Bafs yazdimda eşimin telin den girdim bafs olmuş sana bantben seni unuturum tatlım allah mayani bek etsin issallah yazıyı telden beceremem pc lazım kardeşime gidersem bakarız hoş nadil değişiyor onuda unuttumözlemişim yeminle buraya yazmayı beni face den dürt resim atayim oğlanin millet eskisi gibi girmiyorum artık. Telefon aliyim issallah burdan çıkmıcak söz siz zannetmeyinki sevgi doğum etti unuttu yeminle mail adresimi unuttum eşim buldu sağ olsun gene kurtardı beni sonra görüşürüz namaz kılıcam oğlani yikicam

Adetim gelmeyince hala test baktım hiç belirti yok emindim olmadığına zaten ama negatifi görünce bir hoş oldum Rabbim bekletmeden sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah negatifi görmek zor oluyormuş

Adetim gelmeyince hala test baktım hiç belirti yok emindim olmadığına zaten ama negatifi görünce bir hoş oldum Rabbim bekletmeden sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah negatifi görmek zor oluyormuş
Rabbim bekletmesin cnm oyle kolay hamile kalanlar daha sonra ugrasiyor bende miraci zor buldum

Sevoş paşam a küsmüş konuşmuyo.

Kızlar canlar topiği okudum böyle bırakmaya içim el vermedi. Çok üzülüyorum haline
Lakin insan bazen yazmak istemiyo. Konuşmak anlatmak istemiyo. Topiği ilk açtığımızda nr kadar da canlıydı eğlenceliydi.sıkıldıkmı azaldıkmı nolduk anlayamıyorum. Yada çoluk çocuğa daldık. Yada umutların azalmasından sıkıldık. Çok istiyorum eskisi gibi olsun eskisi kadar olmasada bişeyler paylaşlım sohbet edelim. Kkyı heyecanla açıyım. Elimden geleni yapsam da yetmiyo bazen. Bi sure canlanıyoruz sonra yine bitiyo muhabbetimiz.
Çokmu buyuttum topik işini bilmiyorum ama benim için kıymetli bu topik. Sanki kendi dukkanım gibi bişey. Her zaman gelen gideni olsn İstiyorum

Sevoş paşam a küsmüş konuşmuyo.

Kızlar canlar topiği okudum böyle bırakmaya içim el vermedi. Çok üzülüyorum haline
Lakin insan bazen yazmak istemiyo. Konuşmak anlatmak istemiyo. Topiği ilk açtığımızda nr kadar da canlıydı eğlenceliydi.sıkıldıkmı azaldıkmı nolduk anlayamıyorum. Yada çoluk çocuğa daldık. Yada umutların azalmasından sıkıldık. Çok istiyorum eskisi gibi olsun eskisi kadar olmasada bişeyler paylaşlım sohbet edelim. Kkyı heyecanla açıyım. Elimden geleni yapsam da yetmiyo bazen. Bi sure canlanıyoruz sonra yine bitiyo muhabbetimiz.
Çokmu buyuttum topik işini bilmiyorum ama benim için kıymetli bu topik. Sanki kendi dukkanım gibi bişey. Her zaman gelen gideni olan İstiyorum

kızlar ben geldim keşke güzel haberlerle gelseydim sizi sevindirseydim ama maalesef olmadı ilk aşılamadan sonra doktora gittim ve tekrar aşılama yapıldı ama maalesef bu sabah kırmızılarla uyandım...
insanın her seferinde ümitle bekleyip hüsrana uğraması ne kadar kötü,ama diyecek bir şeyim yok kendimi bir yığıntı gibi hissediyorum kafamdan atmak istiyorum ama olmuyor...ne yapalım hayırlısı ne ise o olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden RABBİM e sığınıyorum...
sizleri çok özlüyorum ama inanın girip yazmak gelmiyor içimden,sizlerle kesinlikle alakası yok ...
aslında yazacak çok şey var belki ama benim takatim yok benden şimdilik bu kadar kzlar...
bu arada tekrar doktora gitmeyide düşünmüyorum bir problem gözükmüyor,ama olmuyor..hepinizi çok öpüyorum..

.sadece bebek icin mi variz bu topikte evet baslarda öyle tanıştık ama arkadaş olmadik mi ben senin sarma sardim pazara gidiyom sut kaynattim tasti yazmalarini okumayida seviyorum ben buraya girdigimden beri 3 düşük yaptım ama birakmadim simdide yemek menuleri sac modellerinden bahsediyorum biz kadiniz evet bebek istiyoruz ama bu konu disindada bireyleriz paylasacak cok seyimiz var enazindan ben kendi adima seni ve sohbetini seviyorum.Umitlenmek sonra negatifi görmek bu ay bende yaşadım Rabbim beteri den korusun evet üzülüyor insan ama gitme gel beraberce geçsin bu gunler

Doğru söylüyorsun Bafs cım ama konu donup dolaşıp yine bebeğe geliyor. Ve sen yazmasan o ay adet olan birisi yine adet olduğunu ve uzgun olduğunu yazıyo. Ve onun için moral verici bişeyler söylüyoruz. Bunu bile söylemekten yoruluyo insan. Çünkü yaşayan daha iyi biliyo.
Bu yüzden topiğw ara verince bebek mevzusuna ara vermiş gibi oluyosun.
Diye düşünüyorum. Ama sana katılıyorum sonuna kadar

Canım arkadaşım her zaman Aklımda ve dualarımdasın, umutla bekliyorum senin Bebeğini kucağına alacağın günü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…