Başak çok üzüldüm yaşadıkların için , mübarek günlerdeyiz inşallah herşey yoluna gireredoş için tekrar tekrar denemeye değer ama eski hislerimiz yok artık sevoş.
Adam odun gibi ne bi incelik ne bi düşünce. Geçen gün evlilik yıldönümümuzdu. Her yıl olduğu gibi bu yılda önemsemedi.herşey para değil içten bi sarılış bile yeter.ama bizde yok.çarpışma dışında birbirimize dokunma gereği duymuyoruz.en nefret ettiğim varlık olan babasına benziyor aynı.gittikçe benzeyecek.
Karısına değer vermediğini gösteren davranışlar.
En önemlisi de çocuk doğduğundan beri sorun ettiği şu dağınıklık.
Çocukla ilgilenmiyorki gün içinde işlerimi yapayım.
Gece toparlayıp temizliyorum.
Herif çıldırıyo çocuğun oyuncaklarını çöpe atacakmış çok dağılıyomuş.
Tahammül edemiyorum onun o bağırışlarına.sinirlendiğinde tam bi canavara donuşuyo
İçim sıkılıyo öyle zorki.kim ister alıştığı düzenini bozmayı.içim daralıyo.
Birbirimize isteklerimizi soyledik bakak ne kadar goturecek bizi bu anlaşma
Amin cnm insallahhhhtemizlik yaptımmm çamaşırlarıda bitirdim yerleştirdim çok şükür iftar bekliyorum.Ütüler var akşam halim olursa onları da bitirdim mi tamamdır perşembe iftara misafirim var sonra pazar sonrada çarşamba bi terslik çıkmazsa sonrada izine gideriz arefe günü inşallahhh ahh bide bu ay boşa gitmeyeydide tutaydı bebikoo nasip değilmişş inşallah Rabbim aratmadan versin bir bebecik daha Rabbimin hazinesi bol tüm isteyenlere nasip eyle Allah ım....
he yaaaahiç tadı yok topiğin yaaaa
Evet bende çok merak ediyorum nasıl gidiyor hayat acaba sesleri çıkmıyor umarım herşey yolundadır.Topikte sen ben paslasip duruyoruz :)).Son 3 dakika iftara bugün sicakti meyve sebze almaya gidip geldim hava susatti bide arabayla klimali gittik ona rağmen oruçlu mecbur olmadıkça çıkmiyorum ben kactim kocis iste oglanla iftar yapicaz insallah öpüyorumBeydoş dr gidecekti noldu
deros memlekete geldi hicmi net yok ya
Beni sormamissin ama yaxayim iyiyim bebiko yapmaya calisiyorum bu ay oolmadı insallahh olur.Pasa su yazini degistir artikkk ya bu sefer olsun yaziyor hala cok sukur oldu yaz atom karincam benimle yaz ne biliyim güzel bisiyler yazCanlar eşim den giriyorum zengin oluyum yakında kendimden giricemhayallerim çok ah bilsen
Başak çim canını sıkma bir onunda bende varHEPSİNE Kibrit SUYU
Sevinç ne var ne yok bant senden bey Dağlı ses ver kızlar nepiyonuz
Benim atom karinca benim anami aglatiyor
Rabbim bekletmesin cnm oyle kolay hamile kalanlar daha sonra ugrasiyor bende miraci zor buldumAdetim gelmeyince hala test baktım hiç belirti yok emindim olmadığına zaten ama negatifi görünce bir hoş oldum Rabbim bekletmeden sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah negatifi görmek zor oluyormuş
.sadece bebek icin mi variz bu topikte evet baslarda öyle tanıştık ama arkadaş olmadik mi ben senin sarma sardim pazara gidiyom sut kaynattim tasti yazmalarini okumayida seviyorum ben buraya girdigimden beri 3 düşük yaptım ama birakmadim simdide yemek menuleri sac modellerinden bahsediyorum biz kadiniz evet bebek istiyoruz ama bu konu disindada bireyleriz paylasacak cok seyimiz var enazindan ben kendi adima seni ve sohbetini seviyorum.Umitlenmek sonra negatifi görmek bu ay bende yaşadım Rabbim beteri den korusun evet üzülüyor insan ama gitme gel beraberce geçsin bu gunlerbeydagli .!.:kızlar ben geldim keşke güzel haberlerle gelseydim sizi sevindirseydim ama maalesef olmadı ilk aşılamadan sonra doktora gittim ve tekrar aşılama yapıldı ama maalesef bu sabah kırmızılarla uyandım...
insanın her seferinde ümitle bekleyip hüsrana uğraması ne kadar kötü,ama diyecek bir şeyim yok kendimi bir yığıntı gibi hissediyorum kafamdan atmak istiyorum ama olmuyor...ne yapalım hayırlısı ne ise o olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden RABBİM e sığınıyorum...
sizleri çok özlüyorum ama inanın girip yazmak gelmiyor içimden,sizlerle kesinlikle alakası yok ...
aslında yazacak çok şey var belki ama benim takatim yok benden şimdilik bu kadar kzlar...
bu arada tekrar doktora gitmeyide düşünmüyorum bir problem gözükmüyor,ama olmuyor..hepinizi çok öpüyorum..
Doğru söylüyorsun Bafs cım ama konu donup dolaşıp yine bebeğe geliyor. Ve sen yazmasan o ay adet olan birisi yine adet olduğunu ve uzgun olduğunu yazıyo. Ve onun için moral verici bişeyler söylüyoruz. Bunu bile söylemekten yoruluyo insan. Çünkü yaşayan daha iyi biliyo..sadece bebek icin mi variz bu topikte evet baslarda öyle tanıştık ama arkadaş olmadik mi ben senin sarma sardim pazara gidiyom sut kaynattim tasti yazmalarini okumayida seviyorum ben buraya girdigimden beri 3 düşük yaptım ama birakmadim simdide yemek menuleri sac modellerinden bahsediyorum biz kadiniz evet bebek istiyoruz ama bu konu disindada bireyleriz paylasacak cok seyimiz var enazindan ben kendi adima seni ve sohbetini seviyorum.Umitlenmek sonra negatifi görmek bu ay bende yaşadım Rabbim beteri den korusun evet üzülüyor insan ama gitme gel beraberce geçsin bu gunler
Canım arkadaşım her zaman Aklımda ve dualarımdasın, umutla bekliyorum senin Bebeğini kucağına alacağın günü...kızlar ben geldim keşke güzel haberlerle gelseydim sizi sevindirseydim ama maalesef olmadı ilk aşılamadan sonra doktora gittim ve tekrar aşılama yapıldı ama maalesef bu sabah kırmızılarla uyandım...
insanın her seferinde ümitle bekleyip hüsrana uğraması ne kadar kötü,ama diyecek bir şeyim yok kendimi bir yığıntı gibi hissediyorum kafamdan atmak istiyorum ama olmuyor...ne yapalım hayırlısı ne ise o olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden RABBİM e sığınıyorum...
sizleri çok özlüyorum ama inanın girip yazmak gelmiyor içimden,sizlerle kesinlikle alakası yok ...
aslında yazacak çok şey var belki ama benim takatim yok benden şimdilik bu kadar kzlar...
bu arada tekrar doktora gitmeyide düşünmüyorum bir problem gözükmüyor,ama olmuyor..hepinizi çok öpüyorum..