Yok otelde degil arkadasinin evindeYaaa nerdee otel de mi? Antalya mi side alanya falan mi cok sicak bugün yaa su oruclari hayirlisiyla bitirseydik arefe günü memlekete kacicaz biz artık
Buyursun gelsin bende beklerim yatili ayakta hiç farketmez tel nomuda verebilirsin çok selam söyleYok otelde degil arkadasinin evinde
Oyyy oyyy ugurladim misafirlerimi dys aldım oglanida yikadim yatirdim sahuru yapıp yatacagim inşallah.Çamasirlari makineye doldurdum bulasiklarda yikaniyor yarin ev elden gecirilmek ister bu aralar hiç dinlenemiyorum ya tatlı yorgunluklar bunlar Allah eksik etmesin.Daha 3 misafirim var iftara cagirmam gereken hayirlisiyla onlarida atlatirim inşallah. Bu arada birşey itiraf edeyim bu ay bir ikikorunmadik heveslenmisim hemen yeni farkettim ama olmadı esimde diyor yine korunalim bidaha yapmayalim bi iki ay daha Korunmasız bu adam ne istediğini bilmiyor benve hoş çok önemli de değil diyorum o istesede istrmesede ben istesemde istemesemde Rabbim yazdiysa olur yazmadiysa olmaz.Bu aralar yaziyorum donuyorum bakıyorum yok kimse kendi kendime günlük tutuyor gibi oldum bu gidisle bende terkedicem topigi
Sen napiyorsun sevom cocuklar nasıl hayat nasıl gidiyor.Aksama pilav patlican kavurma var yanina biseyler ekliycem patlican ben yemiyorum cunku sen neler yaptin ortaligi topladim camasir sericem simdi cok is var evde coookk boyle misafir gelince hele 3 cocuk ortalik ayaga kalkti resmenellerine saglik cnm tatli kosusturmacalar bunlar kolay gelsin evet bu ara kimse yok bende girip bakiyom cikiyom başo angaraya gitti ondan hbrim var
Valla kosturuyom cnm mirac cok fena kuduruk yaramazki sormaa surekli gevezelik pesinde 5 dk totomu yere koyamiyomSen napiyorsun sevom cocuklar nasıl hayat nasıl gidiyor.Aksama pilav patlican kavurma var yanina biseyler ekliycem patlican ben yemiyorum cunku sen neler yaptin ortaligi topladim camasir sericem simdi cok is var evde coookk boyle misafir gelince hele 3 cocuk ortalik ayaga kalkti resmen
rica ederim hayatimnmmm klasik tarifim olcu hic sasmiyooSevo sutlac çok güzel oldu hu arada yazmayi unuttum tarif için sagol hayatim
bendede kuru pilav var bugünBizdede bugun pastirmali kuru fasulye pilav tarhana cirbasi var
maşallah ikinisideValla kosturuyom cnm mirac cok fena kuduruk yaramazki sormaa surekli gevezelik pesinde 5 dk totomu yere koyamiyomabiside sabahtan ogleye kadar camiye kurana gidiyor
rica ederim hayatimnmmm klasik tarifim olcu hic sasmiyoo
Kuru pilav olmus yok yokk kuru fasulye var bulgur pilav var yani tatli da sutlac var ortaya bir salata birde corba yapicam ama bilemedim ne corbasi yapsambafolmuş yopost: 41687397 .!.:bendede kuru pilav var bugün