Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:KK50:Yaaa nerdee otel de mi? Antalya mi side alanya falan mi cok sicak bugün yaa su oruclari hayirlisiyla bitirseydik arefe günü memlekete kacicaz biz artık

Slmlar dün 4 gibi ablamlar gaber verdi iftara geliyoruz diye hemen kiyma cektirdim mercimek corba salata ysptim azda yaprak sarmam vardi iç hazırladım Kıymalı pide yaptirdim tam iftar vaktine sıcacık yetisti.Ayran yaptım bide onlrda geç çıktılar gecikmeli geldiler iftara gece de iftar sonrası gezdik sahura kadar simdiborucluyuz iftarda bizdeyiz sonra gidecekler sizler napiyorsunuzz

Oyyy oyyy ugurladim misafirlerimi dys aldım oglanida yikadim yatirdim sahuru yapıp yatacagim inşallah.Çamasirlari makineye doldurdum bulasiklarda yikaniyor yarin ev elden gecirilmek ister bu aralar hiç dinlenemiyorum ya tatlı yorgunluklar bunlar Allah eksik etmesin.Daha 3 misafirim var iftara cagirmam gereken hayirlisiyla onlarida atlatirim inşallah. Bu arada birşey itiraf edeyim bu ay bir ikikorunmadik heveslenmisim hemen yeni farkettim ama olmadı esimde diyor yine korunalim bidaha yapmayalim bi iki ay daha Korunmasız bu adam ne istediğini bilmiyor benve hoş çok önemli de değil diyorum o istesede istrmesede ben istesemde istemesemde Rabbim yazdiysa olur yazmadiysa olmaz.Bu aralar yaziyorum donuyorum bakıyorum yok kimse kendi kendime günlük tutuyor gibi oldum bu gidisle bende terkedicem topigi

Oyyy oyyy ugurladim misafirlerimi dys aldım oglanida yikadim yatirdim sahuru yapıp yatacagim inşallah.Çamasirlari makineye doldurdum bulasiklarda yikaniyor yarin ev elden gecirilmek ister bu aralar hiç dinlenemiyorum ya tatlı yorgunluklar bunlar Allah eksik etmesin.Daha 3 misafirim var iftara cagirmam gereken hayirlisiyla onlarida atlatirim inşallah. Bu arada birşey itiraf edeyim bu ay bir ikikorunmadik heveslenmisim hemen yeni farkettim ama olmadı esimde diyor yine korunalim bidaha yapmayalim bi iki ay daha Korunmasız bu adam ne istediğini bilmiyor benve hoş çok önemli de değil diyorum o istesede istrmesede ben istesemde istemesemde Rabbim yazdiysa olur yazmadiysa olmaz.Bu aralar yaziyorum donuyorum bakıyorum yok kimse kendi kendime günlük tutuyor gibi oldum bu gidisle bende terkedicem topigi

ellerine saglik cnm tatli kosusturmacalar bunlar kolay gelsin evet bu ara kimse yok bende girip bakiyom cikiyom başo angaraya gitti ondan hbrim var:110:

ellerine saglik cnm tatli kosusturmacalar bunlar kolay gelsin evet bu ara kimse yok bende girip bakiyom cikiyom başo angaraya gitti ondan hbrim var:110:
Sen napiyorsun sevom cocuklar nasıl hayat nasıl gidiyor.Aksama pilav patlican kavurma var yanina biseyler ekliycem patlican ben yemiyorum cunku sen neler yaptin ortaligi topladim camasir sericem simdi cok is var evde coookk boyle misafir gelince hele 3 cocuk ortalik ayaga kalkti resmen

Sen napiyorsun sevom cocuklar nasıl hayat nasıl gidiyor.Aksama pilav patlican kavurma var yanina biseyler ekliycem patlican ben yemiyorum cunku sen neler yaptin ortaligi topladim camasir sericem simdi cok is var evde coookk boyle misafir gelince hele 3 cocuk ortalik ayaga kalkti resmen
Valla kosturuyom cnm mirac cok fena kuduruk yaramazki sormaa surekli gevezelik pesinde 5 dk totomu yere koyamiyom:110: abiside sabahtan ogleye kadar camiye kurana gidiyor
Sevo sutlac çok güzel oldu hu arada yazmayi unuttum tarif için sagol hayatim:KK200:
rica ederim hayatimnmmm klasik tarifim olcu hic sasmiyoo:21:

bafolmuş yopost: 41687397 .!.:
bendede kuru pilav var bugün
Kuru pilav olmus yok yokk kuru fasulye var bulgur pilav var yani tatli da sutlac var ortaya bir salata birde corba yapicam ama bilemedim ne corbasi yapsam

temizlik yaptımmm çamaşırlarıda bitirdim yerleştirdim çok şükür iftar bekliyorum.Ütüler var akşam halim olursa onları da bitirdim mi tamamdır perşembe iftara misafirim var sonra pazar sonrada çarşamba bi terslik çıkmazsa sonrada izine gideriz arefe günü inşallahhh ahh bide bu ay boşa gitmeyeydide tutaydı bebikoo nasip değilmişş inşallah Rabbim aratmadan versin bir bebecik daha Rabbimin hazinesi bol tüm isteyenlere nasip eyle Allah ım....

X