kimseye kusmedim ortaligi karistirmaSevoş paşam a küsmüş konuşmuyo.
Kızlar canlar topiği okudum böyle bırakmaya içim el vermedi. Çok üzülüyorum haline
Lakin insan bazen yazmak istemiyo. Konuşmak anlatmak istemiyo. Topiği ilk açtığımızda nr kadar da canlıydı eğlenceliydi.sıkıldıkmı azaldıkmı nolduk anlayamıyorum. Yada çoluk çocuğa daldık. Yada umutların azalmasından sıkıldık. Çok istiyorum eskisi gibi olsun eskisi kadar olmasada bişeyler paylaşlım sohbet edelim. Kkyı heyecanla açıyım. Elimden geleni yapsam da yetmiyo bazen. Bi sure canlanıyoruz sonra yine bitiyo muhabbetimiz.
Çokmu buyuttum topik işini bilmiyorum ama benim için kıymetli bu topik. Sanki kendi dukkanım gibi bişey. Her zaman gelen gideni olsn İstiyorum
Ayyy gecmis olsun ya hava degisimdendir herifte yokk yoklugunu aradinmiSelam kızlar
Canlarım
Çok öZledım sizleri hepinizi...
Ben hala memleketteyım
Cocuklar hasta oldu
3 hafta perişan oldum
Daha yenı yenı iyileşiyolar...
Puff ben hala adet olmadım vucidumuzun oyunlarina bak bu ay gebelik bekledim ya muzur gelmiyor.adet olsamda yeniden calismalara basladam diye gözüm yollatda.Bu arafa Allah nasip ederse carsamba memlekete gidiyotuz yıllık izine ayrılıyor kociş son iki ifyarimiz burda havalar isindi iyice memlekette iftar ne güzel olur şimdi serindir bizim otalar son orucu orada acarız nasipse insallah
Oyy ne güzel insanin ailesi gibi var mi? Ozi ne yapiyor dondumu buralarda mi hala evi falan yerlestirdimi tayin isleri ne oldu ?Ayyy gecmis olsun ya hava degisimdendir herifte yokk yoklugunu aradinmi
hayirlisi olsun canim ya sagsalim gelsinde
bizde bayramda adanaya gidecuk
Hataya taini cikti gidip evi tuttu cnm simdi adanada 5 agstistan sonra tasinacaklar insallahOyy ne güzel insanin ailesi gibi var mi? Ozi ne yapiyor dondumu buralarda mi hala evi falan yerlestirdimi tayin isleri ne oldu ?
Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar, hepinizi çok çok öpüyorum.
Herkese mutlu bayramlar
Swvoş bana bu denli katılman gozlerimi yaşarttı tatlım.
Herkese hayırlı bayramlar
Bayramınız bayram olsun
İyi bayramlar
Mutlu bayramlar kızlar