Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sevoş paşam a küsmüş konuşmuyo.

Kızlar canlar topiği okudum böyle bırakmaya içim el vermedi. Çok üzülüyorum haline
Lakin insan bazen yazmak istemiyo. Konuşmak anlatmak istemiyo. Topiği ilk açtığımızda nr kadar da canlıydı eğlenceliydi.sıkıldıkmı azaldıkmı nolduk anlayamıyorum. Yada çoluk çocuğa daldık. Yada umutların azalmasından sıkıldık. Çok istiyorum eskisi gibi olsun eskisi kadar olmasada bişeyler paylaşlım sohbet edelim. Kkyı heyecanla açıyım. Elimden geleni yapsam da yetmiyo bazen. Bi sure canlanıyoruz sonra yine bitiyo muhabbetimiz.
Çokmu buyuttum topik işini bilmiyorum ama benim için kıymetli bu topik. Sanki kendi dukkanım gibi bişey. Her zaman gelen gideni olsn İstiyorum
kimseye kusmedim ortaligi karistirma:110:
Bu arada sana sonuna kadar katiliyorum ne guzel gunlerimiz vardi bu gunlerde iftar sahur menuleri paylasirdik hey gidi heyyyy

Selam kızlar
Canlarım
Çok öZledım sizleri hepinizi...
Ben hala memleketteyım
Cocuklar hasta oldu
3 hafta perişan oldum
Daha yenı yenı iyileşiyolar...

Puff ben hala adet olmadım vucidumuzun oyunlarina bak bu ay gebelik bekledim ya muzur gelmiyor :KK43:.adet olsamda yeniden calismalara basladam diye gözüm yollatda.Bu arafa Allah nasip ederse carsamba memlekete gidiyotuz yıllık izine ayrılıyor kociş son iki ifyarimiz burda havalar isindi iyice memlekette iftar ne güzel olur şimdi serindir bizim otalar son orucu orada acarız nasipse insallah

Selam kızlar
Canlarım
Çok öZledım sizleri hepinizi...
Ben hala memleketteyım
Cocuklar hasta oldu
3 hafta perişan oldum
Daha yenı yenı iyileşiyolar...
Ayyy gecmis olsun ya hava degisimdendir herifte yokk yoklugunu aradinmi
Puff ben hala adet olmadım vucidumuzun oyunlarina bak bu ay gebelik bekledim ya muzur gelmiyor :KK43:.adet olsamda yeniden calismalara basladam diye gözüm yollatda.Bu arafa Allah nasip ederse carsamba memlekete gidiyotuz yıllık izine ayrılıyor kociş son iki ifyarimiz burda havalar isindi iyice memlekette iftar ne güzel olur şimdi serindir bizim otalar son orucu orada acarız nasipse insallah

hayirlisi olsun canim ya sagsalim gelsinde
bizde bayramda adanaya gidecuk:21:

BEYDOS ummmmm
ne desem bos biliyorum cok isteyince boyle olmuyor taktikca erteleniyor ileri atiliyor Rabbim sabir versin cok ama cok uzuldum ya
Su mubarek kadir gecesi yuzu suyu hurmetine Allahim tez zamanda kucaginiizu doldursun senin sarosumun nazonun bafsin Rabbim isteyen herkese versin insallah amin

Sağol sewos
Evet aradım herıfın yokluğu çocukların Hastalığı'nda daha çok belli oldu
Sorumluluk fazla oluyo böyle
Neysemi geçti çok şükür Rabbım isteyen herkese Rabbim evlat sahibi etsın. Beydoş bafs sara ve aklıma gelmeyen diğer kızlar ver yeryüzündeki tüm annelik hasretıyle yananlar...

Slm kızlar ramazanin son iftarlari artik son menuler bende bugun unlu sarimsakli mercimek corba taze fasulye dana etli pilav kapama var yanina salata zaten kocis bugün isterinde iftar yapacak biz oglusla yiyecez akşam inşallah sabah beri temizlik camasir ugrastim kolayladum şükür aksama süpürge tutup yerleri silicem ve ütü yapacağım yarın izin başlıyor inşallah buarada bugün 39 gün oldu adet olmadım cok ağrılar cektim kasiklarimdan belimden gelmedise acaba kist falan mı oldu endişe etmeye basladim kac aydir 35 güne bir geliyordu düzenli

Canım gecmis olsun kuzucuklara tez vakit sufa versin Rabbim.Sen onun dışında nasılsın iyi geldi mi memleket kocandan naber? Sen gidince özledi mi duygulariniz ne yönde bu ayrilik iyi gelir özlemle yeniden tertemiz bir sayfa acarsiniz inşallah="derin_35, post: 41773140, member: 293429"]Sağol sewos
Evet aradım herıfın yokluğu çocukların Hastalığı'nda daha çok belli oldu
Sorumluluk fazla oluyo böyle
Neysemi geçti çok şükür Rabbım isteyen herkese Rabbim evlat sahibi etsın. Beydoş bafs sara ve aklıma gelmeyen diğer kızlar ver yeryüzündeki tüm annelik hasretıyle yananlar...[/QUOTE]
Canim

Ayyy gecmis olsun ya hava degisimdendir herifte yokk yoklugunu aradinmi

hayirlisi olsun canim ya sagsalim gelsinde
bizde bayramda adanaya gidecuk:21:
Oyy ne güzel insanin ailesi gibi var mi? Ozi ne yapiyor dondumu buralarda mi hala evi falan yerlestirdimi tayin isleri ne oldu ?

Canlar hayırlı aksamlar üzülme bey Dağlı rabbim okadar büyuk ki bak bana 13 sene sonra verdi rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin bak o bebek öylen bir gelecek benim gibi sahip kalicaksin:eek:inan aklıma geldikçe dilimin döndüğü sürece dua ediyorum herkeze :KK200:başak kız sevinç neden kurşun çok seviyeli ilişkimiz var çok sevisiyoruzbu sene amasyaya gelir goruselim:KK20: baft bebem sen nasılsın dumanım gorusemiyos ya ozledimkızlar ramazan dolayısıyla giremiyordum eşim telefon alsın issallah burdayım artık hepinizi çok ozledim:KK60::KK60::KK64:

Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar, hepinizi çok çok öpüyorum.

Herkese mutlu bayramlar

Swvoş bana bu denli katılman gozlerimi yaşarttı tatlım.
Herkese hayırlı bayramlar
Bayramınız bayram olsun

Mutlu bayramlar kızlar

gecmis bayraminiz mubarek olsun kizlarrrrrr

Off kızlar offf 5 haziran son adet tarihim hala adet olmadım.Çok gecikti diye betahcg baktirdum oda 4.76 negatif yani 4 gündür goguslerim sanciyor bekliyorum yok yok yarın doktora gideceğim inşallah biranonce duzEne girer

X