Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basakss

x'e bile deqer vermiceksin
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
20.095
1.899
Sevgili arkadaşlar; hamile kalabilmek için verdiğimiz uğraşlarda bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...

BU DA BİZİM LİSTEMİZ

BİRİCİKİM: 28 yaşında, 4 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor, belli bir problemi yok...

BASAKSS: 25 yaşında, 3 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 3 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı, tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla hamile kaldı, Ege bebeği kucağına aldı...

BELİNAYSU: 23 yaşında, 2 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı, klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görüyordu, hamile kaldı ,Mira bebeği kucağına aldı

YEŞİL33: 27 yaşında, 4 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharıdan sonra hamile kaldı, Güney bebeği kucağına aldı ...

NAZEMİR: 37 yaşında, 15 yıldır resmi 8 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, bir aşılama denemesi var, o da bizden yani yumurtlayamıyor...

YETEEER: 36 yaşında,8.5 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...

SARA_28: 37 yaşında 4 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı, 2 kez olumsuz tüp bebek denemesi var...

SERAY0307: 29 yaşında, 2 yıllık evlı, iş hatunu, iki kez erken dogumla bebeklerini kaybettı, 1 adette kimyasal gebeliği var kanda pıhtılaşma sorunu var...

DUMAN85: 26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, 1 kızı var, iş hatunu, 1 yılda 3 kez düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyordu ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi var ama doğal yolla hamile kaldı...

SEVİNC007 (topiğin yemek annesi): 33 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 5,5 yaşında bir oğlu var, ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük ve 1 adet kimyasal gebelik olayı yaşadı, kanda pıhtılaşma sorunu ve protein s düşüklüğü var, ağustos 2012 de çalışmalara tekrar başladı, doğal yolla hamile kaldı Miraç bebeği kucağına aldı

PASAM3405: 32 yaşında, 11 yıllık evli, ev hatunu, 20 haftalık bir bebeğini düşükle kaybetti, 7 yıl sonra 18 haftalık bebeğini de kaybetti, 1 sene önce 18 haftalık bir bebeğini daha kaybetti, kan pıhtılaşması var, pko var, rahim ağzı açıklığı var, doğal yolla hamile kaldı, Muhammed Emin bebeği kucağına aldı...

BEYDAĞLI: 33 yaşında, 15 yıllık evli, ev hatunu,7 tane düşüğü var, kan pıhtılaşması,ve Anti Kardiopilin M ve G diye sorunları var...

DERİN_31: 33 yaşında, 8 yıllık evli, İngiltere'de ev hatunu, 3 düşük 1 kimyasal gebelik yaşadı, kanda pıhtılaşma sorunu vardı, doğal yolla hamile kaldı, Ali bebeği kucağına aldı... ...

BAFS32: 28 yaşında, ev hatunu, 1 adet 5 yaşında oğlu var, 2 tane düşüğü var, kanda pıhtılaşma sorunu var, bulunduğu şehrin şartlarından dolayı korunma sürecinde...

DUYURU 1!!

Topiğimizde bulunan "SEVİNC007" adlı hatunumuz gönüllü olarak "topiğin yemek annesi" olmuştur.
Günlük menünüz veya kalabalık misafir menünüz için anında fikir verir ve size büyük bir kolaylık sağlar.
Artık "akşama misafirim var ama ne yemek yapacağımı bilemiyorm:96:" derdinden kurtulun.
Artık "yemek annemiz" var..

Son düzenleme:
tatlım tpikciğinn hayırlı olsunnn :)
inşallahhhh kafayı sıyırmadan gelir bizim bebişler ...

Ahh canım benim ilk misafirimiz gelmişşşşşş!!!!!
Hoş geldin canım. Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin topiği olur ve hayırlı olur.. Ben de kafayı sıyırmaktan korkuyordum.
ama burda öyle bir şey olmayacak inşallah. Rabbim başka dert vermesinn

Son düzenleme:
oooooo Maonya'm da gelmiş kuzum hoşgeldin. desteğin için sağol.
Erenay'ım annem hayırllı olsun

güzel olmuşş kankaaa
işte artık burda geyikli gülmeli yumurtlıcazzzz
yeni kankalar bulcazzz
pınarla dolunaya da haber verelimm
kkız bu kez de topikteki arkadaşlarımızı aldınız burayı yetim bıraktınız diye bize kızmasınlarr. ayyy kıyamam çok neşelendirdiydik orayı

çok istedim adı "neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurma" topiği olsun

kızım sen benle dalga mı geçiyonnn
yapsaydın kuzumm
kim tuttu senii topik kurallarını açıkla başakk
liste de tutalımm
bat sat yıl ay vsvs
tnıtıcı listemiz lsun yeni gelenler bizi tanısınn
hani liste vardıya yayınla bizi

Erenay ım açılış yazısı biraz düğün davetiyesi gibi olmuş sanırım

Ahh kuzum hemen yayınlayım bizi
Aramıza katılmak isteyen, yeni katılan arkadaşlar kendilerini (uzun veya kısa fark etmez biz sıkılmayız) tanıtırlarsa not alıcam ki unutmayalım..

altta gözüken arkadaşlaaaaarrrr MyHos kalbimiiiiiizzzzz
sizi tanımak isterizzz

Ahh kuzum hemen yayınlayım bizi
Aramıza katılmak isteyen, yeni katılan arkadaşlar kendilerini (uzun veya kısa fark etmez biz sıkılmayız) tanıtırlarsa not alıcam ki unutmayalım..

ben tanıtayıımmm
yaşım 24 başak beni kıskanır,başak doğuramazzzz
ayy guduuuuuuuuu ağzını burnunu severim seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…