Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak çok üzüldüm canım inşallah her şey yoluna girerde yuvanız yıkılmaz Allah eşine akıl fikir versin büyükleriniz araya girse konuşsa belki düzelir canım bunu hiç denedinizmi

dün iftara misafirlerim vardı menümü yazayım sizede fikir olur belki

tel şehriye çorbası
etli taze fasulye
arpa şehriyeli pirinç pilavı
karalahana sarması
yoğurtlu boncuk makarna
peynirli börek
salata
sütlaç
tulumba tatlısı
karpuz ve kiraz
iftariyelik olarak hurma ve zeytin

Ellerine saglik cnm super mönü
beydoş nerelerde ne yapıyor onu çok merak ediyorum
Bendeee bendeee
Kizlarr bana bir litre sutle yapacagim ölçülü sutlac tarifi verirmisinizzz
vakti gectimi bilmiyom watsaptan sorsaydin keske bir litre sute bir kahve fincani pirinc koyuyorum cnm sekerde damak tadina gore

[QUOcanım evinc007, post: 41580468, member: 190560"]Ellerine saglik cnm super mönü

Bendeee bendeee

vakti gectimi bilmiyom watsaptan sorsaydin keske bir litre sute bir kahve fincani pirinc koyuyorum cnm sekerde damak tadina gore[/QUOTE]
Yok canim yarin yapicam inşallah watshaptan detaylı yazarmisin müsait oldugunda yapılışı

kızlar akşama iftara misafirim var menümü yazayım

mercimek çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
sarma
yoğurtlu ıspanak
çiğköfte
salata
peynirli börek
tulumba tatlısı

Selam sevoo ben geldim üzülme yoksa yok yorgunum bugün kociş karakola iftarlik götürdü.Menü veriyore ; sütlü mercimek çorbası ekşili sulu köfte yemeği pirinç pilavı ortaya da yaprak sarma barbunya peynirli fırın sigara böreği marul salatası 15 kisilerdi neyse bitti gitti şükürler olsun. Deminde bulasiklar geldi makineye diz tencereleri yıka vs daha yeni boşa çıktım.

Canlar Şifremi Unuttum allah razı olsun gene eşim hallettim allaha şükür artık araniz dayım sanmayinkin dogurduda unuttu buraları ne var ne yok çık özledim hepinizi bey Dağlı umudum sevinç daha aklımda sayamadiklarim Nasılsıniz

ellerine saglik canim cok guzel mönü

ooooooo pasacan hosgeldin kendi adima eyiyim

Ben geldimm oooo paşa hosgeldin bebisi buyuttun masallahhh küçük adam çok yakışıklı Allah bağışlasın. Faceden görüyorum hep iyiyiz bizde bıraktığın gibiyiz Burdayiz :).Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Bugün ki menü veriyore mercimek corba Kıymalı gül böreği ve peynirli sigara böreği domates soslu patates kizartma yaprak sarma salata yogurt biraz karışık oldu ama kim ne isterse ondan yaptım herkes değişik birşey istedi ortaya bu menü çıktı hee hee :)).Saraaa sevoo basoo Beydagli ses verin deneme 1 2 1 2 deneme sinyallll

Sağolun kizlar hoş bulduk gece anca girebiliyorum evde internet var pc yok eşimin telin den giriyorum artık idare eder eşim telefon alıcam issallah daha sık yazısıruz allah razı olsun canım büyüdü çok şükür peşine yetisemiyorum bir anne demesi varki sorma ilk anneyi ne zaman dedi Biliyormusunuz ilk oglum 5 martta vefat etmişti senesi gelmişti ne agladım anne dedi bana asla unutmuyorum o zamanı galiba cennette ki meleklerim anne de biz diyemedik dediler içim gitti anne deyince nede güzel kelimeyi anne kelimesi

Merhaba Paşam, nasılsın? Senden mutlu haberler almak çok güzel, 2011 ekim annelerinde birlikteydik, biz seni unutmadık...

Ses ses 1 2 1 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…