Canim ne yaptin adet oldunmuKimse ugramamis nrrlerdesiniz kızlar
belli olmaz be gulum blki yukselir Rabbim hayirli zamanda yollasin insAllahHayır adet olmadım ustelik 2 gun sonra beta hcg 65 çıktı dr bugün tekrarlatti 52 ye düşmüş ustelik 11 cm de kist görüldü öğleden sonra drla gorusecegim Rabbim hayırlısını versin inşallah şuan çok Üzgünüm
Nasil olsun canım böyle olunca doktor bana 2 ay korunma veriyor hayirlisi olsun Rabbim umudumuzu elimizden almasin[/QUOTE]E="GurbetGuzeli, post: 41890495, member: 28479"]miami007 hayirlisi olsun canim bir dahaki ay olacak insAllah
Kuzum kimyasal gebeligi dudukten saymiyorlarki normal adet gibi ya arkadasim dusuk yapti ilk adetini beklemeden bir gun önce korunmasiz iliski ve kizi 4 yasinda su an biraz da sana bagli[/QUOTE]Bakalım ha"GurbetGuzeli, post: 41894943, member: 28479"]Nasil olsun canım böyle olunca doktor bana 2 ay korunma veriyor hayirlisi olsun Rabbim umudumuzu elimizden almasin
Ortalik karidik diye kocamida geri cagirdilar belirsizlikten ben donemedim onunla beraber annemdeyim Rabbim beterinden korusun
Canim evet adete 3-4 gun kala iliski oldu o nedenle gec döllenme kafama takilan embriyonun yaninda iki kucuk kese var sikintili dedi dr ama yinede kalb atsi bekliyor bilmiyorumGurbetguzeli Saglicakla kucağına al inşallah canım son adet tarihin kaç seninkide geç döllenme sanırım pıt pıtlarıda en kısa zamanda duyarsın annesi inşallah
InsAllah guzelim bakarsin mucize gerceklesir insAllahKizlar en cokta dış gebeli ihtimalinden dolayı tedirginim değerlerin düşerse sorun yok dedi doktor yükselişe geçerse dış gebelik olabilirmiş haftaya belli olur dedi ağrım kanamam hiçbirşey yok Göğüslerim sizim sizim sizliyor sutyen bile takamiyorum insallah dusecekse kendi kendine düşer Rabbim sağlıklı gebelik nasip eylesin
Canim hayirlisi olsun kimyasal oldugunu söledimi drDeros Sağol canım kanama başladı sabah tahlil verdim degerde negatife dönmüş.