Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydinn kizceler
Gunaydin liloş

ellerine saglik ohhhhh

Saol saracim bitiremedim ekmegin birini yedim yaninda sekersiz yesil cay azmettim hazirana kadar istedigim forma kavusacam sıkıntı sadece bel cevremde oda gittimi tamamdir

yok be bacı yanlış anladın, avradım gebe kalamıyor demek istedimdi yoksa benim kuşum kanadım yerinde şükür
sizdemi hemen çarpışamayanlardansınız
500 gr daha vermisim oleyyyyy beeeee
hadi gözünaydın haftada bir mi tartılıyon
Gunaydinn kizceler
günaydın canım
ellerine sağlık
Saol saracim bitiremedim ekmegin birini yedim yaninda sekersiz yesil cay azmettim hazirana kadar istedigim forma kavusacam sıkıntı sadece bel cevremde oda gittimi tamamdir
çekebilirsen mekik çek kadın yoksa bel çevresi kolay,kolay gitmiyor

Mekik cekiyom kadin
Heee haftada ama dayanamadim bugun tartildim

Evet ama hakkarideki komsumu hatirla seninle ayniydi mutasyonlari sadece coraspirin kullanarak digurdu ustelik 26 . Haftaya kadar kullandi sadece ben etrafima bakinca cok agir pihtilasma denilip sadece corasprinle hafif yok sayilir dediklerinin 0, 4 ile doguramadigini goruyorum o yuzden inanmiyorum artik coraspirin igneden daha etkili biseymi ondan mi acaba ?

Ne warki haslanmis yumurta yesillik domates duyanda birsey yemiyosunuz zanneder bu zayifliginiza guvenmeyin ziraa bende cok zayiftim ne yesem kilo almazdim
aaaaa ne güvenecem ben kilo aldim hem guvenecek bisiyim yok hatta abarttim 53 oldum kocam evelsi gun dediki daha fazla alma dikkat et bende 2 kilo vericem ama hamile kalirim belki diye ugrasmiyom bekliyom

ayy demek ki bu gelenek her yerde böyle:)))gerçi seninki düğünden önceymiş.
düğünden önce evini yerleştirmek kim bilir ne kadar güzel Bi duyguymuştur
ben yaşamadım maalesef

ilk geceden olmadı yani
komşularda hemen ertesi gün gelmişlerdi
5.gece olmuştu sanırım
biraz korktumdu

çok guzelll

Abboww bu diyet kahvaltisi mi ben bu ladar yesem mide fesati geciririm afiyet olsun

sevonun diyet kahvaltısı

Bafs ikisi farkli coraspirin kani sulandiriyor igne kan akisinin hizini arttiriyor ikisinin gorevi farkli
miractan onceki gebeligimde onlem amacli aspirin basladiydim 3 aylikken birak artik dedi biraktim bebegin kalbi durdu tesadufmu ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…