Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yoğurtsuz yapılıyor canım ama biz ogurtluyoruz yerken o yüzden domatesli sosunu daha az yapıyoruz

p.tesi Bi tane daha var diyodun kuşum onu sormuştum
ona gitmedin sanırım
netten bak Bi suru iş var inşallah hayırlısı olur tatlım
yok tatlım ya gitmedim diğerinede öyle biirden estiler gittim çok arada derede kalıyorum bazen çalışayım diyorum bir hırslanıyorum ama eşim ailem hep karşı zaten o yüzden orası olmazsa zorlamayacağım

aaa beydoş bu yönünü bilmiyordum sen gizemli kadın mıydın?Allah ın bildiğini kuldan niye saklıyorsun ki? yimezdik seni

ayy beydoşş gerçekten çok etkilendim Allah hayırlara getirsin inşallah..diğer çocuk küçükmüydü ya senin yada ömerin kardeşi miydi acaba belki malum olmuştur ne zaman gördün bu rüyayı?

evet bende senden tırstım şimdi

cnm ben kürtaj oldum ..düşük yaptm benm sorum şu olacak..düşük nedenını araştrmak için birinci adetımı olduktan sonra mı gdecem yoksa ark etmez mı
GEÇMİŞ OLSUN canım ilk adetini gör enazından yoksa sonuçlar yanlış çıkıyormuş.nitekim ben beklemeden yaptırmıştım sonra tekrar yaptırdım 2 tahlil birbirinden farklı çıkmıştı..eğer korunmayı düşünüyorsan bir müddet 2. adetten sonra yaptır garanti olsun başka soru?

yani düşük nedenını araştrmak için ilk adette mı gdecem yoksa bebek düşünmuorm zaten daha sonrakı adetımde araştrsam olmaz mı

Okudukkkkk
bence yoğurtlu denemeyenlerin vayy haline üstünede tereyağlı nane tavladım yaaa sen onuda bilmezsin şimdi

zavalli koftecikkkk
manticikmi demeliydim

Simdi ne guzel dusuk sebebi hemen arastiriliyor benimki bir dusugu herkes yapiyor iki dusukte olabilir hele bir git 3. Yu de dusurursen gel mantigiyla basima neler getirdiler vayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…