yoğurtsuz yapılıyor canım ama biz ogurtluyoruz yerken o yüzden domatesli sosunu daha az yapıyoruzbenim face hesabım yok canım
diğer çocuğu bilmiyorum ama oda erkek çocuğuydu...
ellerine sağlık
he bencede,kız bu bizim sarımsaklı köfte değilmi,yoksa tek farkı yoğurt dökülmesimi ben hiç felleh köftesi yapmadım ama sarımsaklı köfteyi iyi bilirim
yok tatlım ya gitmedim diğerinede öyle biirden estiler gittim çok arada derede kalıyorum bazen çalışayım diyorum bir hırslanıyorum ama eşim ailem hep karşı zaten o yüzden orası olmazsa zorlamayacağımp.tesi Bi tane daha var diyodun kuşum onu sormuştum
ona gitmedin sanırım
netten bak Bi suru iş var inşallah hayırlısı olur tatlım
amaaaan Bi çay keyfimiz var beydoş
atıver nolcak Bi kaşıktan
şekersiz tadı dahsmı guzel
aaaa o ölürde resmini mesmini gostermez
teknoloji özürlüyüm diye yiyo bizi
bizde yiyok
omur boyu Bi sır olarak kalacak beydoş
belki Bi kadın bile değilbunu hiç Bi zaman oğrenemiycez
bence yoğurtlu denemeyenlerin vayy halineBeydosum yapmaz oyle seyler
bu arada zavalli sarimsakli kofte wayyy tarihinde gormedi boyle
aaa beydoş bu yönünü bilmiyordum sen gizemli kadın mıydın?Allah ın bildiğini kuldan niye saklıyorsun ki? yimezdik senihe face im yok
gerçektenmikendimden eyicene tırsar oldum
neyi kastettin teknoloji özürlü olduğumumu,yosam resim koyma yasaklı olduğumumu yada başka birşeymi
ben yalana ve haksızlığa karşı biri olarak sana katılıyorum ,kendimi bir tek BAFS a gösterirsem isyan çıkarmakta gayet haklısın ben olsam bende aynısını yapardım,o yüzden haksızlık yapmam size
manken sevoş
buyrun balıklama daldınız ama kime dediniz
ayy beydoşş gerçekten çok etkilendim Allah hayırlara getirsin inşallah..diğer çocuk küçükmüydü ya senin yada ömerin kardeşi miydi acaba belki malum olmuştur ne zaman gördün bu rüyayı?benim face hesabım yok canım
diğer çocuğu bilmiyorum ama oda erkek çocuğuydu...
ellerine sağlık
he bencede,kız bu bizim sarımsaklı köfte değilmi,yoksa tek farkı yoğurt dökülmesimi ben hiç felleh köftesi yapmadım ama sarımsaklı köfteyi iyi bilirim
evet bende senden tırstım şimdihe face im yok
gerçektenmikendimden eyicene tırsar oldum
neyi kastettin teknoloji özürlü olduğumumu,yosam resim koyma yasaklı olduğumumu yada başka birşeymi
ben yalana ve haksızlığa karşı biri olarak sana katılıyorum ,kendimi bir tek BAFS a gösterirsem isyan çıkarmakta gayet haklısın ben olsam bende aynısını yapardım,o yüzden haksızlık yapmam size
manken sevoş
hoşgeldin hemen salya sümük ağlıyon bişey demedik daha
hoşgeldin hemen salya sümük ağlıyon bişey demedik daha
cnm ben kürtaj oldum ..düşük yaptm benm sorum şu olacak..düşük nedenını araştrmak için birinci adetımı olduktan sonra mı gdecem yoksa ark etmez mıfellah köfteci a
buyur tatlım dinliyoruz gözlerini şaşı beş etme öyle
GEÇMİŞ OLSUN canım ilk adetini gör enazından yoksa sonuçlar yanlış çıkıyormuş.nitekim ben beklemeden yaptırmıştım sonra tekrar yaptırdım 2 tahlil birbirinden farklı çıkmıştı..eğer korunmayı düşünüyorsan bir müddet 2. adetten sonra yaptır garanti olsuncnm ben kürtaj oldum ..düşük yaptm benm sorum şu olacak..düşük nedenını araştrmak için birinci adetımı olduktan sonra mı gdecem yoksa ark etmez mı
yani düşük nedenını araştrmak için ilk adette mı gdecem yoksa bebek düşünmuorm zaten daha sonrakı adetımde araştrsam olmaz mıGEÇMİŞ OLSUN canım ilk adetini gör enazından yoksa sonuçlar yanlış çıkıyormuş.nitekim ben beklemeden yaptırmıştım sonra tekrar yaptırdım 2 tahlil birbirinden farklı çıkmıştı..eğer korunmayı düşünüyorsan bir müddet 2. adetten sonra yaptır garanti olsunbaşka soru?
Okudukkkkkkoca koca yapıyorum oğlum küççük yapınca yemiyo lakin akşam bunuda zor yedirdim küçük olunca başka bişeye benzetiyor.mercimek köftesinide kısır gibi yiyor köfte şekline sokunca yemiyor.yukardada yazmıştım ama görmedin zaarrrr ..sevoo boyut değil işlev önemli tadı çok göseldi merak etme sen
bence yoğurtlu denemeyenlerin vayy halineüstünede tereyağlı nane tavladım yaaa sen onuda bilmezsin şimdi
Olur daha iyi olur sonuclar 10 gun ile 1 ay arasinda cikiyoryani düşük nedenını araştrmak için ilk adette mı gdecem yoksa bebek düşünmuorm zaten daha sonrakı adetımde araştrsam olmaz mı
cnm ben 2.ci adetımde gdecem sorun olmaz demıBu arada pihtilasma testini mutlaka yaptirin trombofili paneli testin ismi
2. adetinide olup öyle git bebk düşünsende düşünmesendeyani düşük nedenını araştrmak için ilk adette mı gdecem yoksa bebek düşünmuorm zaten daha sonrakı adetımde araştrsam olmaz mı