Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tepsin güzelmiş çiçekli falan:KK70:
ama diyet tepsin ilginç geldi
ben bu kadar yiyemem ayol:KK70:
:63: hepiniz yalancisiniz kahvaltida ne yiyorsunuz merak ettim
Sevoş 500gramı kaç günde verdin
acaba su kilo yapmıyormu
3 gunde:63:
birdahada bu konuyla ilgili birsey yazmam
dalga konusu olacak birsey goremedim
ama dalga konusu oldu niyeyse iki yumurta bir domates olay oldu pessss

Mekik cekiyom kadin:110:
Heee haftada ama dayanamadim bugun tartildim
sevoş keşke pilates yapabilsen mucize gibi ben fıtıklarım azmadan önce yapıyordum o kadar çabuk cevap veriyorki inanamazsın hem sıkılaşıyosun hatta yediklerine çok fazla dikkat etmesen bile inceliyorsun ,biraz zor ama çok güzel..nette ebru şallının ilk seviyelerden itibaren bütün bölümleri var haftada 3 gün bile yapsan hemen sonuç alırsın çünkü sen diyette yapıyorsun..
ayyy çok şeker olmuşş bu beee,miraçada ne yakışır hayırlı yaşları olsun:KK68:ama o alttaki reklam yazısımı..
Abboww bu diyet kahvaltisi mi ben bu ladar yesem mide fesati geciririm :eek:afiyet olsun:110:
yok artık ,o tabakta ne varki çoğu yeşillik emziren kadın ben ondan fazla yiyorum be...kız demkki siz kuş kadar yiyosunuz:110:
ayy demek ki bu gelenek her yerde böyle:)))gerçi seninki düğünden önceymiş.
düğünden önce evini yerleştirmek kim bilir ne kadar güzel Bi duyguymuştur
ben yaşamadım maalesef:KK43:

ilk geceden olmadı yani
komşularda hemen ertesi gün gelmişlerdi
5.gece olmuştu sanırım
biraz korktumdu

çok guzelll

:KK70:
sevonun diyet kahvaltısı:KK70:
ertesi günmü yuhhhh:KK57:
Sevoş 500gramı kaç günde verdin
acaba su kilo yapmıyormu
tatlının,tuzlunun üstüne çok fazla su içersen ödem yapar ama haricinde içtiğin su kilo yapmaz...

DEROŞUMMM kuzumm özledim senii:KK19:

walla ben senden fazla yiyorum sevoşum sen bakma onlara doğruya doğru bence abartmışlar:110:
kız ama bişey dicem sen bu konuda çok alıngansın he .o kadar kilonda yok halbuki ,şaka yapıyolar sana:110:

Ayyy bakayim belki yaparim beydos cok saol fikir verdin:KK19:
Evet daha oncede demistim alinganim bu konuda sinirim bozuluyor hic bir zaman kilo ustume bu kadar yapismamisti hayatimda hic diyet yapmadimdi herkes kilo sana cok yakisti desede ben bu gobus ve mideden hosnut degilim:110: allahtan boy var yoksa yuvarlanirdim

walla ben senden fazla yiyorum sevoşum sen bakma onlara doğruya doğru bence abartmışlar:110:
kız ama bişey dicem sen bu konuda çok alıngansın he .o kadar kilonda yok halbuki ,şaka yapıyolar sana:110:

Ayyy bakayim belki yaparim beydos cok saol fikir verdin:KK19:
Evet daha oncede demistim alinganim bu konuda sinirim bozuluyor hic bir zaman kilo ustume bu kadar yapismamisti hayatimda hic diyet yapmadimdi herkes kilo sana cok yakisti desede ben bu gobus ve mideden hosnut degilim:110: allahtan boy var yoksa yuvarlanirdim
sevoşşşş sen iki çocuk doğurdun bunu unutuyomusun kuzum,birde yaşımız ilerliyor mesela bende eskiden neler yerdim ama hiç kilo almazdım şimdi nerdeeeee...hem doğru senin boyun var,ben hamile olsam yuvarlanırım heralde...
bencede herkese çok zayıflık yakışmıyor, BEYAZ tv yaz ebruli tüm bölümleri video sayfasını tıkla ve ilk bölümü bul ama sen o ilk bölümü 1 hafta yap vücut alışsın sonra baktın artık rahat yapıyorsun ikinci bölüme geç böyle,böyle ilerle..sana nasıl iyi gelecek görecedksin..

Cok saol beydosummmmm:KK60:
sevoşşşş sen iki çocuk doğurdun bunu unutuyomusun kuzum,birde yaşımız ilerliyor mesela bende eskiden neler yerdim ama hiç kilo almazdım şimdi nerdeeeee...hem doğru senin boyun var,ben hamile olsam yuvarlanırım heralde...
bencede herkese çok zayıflık yakışmıyor, BEYAZ tv yaz ebruli tüm bölümleri video sayfasını tıkla ve ilk bölümü bul ama sen o ilk bölümü 1 hafta yap vücut alışsın sonra baktın artık rahat yapıyorsun ikinci bölüme geç böyle,böyle ilerle..sana nasıl iyi gelecek görecedksin..

Saol saracim bitiremedim ekmegin birini yedim yaninda sekersiz yesil cay azmettim hazirana kadar istedigim forma kavusacam sıkıntı sadece bel cevremde oda gittimi tamamdir:21:

spor yap canım beydoşun dediği gibi plates yapabilirsin ben diyete o kadarda dikkat edemiyorum bu ara ama spor kulübünde herkes inceldiğimi söylüyor sıkılaşıyorum galiba bir bedende incelmişim elbiselerim bol geliyor çok güzel bir duygu

Sara ben gunde 2-2.5 litre su icebiliyom ancak sen ne kadar iciyon cnm birde spora devammi

bende 2 litreye yakın içiyorum canım ve spora devam tabi bırakmak yok

çok tatlı canım çok beğendim

Ne warki haslanmis yumurta yesillik domates :110: duyanda birsey yemiyosunuz zanneder:63: bu zayifliginiza guvenmeyin ziraa bende cok zayiftim ne yesem kilo almazdim:63:

kahvaltı en önemli öğündür ayrıca tabağında kilo yapacak bişey yok yeşillik ve haşlanmış yumurta domates tam ideal diyet tabağı diğer kızlar kusura bakmasında onlar ne yiyor çok merak ettim

spor yap canım beydoşun dediği gibi plates yapabilirsin ben diyete o kadarda dikkat edemiyorum bu ara ama spor kulübünde herkes inceldiğimi söylüyor sıkılaşıyorum galiba bir bedende incelmişim elbiselerim bol geliyor çok güzel bir duygu

bende 2 litreye yakın içiyorum canım ve spora devam tabi bırakmak yok

çok tatlı canım çok beğendim

kahvaltı en önemli öğündür ayrıca tabağında kilo yapacak bişey yok yeşillik ve haşlanmış yumurta domates tam ideal diyet tabağı diğer kızlar kusura bakmasında onlar ne yiyor çok merak ettim
Sarosum senin adina cok sevindim havalar duzelsin bende daha cok yuruyus yaparim olmadi spora gidecem esim aksam cocuga bakarim dedi saolsun ama evde platesi deneyecegim mutlaka
fincan takımı yada borcam tepside yada tencere götürsen olur bence canım

cnm ewet bunlardan var evde sarar gotururum

Saroş cnm haftaya cuma kismetse miracin dogumgunu var degisik tariflerin varmi cnm şık kurabiye olabilir veya baska degisik birseyler

olay olmuşmuş
senin kadar dalga geçmiyorum en azından
sen ağzına bişeyi aldınmı dibine kadar dalga geçiyosun
kocaman tabağı doldurmuşsun
çok gibi duruyo ne biliyim
ayrıca ben yarım ekmeğe yakın yiyorum kahvaltıda
:63:ne yersen ye
çıkarın beni listeden arkadaşlar:63:
sevoş keşke pilates yapabilsen mucize gibi ben fıtıklarım azmadan önce yapıyordum o kadar çabuk cevap veriyorki inanamazsın hem sıkılaşıyosun hatta yediklerine çok fazla dikkat etmesen bile inceliyorsun ,biraz zor ama çok güzel..nette ebru şallının ilk seviyelerden itibaren bütün bölümleri var haftada 3 gün bile yapsan hemen sonuç alırsın çünkü sen diyette yapıyorsun..

ayyy çok şeker olmuşş bu beee,miraçada ne yakışır hayırlı yaşları olsun:KK68:ama o alttaki reklam yazısımı..

yok artık ,o tabakta ne varki çoğu yeşillik emziren kadın ben ondan fazla yiyorum be...kız demkki siz kuş kadar yiyosunuz:110:

ertesi günmü yuhhhh:KK57:

tatlının,tuzlunun üstüne çok fazla su içersen ödem yapar ama haricinde içtiğin su kilo yapmaz...
yok ben yarım ekmeğe yakın yiyorum bal yağ peynir reçel saralle falan
ama o kadar haşlanmış yumurta yiyemem
çok gibi duruyor ayol
emziriyo tabii diyet bile yapması gereksiz
ama diyet tabaaam diye koca servis tabağını doldurmuş görünce komik geldi:110:
neyse çıkarın beni listeden

şaka yapıyoruk ama anlamıyır
herkesin Bi zaafı var ama kendisi dalga geçerken ben hiç bişe demiyom
şaka yapıldığını biliyorum:63:
aman ne yerse yesin:63:çıkarın beni listeden:63:

X