Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kiz bildigin bizim sarimsakli kofte iste:63:

afiyet olsunnnnn ben az yiyom midem fazla kabul etmiyi kuculuyor sukur
benim midemde guççülmüş ama böön açgözlülük ettim,sen aşam üzeri kek yidindi ondan fazla yiyemedin zaar:110:
yazııık adamcağıza
bacımın yanına gidiyom diye seviniyodur
bacısının ettiğine bak
:110:

ilk defa Bi kekin böyle güzel olmuş. Resmini koyduğuna göre:110:
ayrıca peteeeenin üstü tozlanmış:110:
kekinen nescafemi yinir:63:
barime çay iç:110:
bencede çay içse daha iyi:110:
Adanada fellahlar cok yapar bu kofteyi o yuzden fellah kofteside derler ve yogurt koymazlar:110:
heeeee:110:

Okudukkkkk:110:

zavalli koftecikkkk:63:
manticikmi demeliydim:63:
yok mantıcık diyemezsin okadanda değil :stop: Bundan sonra adanada nasıl yapiylerse öyle mi yiyek sofrada soranlara adanalılar böyle yiyomuş mu diyek :110: dünde fırında çupra yaptıydım defne yaprağı ve karanfille pişirilir zaarr ben heç öyle sevmem kırmızı biber ve soğanla pişirdim :110::110: biz damak tadımıza göre besleniyik :63:

bacım ben yazın dondurulmuş embrıo alacam
bacım hangi bacına dedin:cool:hadi hayırlısı...
heee sevoo sana atmamış bana attı :p:p
:KK45:
Beydosum yapmaz oyle seyler:KK19:

bu arada zavalli sarimsakli kofte wayyy tarihinde gormedi boyle
hee yapmam:KK19:
Yarin gelin gormeye gidiyom hayirli olsuna
kimin gelini kız:KK59:
amaaaan Bi çay keyfimiz var beydoş
atıver nolcak Bi kaşıktan
şekersiz tadı dahsmı guzel
aaaa o ölürde resmini mesmini gostermez
teknoloji özürlüyüm diye yiyo bizi
bizde yiyok:110:
omur boyu Bi sır olarak kalacak beydoş
belki Bi kadın bile değil:110:bunu hiç Bi zaman oğrenemiycez
evet acı ama gerçek,ben bir erkeğim..karımı hamile bırakabilmek için sizden tüyolar alıyorum:KK59:
ister ye ister yimee hem wallahi hem billahi ben sizin kadar usta değilim teknolociyi kullanmakta:KK14:

çaya gelince tadısı şekersiz pekte hoş değil belki zamanla dahada alışırım bilemem tabi ama ben günde sekz,dokuz bardak içince toplamdaki şekerde bayağı oluyor...
:110:soyle ayağını kalın giysin çocuğu olmaz:110:
ayy ben yeni evliykene hayırlı olsuna gelen komşular ayağıma bakıyodu:KK70:
gerçektende hep öyledir demek bu heryerde aynı:-)

Simdi ne guzel dusuk sebebi hemen arastiriliyor benimki bir dusugu herkes yapiyor iki dusukte olabilir hele bir git 3. Yu de dusurursen gel mantigiyla basima neler getirdiler vayyyy:63:
sevinçç ben yaptırdımda ne oldu sanki pıhtılaşma topiğine hala devam ediyorum orada homozigotla sadece corasprin kullananlar var doğuranlar var ben bu pıhtılaşma işinede inanmıyom artık belki o iğneleri hep boşuna kullanıyoz ilkini kullanmadan doğurdun belki miraç tesadüf kullanmasanda doğurcaktın puff bu konu ve yaşanmışlıklar örnekler hem kafa karıştırıyor hem yoruyor insana :KK51:

ne oldu yavrum korktunmu:KK59:
aaa beydoş bu yönünü bilmiyordum sen gizemli kadın mıydın?Allah ın bildiğini kuldan niye saklıyorsun ki? yimezdik seni :KK12:
he öyle gizemliyim hem ALLAH ın bildiği başka sizin bildiğiniz başka:KK16:
ağlama canım başak karısının adetidir ilk gelen yapar bunu ama iyi kadındır...
ayy beydoşş gerçekten çok etkilendim Allah hayırlara getirsin inşallah..diğer çocuk küçükmüydü ya senin yada ömerin kardeşi miydi acaba belki malum olmuştur ne zaman gördün bu rüyayı?
walla hafta oldu heralde ama ben yazmayı unuttum,çocuk benim değildi sadece senin oğlanın yanında oturuyordu ondan biraz daha küçüktü ama ona benziyordu başkada birşey hatırlamıyorum kuzum:cool:
evet bende senden tırstım şimdi Hoppa
:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

ne oldu yavrum korktunmu:KK59:

he öyle gizemliyim hem ALLAH ın bildiği başka sizin bildiğiniz başka:KK16:

ağlama canım başak karısının adetidir ilk gelen yapar bunu ama iyi kadındır...

walla hafta oldu heralde ama ben yazmayı unuttum,çocuk benim değildi sadece senin oğlanın yanında oturuyordu ondan biraz daha küçüktü ama ona benziyordu başkada birşey hatırlamıyorum kuzum:cool:

:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:
beydoşş oğlan mı gelecek acaba bitane daha Rabbim hayırlara yoralım hayırlısı olsun inşallah

cnm ben kürtaj oldum ..düşük yaptm benm sorum şu olacak..düşük nedenını araştrmak için birinci adetımı olduktan sonra mı gdecem yoksa ark etmez mı
geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın..
yani düşük nedenını araştrmak için ilk adette mı gdecem yoksa bebek düşünmuorm zaten daha sonrakı adetımde araştrsam olmaz mı
olur canım dahada iyi olur...
Simdi ne guzel dusuk sebebi hemen arastiriliyor benimki bir dusugu herkes yapiyor iki dusukte olabilir hele bir git 3. Yu de dusurursen gel mantigiyla basima neler getirdiler vayyyy:63:
vay ki ne vay sevoş banada öyle yapmışlardı..
cnm ben 2.ci adetımde gdecem sorun olmaz demı
olmaz canım ama bence araştırma için gittiğnde ilk düşüğüm deme yoksa araştırmazlar sende bizim gibi vakit geçirmiş olursun...
sevinçç ben yaptırdımda ne oldu sanki pıhtılaşma topiğine hala devam ediyorum orada homozigotla sadece corasprin kullananlar var doğuranlar var ben bu pıhtılaşma işinede inanmıyom artık belki o iğneleri hep boşuna kullanıyoz ilkini kullanmadan doğurdun belki miraç tesadüf kullanmasanda doğurcaktın puff bu konu ve yaşanmışlıklar örnekler hem kafa karıştırıyor hem yoruyor insana :KK51:
bencede hatta benim son gittiğim doktorumda aynı fikirde sorunun sadece pıhtılaşmaysa bu kadar iğne ve ilaca niye olmadı o zamn dedi..

yok tatlım ya gitmedim diğerinede öyle biirden estiler gittim çok arada derede kalıyorum bazen çalışayım diyorum bir hırslanıyorum ama eşim ailem hep karşı zaten o yüzden orası olmazsa zorlamayacağım
aaa neden karşı çıkıyolarki
ne kadar güzel çalışmak
insanı rahatlatıyor bence

ayyy niye ağladınki kıyamam
bende normalde öyle mesafeli yaklaşmazdım gelenlere nolduysa banada
ama oyle sperm bankasına gitti kafam
dalga geçiyo heralde erkek midir nedir dedim tobe estğfur

Son düzenleme:

evet acı ama gerçek,ben bir erkeğim..karımı hamile bırakabilmek için sizden tüyolar alıyorum:KK59:
ister ye ister yimee hem wallahi hem billahi ben sizin kadar usta değilim teknolociyi kullanmakta:KK14:

çaya gelince tadısı şekersiz pekte hoş değil belki zamanla dahada alışırım bilemem tabi ama ben günde sekz,dokuz bardak içince toplamdaki şekerde bayağı oluyor...

karını gebe bırakamıyosan tüyoları bizden almıycan dayıı!!!
aktara git sana Bi karışım versin
senin kuşun kanadı kırılmış belli:110:
-------
evet günlük çay içimin fazlaysa pek iyi değil
------
heyttt bee demek bu komşu teyzeler hep aynı!!!
hatta yaz günü olduğundan benim ayaklarım çıplaktı, komşunun biri ayağına bişi giy dedi
bense "daha çarpışamadık ki teyzeee" diyemedim.

yok mantıcık diyemezsin okadanda değil :stop: Bundan sonra adanada nasıl yapiylerse öyle mi yiyek sofrada soranlara adanalılar böyle yiyomuş mu diyek :110: dünde fırında çupra yaptıydım defne yaprağı ve karanfille pişirilir zaarr ben heç öyle sevmem kırmızı biber ve soğanla pişirdim :110::110: biz damak tadımıza göre besleniyik :63:
:63: bizde oyle besleniyikkk

heee ayni
arkadasin kardesi evlendi ya ona gidiyok:21:
simdi olsa yine ignemi kullanirim ilkinde sorunsuz dogurdum fakat dogumlar tetiklermis cnm hormon ilaclari dogum kontrol haplari hepsi. BU arada saglikli sperm ve yumurta olunca sorunsuz devam ediyor ziraa saglikli insanlar bile dusuk yapabiliyor cnm

Beydosum yapmaz oyle seyler:KK19:

bu arada zavalli sarimsakli kofte wayyy tarihinde gormedi boyle

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

booon oğlan erken uyudu evi toplayıp supurdum
Bi çay içiyom
sonada çimecem, er yatmam gerek zabak erden hortlarık

ooooh sefan olsun canım

:110:soyle ayağını kalın giysin çocuğu olmaz:110:
ayy ben yeni evliykene hayırlı olsuna gelen komşular ayağıma bakıyodu:KK70:

her yerde aynı canım bende düğünden önce evimi yerleştirmeye gelmiştim kaynanamın eltisi geldi ayağıma baktı baktı kııııız dedi ayağpına bi çorap giysene ama yenge dedim yaz ve hava çok sıcak oda yüzüme tuhaf tuhaf baktı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bence yoğurtlu denemeyenlerin vayy haline :110: üstünede tereyağlı nane tavladım yaaa :kk77: sen onuda bilmezsin şimdi :21:

ooooh güzel olmuştur bence sen boşver kimin nasıl yediğini damak tadıdır önemli olan

aynen benimde sankim deneme tahtasıyız iki düşük olmadan trombofoli paneline bakılmazmış oysaki önceden bakın kimsenin canı yanmasın dimi ama bende çıkmadı şükürki

en güzeli kuzum afiyet olsun

sanada iyi geceler canım en yakın zamanda seninde benimde sara nında göbişi bebişli olsun 9 ay karnında dursun sağlıkla kucağına doğsun inşallahhhhhh

amin canım inşallah olacak inanıyorum ben

500 gr daha vermisim oleyyyyy beeeee:KK71::KK71::KK73::KK73:

gözün aydın canım ama ilk günlerde verilenler ödemdendir vücuttaki sudur giden yağ yakmaya sonradan başlayacaksın
Gunaydinn kizceler:KK68::KK3:

günaydın canım

günaydın kk nın güzel hatunları

bu sabahki raporumu vereyim

sabah uyanır uyanmaz bir bardak suyumu içtim
kahvaltı hazırladım yedik içtik
sofrayı topladım bulaşıkları makineye dizdim ve çalıştırdım
evi toparladım
beyazları yıkanması için çamaşır makinesine attım öğlende gidip serecem
giyindim süslendim işe geldim

öğlene yemeğim var dün akşama fırında tavuklu bezelye yapmıştım

akşamada görümceme gidiyoruz bugün yemekten yana rahatım