tepsin güzelmiş çiçekli falan
ama diyet tepsin ilginç geldi
ben bu kadar yiyemem ayol
3 gundeSevoş 500gramı kaç günde verdin
acaba su kilo yapmıyormu
sevoş keşke pilates yapabilsen mucize gibi ben fıtıklarım azmadan önce yapıyordum o kadar çabuk cevap veriyorki inanamazsın hem sıkılaşıyosun hatta yediklerine çok fazla dikkat etmesen bile inceliyorsun ,biraz zor ama çok güzel..nette ebru şallının ilk seviyelerden itibaren bütün bölümleri var haftada 3 gün bile yapsan hemen sonuç alırsın çünkü sen diyette yapıyorsun..Mekik cekiyom kadin
Heee haftada ama dayanamadim bugun tartildim
ayyy çok şeker olmuşş bu beee,miraçada ne yakışır hayırlı yaşları olsunKizlar nasil olmusEki Görüntüle 1452101
yok artık ,o tabakta ne varki çoğu yeşillik emziren kadın ben ondan fazla yiyorum be...kız demkki siz kuş kadar yiyosunuzAbboww bu diyet kahvaltisi mi ben bu ladar yesem mide fesati geciririmafiyet olsun
ertesi günmü yuhhhhayy demek ki bu gelenek her yerde böyle:)))gerçi seninki düğünden önceymiş.
düğünden önce evini yerleştirmek kim bilir ne kadar güzel Bi duyguymuştur
ben yaşamadım maalesef
ilk geceden olmadı yani
komşularda hemen ertesi gün gelmişlerdi
5.gece olmuştu sanırım
biraz korktumdu
çok guzelll
sevonun diyet kahvaltısı
tatlının,tuzlunun üstüne çok fazla su içersen ödem yapar ama haricinde içtiğin su kilo yapmaz...Sevoş 500gramı kaç günde verdin
acaba su kilo yapmıyormu
DEROŞUMMM kuzumm özledim senii
walla ben senden fazla yiyorum sevoşum sen bakma onlara doğruya doğru bence abartmışlarhepiniz yalancisiniz kahvaltida ne yiyorsunuz merak ettim
3 gunde
birdahada bu konuyla ilgili birsey yazmam
dalga konusu olacak birsey goremedim
ama dalga konusu oldu niyeyse iki yumurta bir domates olay oldu pessss
DEROŞUMMM kuzumm özledim senii
walla ben senden fazla yiyorum sevoşum sen bakma onlara doğruya doğru bence abartmışlar
kız ama bişey dicem sen bu konuda çok alıngansın he .o kadar kilonda yok halbuki ,şaka yapıyolar sana
sevoşşşş sen iki çocuk doğurdun bunu unutuyomusun kuzum,birde yaşımız ilerliyor mesela bende eskiden neler yerdim ama hiç kilo almazdım şimdi nerdeeeee...hem doğru senin boyun var,ben hamile olsam yuvarlanırım heralde...Ayyy bakayim belki yaparim beydos cok saol fikir verdin
Evet daha oncede demistim alinganim bu konuda sinirim bozuluyor hic bir zaman kilo ustume bu kadar yapismamisti hayatimda hic diyet yapmadimdi herkes kilo sana cok yakisti desede ben bu gobus ve mideden hosnut degilimallahtan boy var yoksa yuvarlanirdim
aksesuar,süs eşyası olabilir ama yok gidip alamam diyorsan sana gelen ev hediyelerinden daha varsa sar bir şeyler götür...Kiz beydos aksam gelin gormeye gidecem ne gotursem ayol
aksesuar,süs eşyası olabilir ama yok gidip alamam diyorsan sana gelen ev hediyelerinden daha varsa sar bir şeyler götür...
sevoşşşş sen iki çocuk doğurdun bunu unutuyomusun kuzum,birde yaşımız ilerliyor mesela bende eskiden neler yerdim ama hiç kilo almazdım şimdi nerdeeeee...hem doğru senin boyun var,ben hamile olsam yuvarlanırım heralde...
bencede herkese çok zayıflık yakışmıyor, BEYAZ tv yaz ebruli tüm bölümleri video sayfasını tıkla ve ilk bölümü bul ama sen o ilk bölümü 1 hafta yap vücut alışsın sonra baktın artık rahat yapıyorsun ikinci bölüme geç böyle,böyle ilerle..sana nasıl iyi gelecek görecedksin..
Saol saracim bitiremedim ekmegin birini yedim yaninda sekersiz yesil cay azmettim hazirana kadar istedigim forma kavusacam sıkıntı sadece bel cevremde oda gittimi tamamdir
Sara ben gunde 2-2.5 litre su icebiliyom ancak sen ne kadar iciyon cnm birde spora devammi
Kizlar nasil olmusEki Görüntüle 1452101
Ne warki haslanmis yumurta yesillik domatesduyanda birsey yemiyosunuz zanneder bu zayifliginiza guvenmeyin ziraa bende cok zayiftim ne yesem kilo almazdim
kaynosuyla oturuyor o yuzden baska bir sey gotursem daha iyi
ben kaçtım....
Sarosum senin adina cok sevindim havalar duzelsin bende daha cok yuruyus yaparim olmadi spora gidecem esim aksam cocuga bakarim dedi saolsun ama evde platesi deneyecegim mutlakaspor yap canım beydoşun dediği gibi plates yapabilirsin ben diyete o kadarda dikkat edemiyorum bu ara ama spor kulübünde herkes inceldiğimi söylüyor sıkılaşıyorum galiba bir bedende incelmişim elbiselerim bol geliyor çok güzel bir duygu
bende 2 litreye yakın içiyorum canım ve spora devam tabi bırakmak yok
çok tatlı canım çok beğendim
kahvaltı en önemli öğündür ayrıca tabağında kilo yapacak bişey yok yeşillik ve haşlanmış yumurta domates tam ideal diyet tabağı diğer kızlar kusura bakmasında onlar ne yiyor çok merak ettim
fincan takımı yada borcam tepside yada tencere götürsen olur bence canım
olay olmuşmuşhepiniz yalancisiniz kahvaltida ne yiyorsunuz merak ettim
3 gunde
birdahada bu konuyla ilgili birsey yazmam
dalga konusu olacak birsey goremedim
ama dalga konusu oldu niyeyse iki yumurta bir domates olay oldu pessss
yok ben yarım ekmeğe yakın yiyorum bal yağ peynir reçel saralle falansevoş keşke pilates yapabilsen mucize gibi ben fıtıklarım azmadan önce yapıyordum o kadar çabuk cevap veriyorki inanamazsın hem sıkılaşıyosun hatta yediklerine çok fazla dikkat etmesen bile inceliyorsun ,biraz zor ama çok güzel..nette ebru şallının ilk seviyelerden itibaren bütün bölümleri var haftada 3 gün bile yapsan hemen sonuç alırsın çünkü sen diyette yapıyorsun..
ayyy çok şeker olmuşş bu beee,miraçada ne yakışır hayırlı yaşları olsunama o alttaki reklam yazısımı..
yok artık ,o tabakta ne varki çoğu yeşillik emziren kadın ben ondan fazla yiyorum be...kız demkki siz kuş kadar yiyosunuz
ertesi günmü yuhhhh
tatlının,tuzlunun üstüne çok fazla su içersen ödem yapar ama haricinde içtiğin su kilo yapmaz...
şaka yapıyoruk ama anlamıyırDEROŞUMMM kuzumm özledim senii
walla ben senden fazla yiyorum sevoşum sen bakma onlara doğruya doğru bence abartmışlar
kız ama bişey dicem sen bu konuda çok alıngansın he .o kadar kilonda yok halbuki ,şaka yapıyolar sana