benim midemde guççülmüş ama böön açgözlülük ettim,sen aşam üzeri kek yidindi ondan fazla yiyemedin zaarkiz bildigin bizim sarimsakli kofte iste
afiyet olsunnnnn ben az yiyom midem fazla kabul etmiyi kuculuyor sukur
bencede çay içse daha iyiyazııık adamcağıza
bacımın yanına gidiyom diye seviniyodur
bacısının ettiğine bak
ilk defa Bi kekin böyle güzel olmuş. Resmini koyduğuna göre
ayrıca peteeeenin üstü tozlanmış
kekinen nescafemi yinir
barime çay iç
heeeeeAdanada fellahlar cok yapar bu kofteyi o yuzden fellah kofteside derler ve yogurt koymazlar
yok mantıcık diyemezsin okadanda değilOkudukkkkk
zavalli koftecikkkk
manticikmi demeliydim
bacım hangi bacına dedinbacım ben yazın dondurulmuş embrıo alacam
heee sevoo sana atmamış bana attı
hee yapmamBeydosum yapmaz oyle seyler
bu arada zavalli sarimsakli kofte wayyy tarihinde gormedi boyle
kimin gelini kızYarin gelin gormeye gidiyom hayirli olsuna
evet acı ama gerçek,ben bir erkeğim..karımı hamile bırakabilmek için sizden tüyolar alıyorumamaaaan Bi çay keyfimiz var beydoş
atıver nolcak Bi kaşıktan
şekersiz tadı dahsmı guzel
aaaa o ölürde resmini mesmini gostermez
teknoloji özürlüyüm diye yiyo bizi
bizde yiyok
omur boyu Bi sır olarak kalacak beydoş
belki Bi kadın bile değilbunu hiç Bi zaman oğrenemiycez
gerçektende hep öyledir demek bu heryerde aynısoyle ayağını kalın giysin çocuğu olmaz
ayy ben yeni evliykene hayırlı olsuna gelen komşular ayağıma bakıyodu
sevinçç ben yaptırdımda ne oldu sanki pıhtılaşma topiğine hala devam ediyorum orada homozigotla sadece corasprin kullananlar var doğuranlar var ben bu pıhtılaşma işinede inanmıyom artık belki o iğneleri hep boşuna kullanıyoz ilkini kullanmadan doğurdun belki miraç tesadüf kullanmasanda doğurcaktın puff bu konu ve yaşanmışlıklar örnekler hem kafa karıştırıyor hem yoruyor insanaSimdi ne guzel dusuk sebebi hemen arastiriliyor benimki bir dusugu herkes yapiyor iki dusukte olabilir hele bir git 3. Yu de dusurursen gel mantigiyla basima neler getirdiler vayyyy
ne oldu yavrum korktunmu
he öyle gizemliyim hem ALLAH ın bildiği başka sizin bildiğiniz başkaaaa beydoş bu yönünü bilmiyordum sen gizemli kadın mıydın?Allah ın bildiğini kuldan niye saklıyorsun ki? yimezdik seni
ağlama canım başak karısının adetidir ilk gelen yapar bunu ama iyi kadındır...
walla hafta oldu heralde ama ben yazmayı unuttum,çocuk benim değildi sadece senin oğlanın yanında oturuyordu ondan biraz daha küçüktü ama ona benziyordu başkada birşey hatırlamıyorum kuzumayy beydoşş gerçekten çok etkilendim Allah hayırlara getirsin inşallah..diğer çocuk küçükmüydü ya senin yada ömerin kardeşi miydi acaba belki malum olmuştur ne zaman gördün bu rüyayı?
evet bende senden tırstım şimdi
beydoşş oğlan mı gelecek acaba bitane daha Rabbim hayırlara yoralım hayırlısı olsun inşallahne oldu yavrum korktunmu
he öyle gizemliyim hem ALLAH ın bildiği başka sizin bildiğiniz başka
ağlama canım başak karısının adetidir ilk gelen yapar bunu ama iyi kadındır...
walla hafta oldu heralde ama ben yazmayı unuttum,çocuk benim değildi sadece senin oğlanın yanında oturuyordu ondan biraz daha küçüktü ama ona benziyordu başkada birşey hatırlamıyorum kuzum
geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın..cnm ben kürtaj oldum ..düşük yaptm benm sorum şu olacak..düşük nedenını araştrmak için birinci adetımı olduktan sonra mı gdecem yoksa ark etmez mı
olur canım dahada iyi olur...yani düşük nedenını araştrmak için ilk adette mı gdecem yoksa bebek düşünmuorm zaten daha sonrakı adetımde araştrsam olmaz mı
vay ki ne vay sevoş banada öyle yapmışlardı..Simdi ne guzel dusuk sebebi hemen arastiriliyor benimki bir dusugu herkes yapiyor iki dusukte olabilir hele bir git 3. Yu de dusurursen gel mantigiyla basima neler getirdiler vayyyy
olmaz canım ama bence araştırma için gittiğnde ilk düşüğüm deme yoksa araştırmazlar sende bizim gibi vakit geçirmiş olursun...cnm ben 2.ci adetımde gdecem sorun olmaz demı
bencede hatta benim son gittiğim doktorumda aynı fikirde sorunun sadece pıhtılaşmaysa bu kadar iğne ve ilaca niye olmadı o zamn dedi..sevinçç ben yaptırdımda ne oldu sanki pıhtılaşma topiğine hala devam ediyorum orada homozigotla sadece corasprin kullananlar var doğuranlar var ben bu pıhtılaşma işinede inanmıyom artık belki o iğneleri hep boşuna kullanıyoz ilkini kullanmadan doğurdun belki miraç tesadüf kullanmasanda doğurcaktın puff bu konu ve yaşanmışlıklar örnekler hem kafa karıştırıyor hem yoruyor insana
aaa neden karşı çıkıyolarkiyok tatlım ya gitmedim diğerinede öyle biirden estiler gittim çok arada derede kalıyorum bazen çalışayım diyorum bir hırslanıyorum ama eşim ailem hep karşı zaten o yüzden orası olmazsa zorlamayacağım
ayyy niye ağladınki kıyamam
ayy inşaallah bafsoşş öyle yoralım öyle çıksın inşaallahbeydoşş oğlan mı gelecek acaba bitane daha Rabbim hayırlara yoralım hayırlısı olsun inşallah
sanada iyi geceler canım en yakın zamanda seninde benimde sara nında göbişi bebişli olsun 9 ay karnında dursun sağlıkla kucağına doğsun inşallahhhhhhayy inşaallah bafsoşş öyle yoralım öyle çıksın inşaallah
hadi ben kaçtım iyigeceler
bende kaçıyorum iyi gecelerr
iyi geceler kızlar
karını gebe bırakamıyosan tüyoları bizden almıycan dayıı!!!bacım hangi bacına dedinhadi hayırlısı...
hee yapmam
kimin gelini kız
evet acı ama gerçek,ben bir erkeğim..karımı hamile bırakabilmek için sizden tüyolar alıyorum
ister ye ister yimee hem wallahi hem billahi ben sizin kadar usta değilim teknolociyi kullanmakta
çaya gelince tadısı şekersiz pekte hoş değil belki zamanla dahada alışırım bilemem tabi ama ben günde sekz,dokuz bardak içince toplamdaki şekerde bayağı oluyor...
gerçektende hep öyledir demek bu heryerde aynı
yok mantıcık diyemezsin okadanda değilBundan sonra adanada nasıl yapiylerse öyle mi yiyek sofrada soranlara adanalılar böyle yiyomuş mu diyek dünde fırında çupra yaptıydım defne yaprağı ve karanfille pişirilir zaarr ben heç öyle sevmem kırmızı biber ve soğanla pişirdim biz damak tadımıza göre besleniyik
heee aynibacım hangi bacına dedinhadi hayırlısı...
hee yapmam
kimin gelini kız
evet acı ama gerçek,ben bir erkeğim..karımı hamile bırakabilmek için sizden tüyolar alıyorum
ister ye ister yimee hem wallahi hem billahi ben sizin kadar usta değilim teknolociyi kullanmakta
çaya gelince tadısı şekersiz pekte hoş değil belki zamanla dahada alışırım bilemem tabi ama ben günde sekz,dokuz bardak içince toplamdaki şekerde bayağı oluyor...
gerçektende hep öyledir demek bu heryerde aynı
simdi olsa yine ignemi kullanirim ilkinde sorunsuz dogurdum fakat dogumlar tetiklermis cnm hormon ilaclari dogum kontrol haplari hepsi. BU arada saglikli sperm ve yumurta olunca sorunsuz devam ediyor ziraa saglikli insanlar bile dusuk yapabiliyor cnmsevinçç ben yaptırdımda ne oldu sanki pıhtılaşma topiğine hala devam ediyorum orada homozigotla sadece corasprin kullananlar var doğuranlar var ben bu pıhtılaşma işinede inanmıyom artık belki o iğneleri hep boşuna kullanıyoz ilkini kullanmadan doğurdun belki miraç tesadüf kullanmasanda doğurcaktın puff bu konu ve yaşanmışlıklar örnekler hem kafa karıştırıyor hem yoruyor insana
Beydosum yapmaz oyle seyler
bu arada zavalli sarimsakli kofte wayyy tarihinde gormedi boyle
booon oğlan erken uyudu evi toplayıp supurdum
Bi çay içiyom
sonada çimecem, er yatmam gerek zabak erden hortlarık
soyle ayağını kalın giysin çocuğu olmaz
ayy ben yeni evliykene hayırlı olsuna gelen komşular ayağıma bakıyodu
bence yoğurtlu denemeyenlerin vayy halineüstünede tereyağlı nane tavladım yaaa sen onuda bilmezsin şimdi
Simdi ne guzel dusuk sebebi hemen arastiriliyor benimki bir dusugu herkes yapiyor iki dusukte olabilir hele bir git 3. Yu de dusurursen gel mantigiyla basima neler getirdiler vayyyy
yok mantıcık diyemezsin okadanda değilBundan sonra adanada nasıl yapiylerse öyle mi yiyek sofrada soranlara adanalılar böyle yiyomuş mu diyek dünde fırında çupra yaptıydım defne yaprağı ve karanfille pişirilir zaarr ben heç öyle sevmem kırmızı biber ve soğanla pişirdim biz damak tadımıza göre besleniyik
sanada iyi geceler canım en yakın zamanda seninde benimde sara nında göbişi bebişli olsun 9 ay karnında dursun sağlıkla kucağına doğsun inşallahhhhhh
500 gr daha vermisim oleyyyyy beeeee
Gunaydinn kizceler