Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Rulo borek sardim cnm
citir poaca tarifim var
pasta yaptiracagiz zaten
degisik bir kurabiye tarifi istiyorum
irmik toplari yapayim diyorum
fikirlere acigim
cupcake de yapayim diyirum
en az 25 kisi oluruz

Orda kahvalti tepsim yaziyor diyet tabagim demedim koca servis tabagi dedigin pasta tabagi yumurtada iki tane
Asil beni at listeden

ne bagiriyon

Sarosum senin adina cok sevindim havalar duzelsin bende daha cok yuruyus yaparim olmadi spora gidecem esim aksam cocuga bakarim dedi saolsun ama evde platesi deneyecegim mutlaka

cnm ewet bunlardan var evde sarar gotururum

sağol canım yürüyüşde en güzel spor bence hemde herkes tarafından yapılabilen en kolay spor sporu sadece kilo vermek için değil sağlığımız içinde hayatımıza dahil etmeliyiz

Saroş cnm haftaya cuma kismetse miracin dogumgunu var degisik tariflerin varmi cnm şık kurabiye olabilir veya baska degisik birseyler

değişik tariflerim var canım kafamı toplar yazarım sana çok güzel kurabiye ve poğaça tarifim var

Rulo borek sardim cnm
citir poaca tarifim var
pasta yaptiracagiz zaten
degisik bir kurabiye tarifi istiyorum
irmik toplari yapayim diyorum
fikirlere acigim
cupcake de yapayim diyirum
en az 25 kisi oluruz

sultan lokumuda yapabilirsin hem çocuklarda çok sever istersen bununda tarifini veririm sana

çıkardık seni listeden bu kadar çok istiyosan ama topik başısın sen gemiyi en son sen terkedeceksin o yüzden gidemezsin bir yere

ayrıcaaaa sevincin tabağına çok demişsinde canım maşallah sen yarım ekmekle ballar reçeller yağlar götürüyomuşsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu kız

Sarosum cok saol cnm ne zaman musait olursan tarif bekliyorum cnm sultan lokumunu saramiyom cok belki senin tarifi sarabilirim

Sarosum cok saol cnm ne zaman musait olursan tarif bekliyorum cnm sultan lokumunu saramiyom cok belki senin tarifi sarabilirim

sultan lokumu sarılmıyorki en azından benim tarifte öyle çok basit dur onun tarifini yazayım hemen

1 litre süt
10 kaşık irmik
10 kaşık toz şeker
1 paket vanilya
2 paket muzlu puding
Hindistan cevizi
bir tatlı kaşığı tereyağı

Hindistan cevizi dışındaki tüm malzemeyi kaynayana kadar karıştırarak pişiriyosun kaynadıktan sonra kısık ateşte bi kaç dakika daha karıştırıp bir atlı kaşığı tereyağını ekleyip ocaktan alıyosun karıştırarak yağını yediriyosun sonra soğumaya bırakıyosun

bir tepsiye Hindistan cevizlerini döküp yayıyosun sonra soğuyan muhallebiden fındıktan biraz büyük parçalar koparıp yuvarlayıp Hindistan cevizlerine buluyosun sonra bunlara süslü kürdanlarda saplayıp öyle servis edersen daha şık olur birde canım bu işlemi yaparken elini hafif ıslatacaksınki eline yapışmasın

birde püf noktası yazayım pudingi kakaolu alırsan çikolatalı gibi olur çocuklar daha çok sever

sevinç kaymaklı kurabiye hem çok hafif hem çok basit hemde çok lezzetli

kaymaklı kurabiye

1 paket 200 gr kaymak
un
bir çay bardağı pudra şekeri

kaymakla unu ve pudra şekerini iyice yoğuruyosun burada dikkat etmen gerekn tek şey kaymağı ne kadar kullandıysan un onun iki katı olacak sonra bundan istersen ceviz büyüklüğünde parçalar kopar elinle yuvarlayıp yassılaştır tepsiye diz 170 derecede 15 dakika pişir üzeri beyaz kalacak şekilde

istersen bu hamuru merdane yardımıyla aç kurabiye kalıplarıyla şekiller çıkar tepsiye diz 170 derecede 10 dakika pişir

otlu poğaça
3 yumurta
bir çimdik tuz
yeşil soğan
maydanoz
dere otu
labne peyniri
hamur kabartma tozu
bir yemek kaşığı mayonez
bir çay bardağı sıvı yağ
un
yumurtayı tuzu labne peynirini sıvı yağı mayonezi iyice çırpıyosun yeşillikleri katıp unu ve hamur kabartma tozunu ekliyosun kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapıyosun sonra bundan küçük küçük parçalar koparıp elinle poğaça şekli verip kapatıyosun tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı sürüyosun ve 175 derecede üstü kızarana kadar pişiriyosun hem gevrek hem lezzetli hem hafif bir poğaça oluyo canım dene eminim seveceksin

Pasa lokumunu mutlaka yaparim birgun onceden yapip strece sarip dolaba atsam birsey olmaz sanirim dimi aksam renkli kurdanlarda alayim

Poacada tam benlik

kurabiyeden kac tane cikiyor azima gittide

Pasa lokumunu mutlaka yaparim birgun onceden yapip strece sarip dolaba atsam birsey olmaz sanirim dimi aksam renkli kurdanlarda alayim

Poacada tam benlik

kurabiyeden kac tane cikiyor azima gittide

akşamdan yap canım lokuma hiç bişey olmuyor iki üç gün çok rahat buzdolabında dayanıyor

kurabiye küçük küçük olduğu için bayağı çıkıyor canım ama sen kişi sayısına göre artırabilirsin bir paket kaymak yerine iki paket kaymak kullanırsın unuda o ölçüde artırırsın olur biter

sevinçcim birde kuru börülce salatası yap istersen oda hem besleyici hemde çok şık olur istersen onunda tarifini yazarım

Ayrıca ben senin kilonla dalqa geçmedim
tabağınla dalga geçtim
ne biliyim ben şişkomusun zayıfmısın
ne kilolular var hey gidi
atın beni listeden

sevinçcim birde kuru börülce salatası yap istersen oda hem besleyici hemde çok şık olur istersen onunda tarifini yazarım
Alabilirim cnm tarifini
Ayrıca ben senin kilonla dalqa geçmedim
tabağınla dalga geçtim
ne biliyim ben şişkomusun zayıfmısın
ne kilolular var hey gidi
atın beni listeden

Temizliğini bitirdinmi
kapı cam

camlar kaldi yagmur dinmiyorki
hafta sonu perde yikayacam
loc geldi sukur faysnslari elden gecirecem temiz ama parlasin istiyorum
cok detaya girmicem misafirden sonra kadin alirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…