ohhhhhhhhhhhhh git kuzum git tabiii. biz de çene bol daha çok sayfa olur bu gidişleeee. yarın görüşürüz. iyi çalışmalarIyi akşamlar kızlar kaynatmışınız yarısını bile okuyamadım... Eşimde evde gel yanıma yatalım diyo gerisini sonra okuyacam... Yarın aktif olarak girebilirim görüşürüz
cnm ozelden yazıyorumçok cnm yanlış anlamam ben . evde oturmanın hasretini çektiğim için erenay beni çatlatır arada. inş benm de vimin hanımı olcam bi gün size de gösterceeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm:76:
hadi canım neresinde ????? biliyorumdur oturduğunn yeri çünkü ben yaklaşık 20sene orda oturdummmmm.. sööle sööle çabuk sööleeeeeeeeeeee
ohhhhhhhhhhhhh git kuzum git tabiii. biz de çene bol daha çok sayfa olur bu gidişleeee. yarın görüşürüz. iyi çalışmalar
çok cnm yanlış anlamam ben . evde oturmanın hasretini çektiğim için erenay beni çatlatır arada. inş benm de vimin hanımı olcam bi gün size de gösterceeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm:76:
hadi canım neresinde ????? biliyorumdur oturduğunn yeri çünkü ben yaklaşık 20sene orda oturdummmmm.. sööle sööle çabuk sööleeeeeeeeeeee
PELİN67 zonguldaklımısın hemşeriyiz ozaman
ahh kızlar alemsiniz ayolll
keşke yakın olsaydık yüzyüze böle samimi olsaydık pampiş olsadıkk ahhh ahhhh
hatunlar ben bi ayak yoluna gidiyim çok sıkıştım hemen geliyom kaybolmayın haaaaa
hatuunlar bıde bısı sorcam yarın dok teyze esımın spermlerı ısteycek buyuk ıhtımall nasıl verılyo
mrhb kızlar bu gün eşim içinhas idik çok yoruldum yaa slm atıp kaçacağımm
beliaysu canım test için ginince oarada anlatırlar zatennn ama kesinlikle su ve ya sabun gibi bir şey kulanmaması gerekiyorr
bolesı daha ıyı ya her soruyu bırbırımıze soruyoruz yuz yuze olunca utanırız
hahaytttttt
hatuunlar bıde bısı sorcam yarın dok teyze esımın spermlerı ısteycek buyuk ıhtımall nasıl verılyo
eveeeettttttarada yine bakarımda yoksa yarın akşama kadar oku oku bitmez maşallah...gündüzden çalıştık yeğende vardı netten oyun tvden çizgi film açtım gittim ben biraz yatacam beni çağırma dedim ne kötüyüz demi
ohh çok güzle kuzum bol bol takıl bay canım inş evinin hanımı olda bize gösterrr...kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz...cok sıcak bir topik bundan sonra her gün burdayım inş...
ttlm benim eşimde werdi sperminieline bi kap werip lawaboya yolladı lar ...
oda çok zorlanmışş kan ter içinde çıktı lawabodann kuzummmm herşey bebiş için dedi ....
özel hstnede yaptrdk biz benim doktorum istemişti ama bilemem heryerde aynımı
kıslar yaa laptopta internet kesintisi oluyor kullanamıyorm. bi tane eski bi pc var onda da yazılar karmançorman zorlanıyorum bana müsade diyimgidiyim ben zıbarıyım en iyisi. hepinize bol çalşmalı geceler.
anlamadım ordamı verecek spermlerı:18: