Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Iyi akşamlar kızlar kaynatmışınız yarısını bile okuyamadım... Eşimde evde gel yanıma yatalım diyo gerisini sonra okuyacam... Yarın aktif olarak girebilirim görüşürüz
ohhhhhhhhhhhhh git kuzum git tabiii. biz de çene bol daha çok sayfa olur bu gidişleeee. yarın görüşürüz. iyi çalışmalar

cnm ozelden yazıyorum

hatunlar ben bi ayak yoluna gidiyim çok sıkıştım hemen geliyom kaybolmayın haaaaa

ohhhhhhhhhhhhh git kuzum git tabiii. biz de çene bol daha çok sayfa olur bu gidişleeee. yarın görüşürüz. iyi çalışmalar

arada yine bakarımda yoksa yarın akşama kadar oku oku bitmez maşallah...gündüzden çalıştık yeğende vardı netten oyun tvden çizgi film açtım gittim ben biraz yatacam beni çağırma dedim ne kötüyüz demi

ay canım inş evinin hanımı olda bize gösterrr...kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz...cok sıcak bir topik bundan sonra her gün burdayım inş...

ahh kızlar alemsiniz ayolll
keşke yakın olsaydık yüzyüze böle samimi olsaydık pampiş olsadıkk ahhh ahhhh

hatuunlar bıde bısı sorcam yarın dok teyze esımın spermlerı ısteycek buyuk ıhtımall nasıl verılyo

hatuunlar bıde bısı sorcam yarın dok teyze esımın spermlerı ısteycek buyuk ıhtımall nasıl verılyo

mrhb kızlar bu gün eşim içinhas idik çok yoruldum yaa slm atıp kaçacağımm

beliaysu canım test için ginince oarada anlatırlar zatennn ama kesinlikle su ve ya sabun gibi bir şey kulanmaması gerekiyorr

mrhb kızlar bu gün eşim içinhas idik çok yoruldum yaa slm atıp kaçacağımm

beliaysu canım test için ginince oarada anlatırlar zatennn ama kesinlikle su ve ya sabun gibi bir şey kulanmaması gerekiyorr

anlamadım ordamı verecek spermlerı:18:

ttlm benim eşimde werdi spermini eline bi kap werip lawaboya yolladı lar ...
oda çok zorlanmışş kan ter içinde çıktı lawabodann kuzummmm herşey bebiş için dedi ....
özel hstnede yaptrdk biz benim doktorum istemişti ama bilemem heryerde aynımı

eveeeetttttt

ay canım inş evinin hanımı olda bize gösterrr...kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz...cok sıcak bir topik bundan sonra her gün burdayım inş...
ohh çok güzle kuzum bol bol takıl b
ize neşeyle yumurtluyalım burda
[Q

kıslar yaa laptopta internet kesintisi oluyor kullanamıyorm. bi tane eski bi pc var onda da yazılar karmançorman zorlanıyorum bana müsade diyimgidiyim ben zıbarıyım en iyisi. hepinize bol çalşmalı geceler.

ayy bu sıpallar ıcın cekmedık cıle kalmayacak:

kıslar yaa laptopta internet kesintisi oluyor kullanamıyorm. bi tane eski bi pc var onda da yazılar karmançorman zorlanıyorum bana müsade diyimgidiyim ben zıbarıyım en iyisi. hepinize bol çalşmalı geceler.

ıyı geceler cnm ben yarın test ıcın bekleyecegım calısma yok bu gece

anlamadım ordamı verecek spermlerı:18:

canım orası eğer merkezse (tüp bebek merkezi gibi )orada yada dr yönlendirdiği yerde verir 3 ila 7 günlük cinsel pehriz gereklidir normalde sperme bakılan labratuvarda bir oda olur burada erkekğin sperm vermesini kolaylaştırmak için cd dergi gibi şeyler bulunur bir çok yerde sperm vermeyi kolaylaştırmak için eşlerde alınır erkeğin yanına........ erkek masturmasyon yöntemi ile sperm verir ama öncede söylediğim gibi su sabun kulanmamak gerekir
bütün bunları ve aklına takılan diğer soruların hepsini yenitleyecek görevliler vardır orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…