ya kanki burayı biz açtık ya hani bi nevi evsahibesi olduk o yüzden burayla ilgilenmyi boynuma borç biliyorum. sanki biz olmazsak ayıp olur gibi geliyo
ben sana şööle güzel bi masaj yapiyim, yumuşacık, yavaş yavaş, ellerim bir pamuk edasıyla omuzlarında dolanıyor, gevşiyorsun gamzecimmm gevşe , unut herşeyii,kötü şeyleriii. şu an hayatında sadece senin gevşemiş vücudun benim de pamuk ellerim var. başka herşeyi unuuuuuuttt.......................
bi de sıcak bi bitki çayı ikram edeyim . hangisinden istersin kuzum. afiyet olsun
erenay senin ağzını burnunu çekiştiririm, saçını başını yolarımhepimizin bebeği olsun hepimiz çekelim bööle resimler innşallahh
sen kıskanmadın mı he he
bu kıskanılmıcak bişe değil kiiii
başak koltuk tipimi buldum sonundaaa
bak sana modelini yazayımm
onun morunu almayı düşünüyorumm
bellona duru majör takımm
onay vercenmi bakalım
ama takımın tamamını almıcamm 2 kanepe sadece
erenay senin ağzını burnunu çekiştiririm, saçını başını yolarımbak ben beğendiğim bazı ev eşyalarının resimlerini saklı tutarım evime alıcağım zaman fikrim olsun diye. işte o kltuk benim resimlerimiz arasında bak bunu nete bellona majör takım yazark buldum:Eki Görüntüle 301625
bu da benim sakladığım kanepe:
Eki Görüntüle 301626
tmm canım aldımbaşakcım ben yazmaya unuttum...2.5 yıllık evliyim...
kanka bak bugün şiirime yapılan haksızlıktan ötürü kırıktım sana o yüzden yanii.hain kanka
sabahtan beri geberiyom burda bana masaj flan yapmadın:2::2:
bi ıhlamur istedim çemkirdin ne tembelliğim kaldı nede koca ....luğumm
küstüm başak sana çok fena küstümm
tmm canım aldım
kanka bak bugün şiirime yapılan haksızlıktan ötürü kırıktım sana o yüzden yanii.
istersen öpiyim seni barışak
ıyyyyyyyyyyyyy bu dudağından oldu sanırsam:120:
kızım görünce şok oldum valla ya bu kadar olur pes dedim. kızım sen benim hayallerimi de mi kıskanıyon anlamadım ki. geldi karı hayalimdeki kanepeyi çaldı ..kızım aklımızmı bir bizim bilmemkiiiiiii
kız zevklerimiz tamda aynı ben morunu alacağımmm galibaaa
kızım görünce şok oldum valla ya bu kadar olur pes dedim. kızım sen benim hayallerimi de mi kıskanıyon anlamadım ki. geldi karı hayalimdeki kanepeyi çaldı ..
ama bak kanka favorilerim arasında bunlar da var:
Eki Görüntüle 301630 Eki Görüntüle 301631 Eki Görüntüle 301632 Eki Görüntüle 301633
işte sende kıskançlık ööle bi dereceye gelmiş ki gönül gözünle görüyonşuan evimdeki koltuklar 1. resimdekine çok benziyor sadece kolları farklı sayılır
onların fuşyasııııı
bi kere ben sööledimm sana buna bak diye bilmediğim şeyi nsıl kıskanayımmm tospaaa
zevklerimiz tarzlarımız hayat anlayışımız çok uyuyor birbirineeeişte sende kıskançlık ööle bi dereceye gelmiş ki gönül gözünle görüyon
kız ben kocama çok tosbaa derim çok severim bu kelimeyi
pelincim sen ne iş yapıyorsu n kendini anlatsana bize biz sıkılmayız
ben calışmıyorum canım ev hanımıyım...anlatcak bişey yokki her zaman aynı şeyleri yapıyorum başakcım sen calışıyomusun...
bi tek sana mı mahsus ayol ha haaaaaayyyyyyyytttttttt ben kullanırıııııımmmmmmmmzevklerimiz tarzlarımız hayat anlayışımız çok uyuyor birbirineeene tesadüff dimi yaaa
bak kelimemi bile çaldı yaaa karıya bak yaaaaa
bi kere ben o kelimeyi ben kullanırımmm
evet cnm, kaynanayla oturuyorm. evde pek kalmamak adına çalışıyorumben calışmıyorum canım ev hanımıyım...anlatcak bişey yokki her zaman aynı şeyleri yapıyorum başakcım sen calışıyomusun...
evet erenay beni çok iyi tanırkız bende ev hanımıyım niye anlatçak bişi olmasın
bak hiç çenem duruyomu bide bi hastayım ki
yattığım yerden yazıyomm
hadi en büyük kozlar bizde evde naptını anlat başak çatlar diyimmm
dayanamaz o bööle şeylere
evet erenay beni çok iyi tanır
anlatın da çatliyim hadiiiiiiii
ya kanki burayı biz açtık ya hani bi nevi evsahibesi olduk o yüzden burayla ilgilenmyi boynuma borç biliyorum. sanki biz olmazsak ayıp olur gibi geliyo
ben sana şööle güzel bi masaj yapiyim, yumuşacık, yavaş yavaş, ellerim bir pamuk edasıyla omuzlarında dolanıyor, gevşiyorsun gamzecimmm gevşe , unut herşeyii,kötü şeyleriii. şu an hayatında sadece senin gevşemiş vücudun benim de pamuk ellerim var. başka herşeyi unuuuuuuttt.......................
bi de sıcak bi bitki çayı ikram edeyim . hangisinden istersin kuzum. afiyet olsun
gamze başaka güvenme bak heee beni bıraktı seni de yarı yolda bırakırrroyy kuzummmmm ...ellerin dert görmesinnn bebemmmmm ..tşk ederimmm...
yerim senin o pammuhhh elleriniii
bitki çayı olarakta şöle ıhlamur kuşburnuu gibi karışık şeyler olabilirr
canım benim yaaa
hatunlar ben geldım
kocısımle yemegımı yedım geldım
ben yokken kaynatmıssınzız ohh
oo kıyamam ki ben topikimizin sexi hatunlarınaaaoyy kuzummmmm ...ellerin dert görmesinnn bebemmmmm ..tşk ederimmm...
yerim senin o pammuhhh elleriniii
bitki çayı olarakta şöle ıhlamur kuşburnuu gibi karışık şeyler olabilirr
canım benim yaaa
kaynattık kız gel gel. ben günde bu kadar çok ilerleyen topğik görmedim kız çenemiz mi çok bizim nedirhatunlar ben geldım
kocısımle yemegımı yedım geldım
ben yokken kaynatmıssınzız ohh
kız bırakır mıyım ben seni. sen ki benim miladım..........gamze başaka güvenme bak heee beni bıraktı seni de yarı yolda bırakırrr