Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

masallah nazar degmesın kılzar
kafayı sıyırmaktansa burda cenemız dussun

ay canım ya neyi kıskanıyosun ev süpür sil toz al yemek yap ütü yap hep aynı şeyler işte belki calışmak daha iyidir...ayyy bende catlatacagıma kendimi acındırıyorum bu arada gecmiş olsun canım....

allah kolaylık versin sana canım iyi yapıyosun calışmakla...inş en yakın zmanda cıkarsın evine kaynanayla oturmakta zordur...benim kociş istanbula gitmişti şimdi aradı yoldaymış geliyomuş

olsun ev hanımlığının nimetleri de var kız kötülemeeeeee

sağol inş çabuk gecer:2:

amacımıza ulaşıcaz işte bööleee
konuşçaz gülcez yumurtlıcaz gebe olcaz zevklede doğurcazz

ohh ohh bana test yaptınız dıye sormussun kızlar gecmısde okudum erken adet oldum az surdu test yapıı moralımı bozmak ıstemedım yarın kocıs evde onunla bırlıkde doktor teyzeye gıdecez bakalımmm ne dıyecek bıze

seni seviyom başakkkkkkkkkkkkk

kırmızı kafam bende seniii

kocanın ne işi var orda bakim

ay evlenir evlenmez çocuk yapan arkideşlerim bana imreniyorlar. "afferim kız başak sen hemen çocuk yapmadın, işe girdin çalışıyorsun, en güzelini yaptın valla" falan filan diyorlarrr

sende kendini avutuyon dimi

basakk sendemı ankaradasın kuzum
kuzuuuuuuuuuummmmmmm keşki orda otursamm canım Ankara'm!!!!!! ordan evlenip ist.a geldim
Allah için güzel şehişr ist. ama gezmeye gelcen buraya yaşamaya değil. ben Ankara 'da nefes alıyorum resmen

kuzuuuuuuuuuummmmmmm keşki orda otursamm canım Ankara'm!!!!!! ordan evlenip ist.a geldim
Allah için güzel şehişr ist. ama gezmeye gelcen buraya yaşamaya değil. ben Ankara 'da nefes alıyorum resmen

evet sevıyorum ankarayı ıyıkı burda dıgmudum ve gelın olmusum
ıst cook merak edyorum sadece gezmek ıcın

olsun ev hanımlığının nimetleri de var kız kötülemeeeeee

sağol inş çabuk gecer:2:
aaaa yok kız kötülemiyorum ev hanımlıgıda güzel tabiki...hem cok rahat her istedigini yapabiliyosun oyle işe gidip dört duvar arasına tıkanıp kalmıyosun aman yanlış anlama başakcım

kocişim nakliyecilik yapıyo...yoksa ben tek başına gönderirmiyim onu oralara

kızlar erenayın kocası geldi kaçtı belliki. biz devam edelim. ben1e kadar burdayım kociş1de geliyo bakalım benimle kim dayanabilicek o kadar

Iyi akşamlar kızlar kaynatmışınız yarısını bile okuyamadım... Eşimde evde gel yanıma yatalım diyo gerisini sonra okuyacam... Yarın aktif olarak girebilirim görüşürüz

çok cnm yanlış anlamam ben . evde oturmanın hasretini çektiğim için erenay beni çatlatır arada. inş benm de vimin hanımı olcam bi gün size de gösterceeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm:76:

hadi canım neresinde ????? biliyorumdur oturduğunn yeri çünkü ben yaklaşık 20sene orda oturdummmmm.. sööle sööle çabuk sööleeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…