kız bırakır mıyım ben seni. sen ki benim miladım..........
ay canım ya neyi kıskanıyosun ev süpür sil toz al yemek yap ütü yap hep aynı şeyler işte belki calışmak daha iyidir...ayyy bende catlatacagıma kendimi acındırıyorumkız bende ev hanımıyım niye anlatçak bişi olmasın
bak hiç çenem duruyomu bide bi hastayım ki
yattığım yerden yazıyomm
hadi en büyük kozlar bizde evde naptını anlat başak çatlar diyimmm
dayanamaz o bööle şeylere
bi tek sana mı mahsus ayol ha haaaaaayyyyyyyytttttttt ben kullanırıııııımmmmmmmm
evet cnm, kaynanayla oturuyorm. evde pek kalmamak adına çalışıyorum
yakız zamanda kendi evime çıkamayı düşünüyorm.kociişin yok mu evde şimdik
masallah nazar degmesın kılzar
kafayı sıyırmaktansa burda cenemız dussun
ay canım ya neyi kıskanıyosun ev süpür sil toz al yemek yap ütü yap hep aynı şeyler işte belki calışmak daha iyidir...ayyy bende catlatacagıma kendimi acındırıyorumbu arada gecmiş olsun canım....
allah kolaylık versin sana canım iyi yapıyosun calışmakla...inş en yakın zmanda cıkarsın evine kaynanayla oturmakta zordur...benim kociş istanbula gitmişti şimdi aradı yoldaymış geliyomuş
amacımıza ulaşıcaz işte bööleee
konuşçaz gülcez yumurtlıcaz gebe olcaz zevklede doğurcazz
seni seviyom başakkkkkkkkkkkkk
kocanın ne işi var orda bakimay canım ya neyi kıskanıyosun ev süpür sil toz al yemek yap ütü yap hep aynı şeyler işte belki calışmak daha iyidir...ayyy bende catlatacagıma kendimi acındırıyorumbu arada gecmiş olsun canım....
allah kolaylık versin sana canım iyi yapıyosun calışmakla...inş en yakın zmanda cıkarsın evine kaynanayla oturmakta zordur...benim kociş istanbula gitmişti şimdi aradı yoldaymış geliyomuş
ohh ohhbana test yaptınız dıye sormussun kızlar gecmısde okudum erken adet oldum az surdu test yapıı moralımı bozmak ıstemedım yarın kocıs evde onunla bırlıkde doktor teyzeye gıdecez bakalımmm ne dıyecek bıze
kırmızı kafam bende seniii
kocanın ne işi var orda bakim
ay evlenir evlenmez çocuk yapan arkideşlerim bana imreniyorlar. "afferim kız başak sen hemen çocuk yapmadın, işe girdin çalışıyorsun, en güzelini yaptın valla" falan filan diyorlarrr
kuzuuuuuuuuuummmmmmm keşki orda otursamm canım Ankara'm!!!!!! ordan evlenip ist.a geldimbasakk sendemı ankaradasın kuzum
kuzuuuuuuuuuummmmmmm keşki orda otursamm canım Ankara'm!!!!!! ordan evlenip ist.a geldim
Allah için güzel şehişr ist. ama gezmeye gelcen buraya yaşamaya değil. ben Ankara 'da nefes alıyorum resmen
nerde oturuyon. ben Sincan'da idimevet sevıyorum ankarayı ıyıkı burda dıgmudum ve gelın olmusum
ıst cook merak edyorum sadece gezmek ıcın
aaaa yok kız kötülemiyorum ev hanımlıgıda güzel tabiki...hem cok rahat her istedigini yapabiliyosun oyle işe gidip dört duvar arasına tıkanıp kalmıyosunolsun ev hanımlığının nimetleri de var kız kötülemeeeeee
sağol inş çabuk gecer:2:
kırmızı kafam bende seniii
kocanın ne işi var orda bakim
ay evlenir evlenmez çocuk yapan arkideşlerim bana imreniyorlar. "afferim kız başak sen hemen çocuk yapmadın, işe girdin çalışıyorsun, en güzelini yaptın valla" falan filan diyorlarrr
nerde oturuyon. ben Sincan'da idim[/QUOT
bende tatlım
çok cnm yanlış anlamam ben . evde oturmanın hasretini çektiğim için erenay beni çatlatır arada. inş benm de vimin hanımı olcam bi gün size de gösterceeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm:76:aaaa yok kız kötülemiyorum ev hanımlıgıda güzel tabiki...hem cok rahat her istedigini yapabiliyosun oyle işe gidip dört duvar arasına tıkanıp kalmıyosunaman yanlış anlama başakcım
kocişim nakliyecilik yapıyo...yoksa ben tek başına gönderirmiyim onu oralara
hadi canım neresinde ????? biliyorumdur oturduğunn yeri çünkü ben yaklaşık 20sene orda oturdummmmm.. sööle sööle çabuk sööleeeeeeeeeeeebende tatlım
kızlar erenayın kocası geldi kaçtı belliki.biz devam edelim. ben1e kadar burdayım kociş1de geliyo bakalım benimle kim dayanabilicek o kadar