Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız bende ev hanımıyım niye anlatçak bişi olmasın
bak hiç çenem duruyomu bide bi hastayım ki
yattığım yerden yazıyomm
hadi en büyük kozlar bizde evde naptını anlat başak çatlar diyimmm
dayanamaz o bööle şeylere:KK9:
ay canım ya neyi kıskanıyosun ev süpür sil toz al yemek yap ütü yap hep aynı şeyler işte belki calışmak daha iyidir...ayyy bende catlatacagıma kendimi acındırıyorum :KK9::KK9::KK9:bu arada gecmiş olsun canım....
bi tek sana mı mahsus ayol ha haaaaaayyyyyyyytttttttt ben kullanırıııııımmmmmmmm:KK24::KK24::KK24:

evet cnm, kaynanayla oturuyorm. evde pek kalmamak adına çalışıyorum:KK1::KK1::KK1:
yakız zamanda kendi evime çıkamayı düşünüyorm.kociişin yok mu evde şimdik

allah kolaylık versin sana canım iyi yapıyosun calışmakla...inş en yakın zmanda cıkarsın evine kaynanayla oturmakta zordur...benim kociş istanbula gitmişti şimdi aradı yoldaymış geliyomuş:KK52::KK52:

ay canım ya neyi kıskanıyosun ev süpür sil toz al yemek yap ütü yap hep aynı şeyler işte belki calışmak daha iyidir...ayyy bende catlatacagıma kendimi acındırıyorum :KK9::KK9::KK9:bu arada gecmiş olsun canım....

allah kolaylık versin sana canım iyi yapıyosun calışmakla...inş en yakın zmanda cıkarsın evine kaynanayla oturmakta zordur...benim kociş istanbula gitmişti şimdi aradı yoldaymış geliyomuş:KK52::KK52:

olsun ev hanımlığının nimetleri de var kız kötülemeeeeee:KK31:

sağol inş çabuk gecer:2:

amacımıza ulaşıcaz işte bööleee:KK34::KK76::KK76::KK76::KK76:
konuşçaz gülcez yumurtlıcaz gebe olcaz zevklede doğurcazz:KK34::KK34:

ohh ohh:21::21::21: bana test yaptınız dıye sormussun kızlar gecmısde okudum erken adet oldum az surdu test yapıı moralımı bozmak ıstemedım yarın kocıs evde onunla bırlıkde doktor teyzeye gıdecez bakalımmm:KK1::KK1::KK1: ne dıyecek bıze

seni seviyom başakkkkkkkkkkkkk:KK69:

kırmızı kafam bende seniii:KK16::KK16:

kocanın ne işi var orda bakim:KK57:

ay evlenir evlenmez çocuk yapan arkideşlerim bana imreniyorlar. "afferim kız başak sen hemen çocuk yapmadın, işe girdin çalışıyorsun, en güzelini yaptın valla" falan filan diyorlarrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay evlenir evlenmez çocuk yapan arkideşlerim bana imreniyorlar. "afferim kız başak sen hemen çocuk yapmadın, işe girdin çalışıyorsun, en güzelini yaptın valla" falan filan diyorlarrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sende kendini avutuyon dimi:KK60::KK60:

basakk sendemı ankaradasın kuzum
kuzuuuuuuuuuummmmmmm keşki orda otursamm canım Ankara'm!!!!!! ordan evlenip ist.a geldim:63:
Allah için güzel şehişr ist. ama gezmeye gelcen buraya yaşamaya değil. ben Ankara 'da nefes alıyorum resmen:KK16::KK16:

kuzuuuuuuuuuummmmmmm keşki orda otursamm canım Ankara'm!!!!!! ordan evlenip ist.a geldim:63:
Allah için güzel şehişr ist. ama gezmeye gelcen buraya yaşamaya değil. ben Ankara 'da nefes alıyorum resmen:KK16::KK16:

evet sevıyorum ankarayı ıyıkı burda dıgmudum ve gelın olmusum:KK9::KK9::KK9:
ıst cook merak edyorum sadece gezmek ıcın:KK52:

olsun ev hanımlığının nimetleri de var kız kötülemeeeeee:KK31:

sağol inş çabuk gecer:2:
aaaa yok kız kötülemiyorum ev hanımlıgıda güzel tabiki...hem cok rahat her istedigini yapabiliyosun oyle işe gidip dört duvar arasına tıkanıp kalmıyosun :KK9::KK9:aman yanlış anlama başakcım:KK19:

kocişim nakliyecilik yapıyo...yoksa ben tek başına gönderirmiyim onu oralara:KK47:

kızlar erenayın kocası geldi kaçtı belliki.:KK1: biz devam edelim. ben1e kadar burdayım kociş1de geliyo bakalım benimle kim dayanabilicek o kadar:KK9::KK9:

Iyi akşamlar kızlar kaynatmışınız yarısını bile okuyamadım... Eşimde evde gel yanıma yatalım diyo gerisini sonra okuyacam... Yarın aktif olarak girebilirim görüşürüz:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

aaaa yok kız kötülemiyorum ev hanımlıgıda güzel tabiki...hem cok rahat her istedigini yapabiliyosun oyle işe gidip dört duvar arasına tıkanıp kalmıyosun :KK9::KK9:aman yanlış anlama başakcım:KK19:

kocişim nakliyecilik yapıyo...yoksa ben tek başına gönderirmiyim onu oralara:KK47:
çok cnm yanlış anlamam ben . evde oturmanın hasretini çektiğim için erenay beni çatlatır arada. inş benm de vimin hanımı olcam bi gün size de gösterceeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm:76:

hadi canım neresinde ????? biliyorumdur oturduğunn yeri çünkü ben yaklaşık 20sene orda oturdummmmm.. sööle sööle çabuk sööleeeeeeeeeeee

X