Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım orası eğer merkezse (tüp bebek merkezi gibi )orada yada dr yönlendirdiği yerde verir 3 ila 7 günlük cinsel pehriz gereklidir normalde sperme bakılan labratuvarda bir oda olur burada erkekğin sperm vermesini kolaylaştırmak için cd dergi gibi şeyler bulunur bir çok yerde sperm vermeyi kolaylaştırmak için eşlerde alınır erkeğin yanına........ erkek masturmasyon yöntemi ile sperm verir ama öncede söylediğim gibi su sabun kulanmamak gerekir
bütün bunları ve aklına takılan diğer soruların hepsini yenitleyecek görevliler vardır orada

tup bebek merkezı degıl ozele hastaneye gıdecem daha erken bılıyrm ama ııcımı rahatlatmak ıstyorum olduku kotu bı durum varda o zman dok arayısına dusecegım:KK43::KK43:

tup bebek merkezı degıl ozele hastaneye gıdecem daha erken bılıyrm ama ııcımı rahatlatmak ıstyorum olduku kotu bı durum varda o zman dok arayısına dusecegım:KK43::KK43:

özelhas böyle olması gerekiyor labratuvaları
canım en iyisini yapıyorsun bütün tekikleri yaptırın için rahat etsin

özelhas böyle olması gerekiyor labratuvaları
canım en iyisini yapıyorsun bütün tekikleri yaptırın için rahat etsin

bızım burda bı ozel has varr hersey var yanlız dokkk hıc sevmyrm gecen ay gttm sadece ultrasyondan baktı esınde sperm versn dedı ılgılenmedı kd devlet var akrabalr oraya gıdyo tafsıye ettler bakalım yarın gıdeyım bı sorun cıkarsa allah gostermesın arastrmaya gıdecegım off bılmıyorum cokkk karısık:18::44:

mrhb kızlar bu gün eşim içinhas idik çok yoruldum yaa slm atıp kaçacağımm

beliaysu canım test için ginince oarada anlatırlar zatennn ama kesinlikle su ve ya sabun gibi bir şey kulanmaması gerekiyorr
cnm eşin nasıl ne dediler hastaneden? iyidir inşallah.

hatuunlar bıde bısı sorcam yarın dok teyze esımın spermlerı ısteycek buyuk ıhtımall nasıl verılyo:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

ttlm benim eşimde werdi spermini :KK9: eline bi kap werip lawaboya yolladı lar ...
oda çok zorlanmışş kan ter içinde çıktı lawabodann kuzummmm herşey bebiş için dedi ....
özel hstnede yaptrdk biz benim doktorum istemişti ama bilemem heryerde aynımı :KK9::KK9:

canım orası eğer merkezse (tüp bebek merkezi gibi )orada yada dr yönlendirdiği yerde verir 3 ila 7 günlük cinsel pehriz gereklidir normalde sperme bakılan labratuvarda bir oda olur burada erkekğin sperm vermesini kolaylaştırmak için cd dergi gibi şeyler bulunur bir çok yerde sperm vermeyi kolaylaştırmak için eşlerde alınır erkeğin yanına........ erkek masturmasyon yöntemi ile sperm verir ama öncede söylediğim gibi su sabun kulanmamak gerekir
bütün bunları ve aklına takılan diğer soruların hepsini yenitleyecek görevliler vardır orada
oooo yeter hatunum baksana uzman olmuş ayol. ayyyy ama ben kıskanırım kocamı ne öyle dergiler cd ler falan.:KK19::KK19::KK19:
yazık benim koca sabah kalkıp gitmişti sperm vermeye, vermişler eline tası lavobaya gitmiş uykulu uykulu öyle zorlanmış ki. b:ilseydim bende girerdim kocişle o kadar zorlanmazdı:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
$Red_Star.gif ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtlayamıyor...

$Red_Star.gif BASAKSS:24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef ki iş hatunu, yumurtlayamıyor...
____MAONYA:23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
$Red_Star.gif AKANDENİZ:24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
____41ZEYNEP:31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
$Red_Star.gif GAMZELAL:25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
$Red_Star.gif BELİNAYSU:
21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...:KK55:
$Red_Star.gif YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, ağustos ayında bir düşük yaşadı...
____POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...:111:
$Red_Star.gif NAZEMİR:36 yaşında, 14 yıllık evli fakat aktif olarak 7 yıllık evli, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
____GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
$Red_Star.gif YETEEER:36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...:KK57:
____SESA24:25 yaşında, 3 yıllık evli, edebiyat hocası :KK42:, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
$Red_Star.gif EDA33:26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, önceden yumoş olan UMUT
attachment.php
şu an 32 haftalık, annesinin karnında
:KK49:
____KARDELEN5233:33 yaşında, 4 yıllık evli, doğal yolla gebe kaldı, pozitif test sonucunu kocasına peçeye sarıp verdi...
____CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
____İRAZCİK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
$Red_Star.gif PNRGRKN:23yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz dan bu yana çalışmalar yapıyor...
$Red_Star.gif PELİN67:30 yaşında, 2.5 yıllık evli, ev hatunu, bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...

hey bacı bir tek ben varım sen dün gece kaçtın yine kociş geldi dimiii
zati kızlara dedim erenay ın kocası geldi kaçtı didim:KK19:

günaydın kızlar inşallah herkesler iyidir

sana kırıldım başak listene bizim topikteki kızlarıda yazmışsın ama beni unutmuşsun oysa ben dün size hayırlı olsun demiştim ona bile cevap verme gereği duymamışsınız halbuki ben sizi çok sevmiştim ama olsun canınız sağolsun.:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

sana kırıldım başak listene bizim topikteki kızlarıda yazmışsın ama beni unutmuşsun oysa ben dün size hayırlı olsun demiştim ona bile cevap verme gereği duymamışsınız halbuki ben sizi çok sevmiştim ama olsun canınız sağolsun.:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Günaydın sara ablaaa
nasılsınn kırılma bize nolur başakın da işi başından aşkın liste için gece gündüz savaş veriyo sayfaları ezberliyo kaçırmayayım diyee
bende seni seviyorum hep gelin bize hep gelin olurmuuu???:KK16:

uyuya kalmışım kuzum hastayım diyozz daaaaa
dolunayı buldum gelcek birazdan
kız dolunayı nerde buldun:KK9::KK9::KK9::KK9:

sara abla valla bak erenay doğru söölemiş işi gücü bıraktım sayfalarla savaşıyorm. sen de bize kırıldın gibi oldun topik açtık diye bida gelmicen sandım.:kk77: aslına çok ilgileniyom burayla evsahibesiyiz ya ama bilmem gözümden kaçmış kusura bakma kzum biz de seni seviyoz dimi erenayyyy ı love you sara
ı love you sara ı love you sara ı love you sara ı love you sara:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın sara ablaaa
nasılsınn kırılma bize nolur başakın da işi başından aşkın liste için gece gündüz savaş veriyo sayfaları ezberliyo kaçırmayayım diyee
bende seni seviyorum hep gelin bize hep gelin olurmuuu???:KK16:
eyvallah kanka:KK19:

kız dolunayı nerde buldun:KK9::KK9::KK9::KK9:

sara abla valla bak erenay doğru söölemiş işi gücü bıraktım sayfalarla savaşıyorm. sen de bize kırıldın gibi oldun topik açtık diye bida gelmicen sandım.:kk77: aslına çok ilgileniyom burayla evsahibesiyiz ya ama bilmem gözümden kaçmış kusura bakma kzum biz de seni seviyoz dimi erenayyyy ı love you sara
ı love you sara ı love you sara ı love you sara ı love you sara:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

eyvallah kanka:KK19:

dolunayı deneme tahtası topiğinde buldum tesadüf gördümmm
seninde resmin var yıldız yapmışınn
linki verdim gelir inşallahhh

kanka:KK34:

dolunayı deneme tahtası topiğinde buldum tesadüf gördümmm
seninde resmin var yıldız yapmışınn
linki verdim gelir inşallahhh

kanka:KK34:
ay alemsin kız ben orda denemeler yaparken dolunay yakalamış beni orda, sen de dolunayı yakalamışsın. ayol sizden de bişi kaç mıyo.
hani listede yıldız koyuyos ya, yıldız yerine sütyen koysak nasıl olur diye denedim di:KK1:

ay alemsin kız ben orda denemeler yaparken dolunay yakalamış beni orda, sen de dolunayı yakalamışsın. ayol sizden de bişi kaç mıyo.
hani listede yıldız koyuyos ya, yıldız yerine sütyen koysak nasıl olur diye denedim di:KK1:

yakalarım kızım bennnnn
tesadüfen gördümm

konuşalım canım hayırdırr
noldu kızzzzz
yalnız kalalım da ööle konuşak, nasıl olsa birazdan biz didişmeye başlarız kızlar bizi bırakır gider. yanlış anlamayın kızlar benim için sorun değil herşeyimi her daim konuşurum fakat sizi sıkmamak adına yapmak istemem.:KK34:

ben bi ıhlamur alayım içen varmııııııı????
afiyet olsun ben çay içiyom:63:

X