Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar yeni topik açtınız diye size niye kırılayım burası sanal ortam iseyen istediği yere topikte açar yazı da yazar önemli olan güzel şeyleri paylaşabilmek bi dostluk arkadaşlık kurabilmek ve dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşarak azaltabilmek.hem kırılsam dün size hayılı olsun dermiydim.topiğinize gelirmiydim.ben sizleri seviyorum burayada gelirim benim diğer topiklerdende bir sürü arkadaşım var onlarıda ihmal etmemeye çalışıyorum kendi topiğim zaten var hem orasıda sadece benim değil hepimizin topiği.sizde oraya beklerim çay kahve içmeyelisteye yazmamışsınız demem şakaydı unutulmak zoruma gitti o kadar tamam mı canlarım hadi sizi çok öpiyorum.

on mumara hatunsun biz seni hiç unutmadık ki hiiçç valla topik açarken ilk aklımda sen vardın acaba ne der diye??
neyse ablacım sen şimdik nerdesin nerden giriyon nete iş yerin nasıl anlatsana

Saracımm işte bu ya:)ççoook tatlı birisin sen:)

ha orası ha burası farketmez...şu son haftalarda sanal diyeceksiniz ama ben çok sevdim sizleri....

ne bileyim başak erenay pınar sara bir anda hayatıma girip renk kattınız..

iyiki varsınız:)

evet ya aynen valla aklımda siz varsınız merak ediyom sizi. bi de yumurtlayıp doğursaydık iyiydi.
sara pınar başak böyle renkli kişilikler ama bi tek
erenay siyak

merak ettim bak şimdi başak accık kopya vereydinnnn
kız anca mı buldun burayı kaçgündür seni bekliyoz burdaaaa
evet ya aynen valla aklımda siz varsınız merak ediyom sizi. bi de yumurtlayıp doğursaydık iyiydi.
sara pınar başak böyle renkli kişilikler ama bi tek
erenay siyak

ben siyahım haaa
kızım ben hastayken bile siyah olmadımmkii
baksana cır cır cır burdayımmm
renksizim haaaa
pot kırdın başakk

on mumara hatunsun biz seni hiç unutmadık ki hiiçç valla topik açarken ilk aklımda sen vardın acaba ne der diye??
neyse ablacım sen şimdik nerdesin nerden giriyon nete iş yerin nasıl anlatsana

canım ben şimdi karadenizdeyim artık buralı oldum.iş yerinden nete giriyorum ama yakında evede net bağlatacaz o zaman daha rahat olur bu iş yerinde yeni olduğumdan iş çıkınca her an gidebilirim o yüzden kusura bakmayın buraya insanlara alışmaya çalışıyorum henüz.

ortam değiştirmek zor dimiiiii
seni yaşam yeni iş yeni insanlar alışmak çok zorrr
allah kolaylık versin ablacım
kenndine çok çok iyi bakkk

şaka şaka kanka valla biliyon beni sana takılmazsam günüm güzel geçmez. canım skkındı inan ki yazmak bile istemiyodum buraya ama burda unutuyom ne var ne yoksa.
kocayla ilgili sorunum var erenay hani sen de tecrübelisin ya

kızlar ben daha bilmiyorum sara abla öğretmen miydi yav:44::78:

erenay yeni girdim ama bişeylerden bahsettiğinizi duymuştum:)

neyseeee bak nedicenn sana

ben şimdi antibiyotikss kullanıyorum bu akşam sonuncuyu içicem..
ve çalışmalarada bu akşam itibariyle başlamamız gerekiyor.

sence antibiyotik (hani olmaz ya hamile kalırsam)bebeğe zarar verirmi?

topiğimizin ebesi sensin:)

bebeklerimiz doğunca senin kulakları çınlatacağız

takıl zaten alıştım iyi geçinince garip geliyooo
noldu kuzum ne zorun var kocanlaaa
tecrübeli sayılırmıyım bilmem ama iyi tavsiyelerde bulunabilirim
inşallah yardımcı olabilirimm

sizlerde çok tatlısınız canım menim bende sizi tanımaktan dolayı çok mutluyum inan evde mutfakta yemek yaparken iş yaparken hep aklımdasınız hatta ev taşınıyo bi sürü işler var aklımda siz vardınız kızlar şimdi ne yapıyo diye

canımcım zararlı olacak olsa dok vermezdi zaten ama prospektüsünde yazarr bi oku yada bana ilacın adını ver ben bakiimmm

bizde seni andık hep
yemek yapıp göndercektim sana yardım olsun diyee

uyyy canıımm benim:)
inşallah yeni düzeninizde herşey hayırlı uğurlu olur:)

tebdili mekanda ferahlık vardır derler,inşallah bu değişiklik sayesinde en kısa sürede bebeğine kavuşursun tatlım:)

Son düzenleme:
takıl zaten alıştım iyi geçinince garip geliyooo
noldu kuzum ne zorun var kocanlaaa
tecrübeli sayılırmıyım bilmem ama iyi tavsiyelerde bulunabilirim
inşallah yardımcı olabilirimm
senin kocanın kız arkadaşı var mı hiç?

croxilex-bid 1000 mg 14 film tablet

geçen ablam gördü ilacımı aaaaaaa benimde doktorum bundan verdi dedi..kendisi hamiledir..
hani hamilelere verilen antibiytik dedi ama içim rahat değil dozajı ağır çünkü

dişçiye bebek istediğimide söylemiştim,zaten uçan kuşun bile bundan haberi var artık

bana korun da demedi,korunmada demedi..

canımcım zararlı olacak olsa dok vermezdi zaten ama prospektüsünde yazarr bi oku yada bana ilacın adını ver ben bakiimmm

bizde seni andık hep
yemek yapıp göndercektim sana yardım olsun diyee

kıyamam bana yemekmi yaptınız:)canlarım benimmmm....yapmış kadar oldunuz...Allah razı olsun:)
buarada eğer tam olarak çıkmışsa 20lik dişiniz..okadar basit bir operasyonki..30 saniye sürmüyor..
bide gittim devlette çektirdim..vallahii çok memnun kaldım...Allah sizden razı olsun diyerek çıktım hastaneden:)

Gebelik kategorisi B'dir. Gebelik ve emzirme döneminde kullanımı ile ilgili yeterli çalışma olmadığından, hamile ve emzirenlerde, ancak potansiyel yararının fazla olduğu durumlarda kullanılmalıdır.
üst solunum yolu enfeksiyonları içinmiş zatenn bak yukarıdaki cümlede yazıyoo bişicik olmazmışşş sayılırr
doktorlar ona göre ilaç yazıyo zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…