canım orası eğer merkezse (tüp bebek merkezi gibi )orada yada dr yönlendirdiği yerde verir 3 ila 7 günlük cinsel pehriz gereklidir normalde sperme bakılan labratuvarda bir oda olur burada erkekğin sperm vermesini kolaylaştırmak için cd dergi gibi şeyler bulunur bir çok yerde sperm vermeyi kolaylaştırmak için eşlerde alınır erkeğin yanına........ erkek masturmasyon yöntemi ile sperm verir ama öncede söylediğim gibi su sabun kulanmamak gerekir
bütün bunları ve aklına takılan diğer soruların hepsini yenitleyecek görevliler vardır orada
tup bebek merkezı degıl ozele hastaneye gıdecem daha erken bılıyrm ama ııcımı rahatlatmak ıstyorum olduku kotu bı durum varda o zman dok arayısına dusecegım
özelhas böyle olması gerekiyor labratuvaları
canım en iyisini yapıyorsun bütün tekikleri yaptırın için rahat etsin
ayy bu sıpallar ıcın cekmedık cıle kalmayacak:
aynen cnmm herşey bebşşş içinnn
cnm eşin nasıl ne dediler hastaneden? iyidir inşallah.mrhb kızlar bu gün eşim içinhas idik çok yoruldum yaa slm atıp kaçacağımm
beliaysu canım test için ginince oarada anlatırlar zatennn ama kesinlikle su ve ya sabun gibi bir şey kulanmaması gerekiyorr
hatuunlar bıde bısı sorcam yarın dok teyze esımın spermlerı ısteycek buyuk ıhtımall nasıl verılyo
ttlm benim eşimde werdi sperminieline bi kap werip lawaboya yolladı lar ...
oda çok zorlanmışş kan ter içinde çıktı lawabodann kuzummmm herşey bebiş için dedi ....
özel hstnede yaptrdk biz benim doktorum istemişti ama bilemem heryerde aynımı
oooo yeter hatunum baksana uzman olmuş ayol. ayyyy ama ben kıskanırım kocamı ne öyle dergiler cd ler falan.canım orası eğer merkezse (tüp bebek merkezi gibi )orada yada dr yönlendirdiği yerde verir 3 ila 7 günlük cinsel pehriz gereklidir normalde sperme bakılan labratuvarda bir oda olur burada erkekğin sperm vermesini kolaylaştırmak için cd dergi gibi şeyler bulunur bir çok yerde sperm vermeyi kolaylaştırmak için eşlerde alınır erkeğin yanına........ erkek masturmasyon yöntemi ile sperm verir ama öncede söylediğim gibi su sabun kulanmamak gerekir
bütün bunları ve aklına takılan diğer soruların hepsini yenitleyecek görevliler vardır orada