Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm hmmm hmmmmmmhmmmm hhmmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmm hmmmmmm
beğendim sağol canım kankammm benim yaaaaaaaaaaaaaaa
utndım şimdi ben bu sayfayı atlamışım haberim yokktu bu sayfadann:13::128:

sağol canım ilk defa sen sakince anlattın. bazı hatunlar çok fecii anlatıyor. ama zaten rahme bişiler yerleştirme, itikleme fikri beni bi acayip yapıyor. hani rutin kontrollerde de uzun ince bişi itikliyorlar ya , ayyyyyyy bir gün boyunca kendime gelemiyorum

kızlar şu an bir komşumuzdan AŞURE geldi ohhhhhhh afiyetle zıkkımlanıyorum.

bu cuma adetimi bekliyorum.cuma günü gitsem muayene olup durumu söylesem hemen adet bitiminde çekiyorlar mı filmi 10 gün dolmadan.ne zaman gitmeliyim doktora?

canım bilmiyorumki adet bitimi cekiliyo sen istersen git bir görüs derim ama bana sorarsan ben orayı begenmedim hic doktorları iyi degil en son ozaman gittim memnun kalmadım acıkcası ama sen etkilemek istemem belki sen begenirsin bellimi olur

eroşum ağlıyo musun kuzum cevap yazamadın. kocan bile sana bööle şiir yazmadı dimi.
akşama evde kavga mı vaarrrrr yapma kuzum benim için kocana kıymaaaaaaaa:123:

eroşum ağlıyo musun kuzum cevap yazamadın. kocan bile sana bööle şiir yazmadı dimi.
akşama evde kavga mı vaarrrrr yapma kuzum benim için kocana kıymaaaaaaaa:123:

duygulandım beni bu kadar sevmene ama ağlamadımm çamaşırım vardı balkonda onu topladımm
ayrıca kocam şiir yazmasada sööler bana ben onu bi şiir için kırmam kavgada etmemm
kıyamam zaten benim mükemmel kocam ooooo(canımıniçi,miskokulum)

akrostij deniliyodu dimi bu şiire
başak hava ööle güzelki şu anda dışarıda sanki ilk bahar ılık güneşli miss gibi hava
kocişim olsaydı da gezseydikk
inan mıyorum yaaaa şu an gözlerime kulaklarıma burnuma ve bilumum vücut organlarıma inanamıyorum.
ya ben o kadar , akrostij mi makrostij mi ne zıkkımsa, uğraşmışım yazmak için. kadın kı.ıyla okudu bıraktı. kocam olaydı gezeydik diyo..
yok anam yoooooookkkkkkk hata etmişim kafa yormakla, seninle didişmek en iyisi

sende aşure varsa bendede bol tarçınlı sahlep varrr
onu içiyom sıcak sıcakk oooohh kış gibi kokuyoooo

seni seviyorumm
seni kızdırmayı daha da çok seviyorummm

bak bi de itiraf ediyo "okudum- duygulandım- çamaşır toplamaya gittim" diyo yaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
acaba çok merak ediyorum acaba o miskokulu kocan hiç terlemiyo mu acabaaaaa çok merak ettim yanneeeeeeeeeeeeee :120::113::83:
bak bir sürü smiley kullandım çünkü duygularım çok karışık ne koyacağımı şaşırdım
en çokta burun kıvırma smileyini yaşıyorum şu an

beni hatırlayamamıssın ya cok üzüldüm cok kırıldım gelmiyom artık benn hııııı

bi aşağıya bak bakalım kimse kalmadı kaçırdık yine insanları, bizi tanıyan pınar bilem biz didişince kaçtı edepli ol azcıııııkkkkkkkk

terlese daha da güzl kokar benim miskokulu tertemiz kocacımmmm:98:
kocamı da mı kıskanıyon artıkkkkk

bende seni avutma smile lini arıyommm:101:
ne yapayım bugün algı 0 bende hastayım yaaa

terlese daha da güzl kokar benim miskokulu tertemiz kocacımmmm:98:
kocamı da mı kıskanıyon artıkkkkk

bende seni avutma smile lini arıyommm:101:
ne yapayım bugün algı 0 bende hastayım yaaa
kocanı ne kıskancam beeeeeee. benim kocam da mis kokar, yastıkı bilem başka bir güzel kokar. ayakları da kokmaz hiiiiiiiiiiiçççççççççççççç

kocanı ne kıskancam beeeeeee. benim kocam da mis kokar, yastıkı bilem başka bir güzel kokar. ayakları da kokmaz hiiiiiiiiiiiçççççççççççççç

zaten beni kocamdan kıskanıyon anlamında sööledim
benim kocacımın hiç ayağı kokmamış biliyonmuu????
aman allah ayırmasın yoksa hepten başıma kalırsın sen
ayyy hayal bile edemiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…